Announcement
Collapse
No announcement yet.
Single player: είδος υπό εξαφανιση?
Collapse
X
-
To Resident Evil 2 to teleiwnw mesa se 1 wra kai 15 lepta, to residen evil 1 mesa se 2 wres kai paei legontas.
-
Καλά κι εμένα δεν με χαλάει ιδιαίτερα,θα προλαβαίνω περισσότερα έτσι.
Αλλά για κάποιον που παίρνει ένα παιχνίδι το μήνα πχ και πληρώνει 60-70 ευρώ δεν θα έλεγα πως είναι και ότι καλύτερο.
Ground έχει σχέση και μάλιστα μεγάλη.Οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους διαθέτουν και multiplayer.Είναι τυχαίο ότι το RE4 μου πήρε 18 ώρες,ενώ το RE5 έχω ακούσει πως βγαίνει σε ένα εξάωρο;Οι πιο πολλοί developers βάζουν Multiplayer για να επιμηκύνουν την διάρκεια ενός τίτλου,που το single του κρατάει ελάχιστα.Δες πχ τα Brutal Legend,Τhe darkness,Riddick Dark Athena Κλπ.Όλα είναι παιχνίδια του 8ωρου κι έχουν multiplayer.Δες τώρα και το Darksiders.Single player only και φτάνει τις 20 ώρες.
δεν ξέρω ίσως τα βλέπω μόνο εγώ αυτά και είναι η ιδέα μου.Τεσπά.
Leave a comment:
-
και κάτι άλλο δεν φτάνει που βάζουν multyplayer σε παιχνίδια που δεν πρέπει βάζουν και achievements παράλογα πχ στο darkness να νικήσεις 250 match την στιγμή που δεν το παίζει κανεις online
Leave a comment:
-
το gears of war 1 ήταν μικρό πιστεύω γιατί έριξαν το βάρος στρ multyplayer
Leave a comment:
-
Στις περισσότερες περιπτώσεις καλά έκανε και καθιερώθηκε αυτός ο κανόνας. Από τη δικιά μου εμπειρία πάντως, σχεδόν κανένα παιχνίδι της τωρινής γενιάς δεν ήταν μικρότερο από όσο θα έπρεπε. 8 ώρες είναι υπεραρκετές για να είναι πλήρες ένα παιχνίδι. Εξαρτάται φυσικά και το είδος.
Leave a comment:
-
Να μιλήσουμε εδώ και για την διάρκεια των σημερινών τίτλων;Θυμάμαι κάποτε ο τύπος έκραζε παιχνίδια σαν τα Ico & Shadow of the Colossus για την μικρή τους διάρκεια και πλέον αυτός ο αριθμός (8 ώρες περίπου) έχει γίνει ο κανόνας.
Leave a comment:
-
παντως υπαρχουνε απειρα single player games εκει εξω μιλωντας για τις κυκλοφοριες της τωρινης 7ης γενιας
με λιγο ψαξιμο βρισκεις τα παντα;)
βεβαια,οτι εχει επηρεασει η εξαπλωση του internet και του pc online gaming τις κονσολες , ειναι γεγονος
Leave a comment:
-
δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα σύμφωνο απόλυταOriginally posted by Altair View PostΑν και δεν άνοιξα εγώ το θέμα θα τοποθετηθώ.Η ανησυχία μας είναι μην γίνουν οι εξαιρέσεις ο κανόνας.Επίσης δεν μπορώ παρά να αναλογιστώ πόσο καλύτεροι θα μπορούσαν να είναι κάποιοι τίτλοι αν δεν είχαν ξοδευτεί χρόνος και χρήμα στο Multiplayer κομμάτι τους.
Leave a comment:
-
Αν και δεν άνοιξα εγώ το θέμα θα τοποθετηθώ.Η ανησυχία μας είναι μην γίνουν οι εξαιρέσεις ο κανόνας.Επίσης δεν μπορώ παρά να αναλογιστώ πόσο καλύτεροι θα μπορούσαν να είναι κάποιοι τίτλοι αν δεν είχαν ξοδευτεί χρόνος και χρήμα στο Multiplayer κομμάτι τους.Originally posted by Ground_zero View PostBottom line, einai arketa afta ta 2 games h estw ta 10 pou dwsate wste na dikaiologoun thn anhsyxia tou topic?
Leave a comment:
-
Τώρα πραγματικά το λες αυτό;Originally posted by Tanno View PostΛάθος κάνεις. Το μείωνε... Μ' έναν φίλο μου παίξαμε το GoW 2 και θέλαμε να πάρουμε μαζί το achievement, αλλά αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ... Τώρα δεν έχουμε όρεξη να ξαναπαίξουμε. Φταίει και για τους 2 μας το lag...
Παίξε κάποια στιγμή και θα το δεις.
Το θέμα μας είναι πως η ύπαρξη του multi δε μείωνε την SINGLE PLAYER ΕΜΠΕΙΡΙΑ. SINGLE. SINGLE. SINLGE. ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΜΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ. Εσύ μας λες πως το multi...μείωνε την multi εμπειρία!
Ποσο πιο λιανά να το πούμε;
Leave a comment:
-
Bottom line, einai arketa afta ta 2 games h estw ta 10 pou dwsate wste na dikaiologoun thn anhsyxia tou topic?
Leave a comment:
-
To Lost Planet 2 είναι από τον Jun Takeuchi (RE5) οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι η ίδια περίπτωση.Τα άλλα 2 εντάξει όχι τόσο κραυγαλέα.
Leave a comment:
Leave a comment: