Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενα παιχνίδι που θα με φέρει κοντα στα RPG's;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tι γιατί? Επειδή είναι το καλύτερο κατά γενική ομολογία.

Εάν θες cart, ψάχνε ebay. Θα βρεις από όλες τις τιμές.
    Μην αρχίσεις όμως τώρα τις ερωτήσεις για το που θα το βρεις εδώ στην Ελλάδα.

Σκοπός σου δεν είναι γιατί το CHrono Tigger είναι ακριβό αλλά τι θα παίξεις. Μην πλατιάζεις τόσο πολύ.

Βλέπω κλειδάκι στον ορίζοντα
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Πράγματι ρε συ Linkmastersword, δε καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Έχεις άπειρες επιλογές και τρόπους να παίξεις ό,τι θες εύκολα κι απλά. Ακόμα και να αγοράσεις το Chrono Trigger, που είναι ακριβό ακόμα και ως cartridge only, χρειάζεσαι και NTSC to PAL adapter για να το τρέξεις στο Super Nintendo σου.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέκεις τόσο πολύ. Αν θες να το αγοράσεις, πάρε την DS version. Αν απλά θες να παίξεις το παιχνίδι, όπως ήδη σου έχουν επισημάνει και τα άλλα παιδιά, έχεις ένα σωρό τρόπους να το κάνεις.

Η ιδανικότερη λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι να βάλεις τους emulators στο Wii, να πάρεις κι ένα retro pad και να πιάσεις δουλειά.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Το καλυτερο ειναι να παρει Chrono Trigger με κουτι κτλ για καμια 100αρα και ανταπτορα με αλλα 20ε και βαλε και στο τελος να διαπιστωσει τη γλυκα των carts - τελειωμενη μπαταρια στο cart, αρα δε θα μπορει να σωσει καν.
        Retro to the bone.

Comment

Η πολύ απλά μπορεί να αγοράσει την έκδοση του DS που είναι τέλεια. Τέλος πάντων, εγώ αμφιβάλλω αν ξεκινήσει το οτιδήποτε στο τέλος, συζήτηση για το τίποτα κάνουμε.

Comment

Telos pantwn Link an thes na paikseis yparxoun tropoi kai tous anaferame olous, an den theleis na paikseis pou mallon afto einai to sigouro aplws mhn anoigeis spam topics se parakalw.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Το φάγατε το παιδί, αμάν!

Δεν πιστεύω πως πρόκειται για spam thread, η ερώτηση ήταν ειλικρινής. Απλά με τόσες παλινωδίες και το κόλλημα για τα cartridges βγάλατε λάθος συμπέρασμα. Από εκεί και πέρα, όντως όποιος θέλει να παίξει παίζει και αν δεν ταϊζει τις εταιρίες χωρίς λόγο ακόμα καλύτερα.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ξέρω ότι θα με βρίσετε,αλλά τελικά,μάλλον θα ξεκινήσω FF4.Όχι τίποτ'άλλο αλλά ψήνομαι να τα κάνω σε στυλ marathon όλα τα FF ή για όσο συνεχίσω να το ευχαριστιέμαι (μετά από "προτροπή" του Vaynard).Θα πάρει χρόνο βέβαια,ειδικά με τους ρυθμούς μου,αλλά ταυτόχρονα θα παίζω και άλλα games.Απλά όσον αφορά τα rpg,θα μείνω στα FF,για την ώρα τουλάχιστον.Sorry.
                Carpe diem

Comment

Καταρχάς τώρα διάβασα ότι το chrono trigger είναι μονο ntsc.

Δεν θέλω μόνο για να παίζω τα παιχνίδια, ο λόγος που πηρα και snes.
                  Αλλιως θα ειμουν με emulators.

Δεν καταλαβαίνω scatman, ΓΙΑΤΙ τα παιχνίδια του NES κανουν 2 δολλάρια ενώ τα SNES είναι τόσο ακριβά.

Το chrono trigger τελικά VC ή DS;

Comment

Τα RPGs του SNES θεωρούνται πιο συλλεκτικά απ'του NES.Τόσο απλά. Eξού και οι διαφορές στις τιμές.

Επίσης, δεν έχει τόσο πολλές αγγλόφωνες κυκλοφορίες όσες νομίζει ο κόσμος.
                    Το Snes έχει πολλά RPGs, όχι όμως πάρα πολλά αγγλόφωνα άρα κάποιοι το εκμεταλλεύονται αυτό και τα κοστολογούν όπως θέλουν.

Γενικά, άμα ψάξεις...βρίσκεις από όλες τις τιμές . Δεν υπάρχει κανόνας, ακριβό και φτηνό.

Εγώ λέω VC γιατί στην TV είναι άπειρα πιο ευχάριστο.
                    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Και πιο φτηνο. Τι 8 ευρω(πήγαν 15 ευρω τις 1000 nintendo points οι πουστηδες) καλά πες 10 ευρώ, παρά 40-50 πόσο κάνει στο DS.

Comment

Εγώ το πήρα 15€ sealed + μεταφορικά.
                        Carpe diem

Comment

Δεν εχω damn cards

Comment

Originally posted by Altair View Post
                            Ξέρω ότι θα με βρίσετε,αλλά τελικά,μάλλον θα ξεκινήσω FF4.Όχι τίποτ'άλλο αλλά ψήνομαι να τα κάνω σε στυλ marathon όλα τα FF ή για όσο συνεχίσω να το ευχαριστιέμαι (μετά από "προτροπή" του Vaynard).Θα πάρει χρόνο βέβαια,ειδικά με τους ρυθμούς μου,αλλά ταυτόχρονα θα παίζω και άλλα games.Απλά όσον αφορά τα rpg,θα μείνω στα FF,για την ώρα τουλάχιστον.Sorry.
                            Γιατί σορυ ρε συ,είναι φοβερό παιχνίδι και πολύ καλή επιλογή.Να ξέρεις μόνο πως είναι κομματάκι δύσκολο,αρκετά δυσκολότερο από το 3.

Καλά το σκέφτηκες πάντως να τα πάρεις με την σειρά γιατί έτσι θα δεις και την εξέλιξη της σειράς.

Άντε κιπ ας ινφορμντ με εντυπώσεις.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

Sorry που σας ρώτησα τι να διαλέξω και τελικά σας έγραψα και επέλεξα κάτι άλλο.That's all.;)
                              Carpe diem

Comment

Ναι εντάξει, το γ@μησ@με το thread, μια λες μιας και έπεσε η συζήτηση, και μετά το μπλαχ μπλαχ μπλαχ

Να γιατι ειναι spam thread.
                                Κανε ένα thread, να μαστε εντάξει.

Comment

Working...