Announcement

Collapse
No announcement yet.

Single player: είδος υπό εξαφανιση?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Συμφωνώ μαζί σου Vetus,αλλά επέτρεψε μου μια μικρή διαφωνία στα achievements.Έχεις 100% δίκιο,αλλά τα μαμημένα κάποιες φορές είναι πολύ εθιστικό να τα μαζέψεις και να χαζεύεις το σκορ σου.Ανούσιο 100%,κι εγώ το λέω ότι είναι μαλακία,αλλά ακόμα κι έτσι έχω γίνει achievement whore.
    Βέβαια υπάρχουν και achievements τα οποία αν τα κυνηγήσεις αλλάζουν ολόκληρη την εμπειρία προς το καλύτερο,αλλά,όπως έγραψες δεν αναφέρεσαι σε αυτά,οπότε δεν συνεχίζω την κουβέντα.
    Carpe diem

    Comment


    • Όταν πρόκειται για ουσιώδες achievements να πω οκ. Τα άχρηστα achievements τύπου "Συγχαρητήρια, πέρασες την πρώτη πίστα στο Easy Mode!" είναι που μου την σπάνε. Όπως επίσης μου την σπάει που σε ορισμένα παιχνίδια (π.χ. σε κάποια bullet hell shooters) τα achievement notes εμφανίζονται ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ στο σκάφος μου όταν γίνεται ο πανικός στο παιχνίδι κι έτσι έχω χάσει ουκ ολίγες φορές. Πάντως τ' ότι προσωπικά τα βρίσκω ανούσια δεν σημαίνει ότι καταδικάζω όσους τα κυνηγάνε. Καθένας όπως την βρίσκει. Εξάλλου, όταν κυνηγάς τα achievements ενός παιχνιδιού για να κρατήσει ακόμα περισσότερο η απόλαυση ενός παιχνιδιού που σου αρέσει πολύ το βρίσκω μια χαρά. Όταν, όμως, παίζεις μονάχα για τα achievements και γίνονται αυτοσκοπός τότε χάνεται το νόημα της διασκέδασης για μένα. Σαν να παίζεις videogames για πρωταθλητισμό αντί να παίζεις απλά για την διασκέδαση.

      Όλα αυτά τουλάχιστον είναι προσωπικές μου απόψεις είτε είναι σωστές είτε λανθασμένες.
      - Anime based on videogames list -

      Comment

      Working...
      X