Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamer's Time

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Επισης παιδες, εχετε σοβαρο προβλημα με τα μικροφωνα, τουλαχιστον μιλατε κοντα γιατι με το που πατε εστω και μισο μετρο μακρια χανεται ο ηχος.

Και κλειστε και τον ηχο του Facebook, ακουγεται αρκετα ασχημα.
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Μίας που λέτε για ήχο από Facebook, καλύτερα να πάω να τον κλείσω εγώ...

edit: Πως στο διάολο απενεργοποιώ τον ήχο εκεί ?
      sigpic

Comment

Respect στο τυπο που αναφερθηκε στο Banjo Kazooie. Ποιος ειναι; Απο τη φωνη μονο τον Darklink αναγνωριζω.

ΥΓ: Εκτος απροοπτου θα ερθω την αλλη Κυριακη.
        Do a barrel roll!

Comment

Ε φυσικά Banjo Kazooie έπρεπε να αναφερθεί ενώ μιλούσαν για N64.
          Μου αρέσει που μιλάνε για retro περισσότερο!
          Νόμιζα θα είναι τίποτα βαρετές συνομιλίες για καινούργια παιχνίδια...

Comment

Originally posted by Linkmastersword View Post
            Μου αρέσει που μιλάνε για εποχες που η nintendo μαμουσε κι εδερνε
            Νόμιζα θα είναι τίποτα βαρετές συνομιλίες για high budget παιχνίδια που δε μπορουν να βγουν στο Wii...
            translated
            Do a barrel roll!

Comment

Θα έλεγα:
              Νόμιζα θα είναι τίποτα βαρετές συνομιλίες για παιχνίδια που βγαίνουν σε XBOX και PS3
              Αλλά το άλλαξα για να μην φάω κράξιμο!

Comment

Antithetws htan varetes synomilies gia games pou vgainoun gia Nintendo?
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Δεν κατάλαβες.

Δεν ήταν ΜΟΝΟ για καινούργια παιχνίδια(που βγαινουν για XBOX και PS3)

Comment

Yπάρχει κάποιο link να ακούσουμε την εκπομπή μαγνητοφωνημένη;
                    sigpic

Comment

Καλωσήεθες και από εμένα φίλε darklink!Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω την εκπομπή,αλλά θα προσπαθήσω να την ακούσω την επόμενη φορά.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

Παίδες ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας άκουσαν και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τουλάχιστον 2 (αν όχι περισσότερους) καλεσμένους οπότε νομίζω πως αξίζει να μας ακούσετε μιας και ο ένας από τους δύο θα είναι ο αγαπησιάρης μας admin Remparter που θα μιλήσει για το καμάρι του DEAMAEON.

Επίσης θα κάνουμε ότι μπορούμε με τα μικρόφωνα και το Facebook, απλά το πρόγραμμα που μεταφέρει τον ήχο σήμερα τα είχε παίξει λίγο και κόλαγε γενικά. Οι επόμενοι δε ξέρω καν αν κάναν εκπομπή.Ευχαριστούμε πάντως για την παρατήρηση και επίσης στείλτε και κανα mail ρε παιδία, δε δαγκώνουμε!

Link (όχι Dark) για την εκπομπή δεν υπάρχει ακόμα, αλλά μας είπε ένας ακροατής πως την ηχογράφησε οπότε μόλις την ανεβάσει θα τη ποστάρω εδώ σίγουρα.

Τέλος, αν θέλετε να πούμε για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, είτε Retro είτε καινούργιο, απλά στείλτε mail και εμείς θα σχολιάσουμε άμεσα.

Comment

Originally posted by Darklink View Post
                          αξίζει να μας ακούσετε μιας και ο ένας από τους δύο θα είναι ο αγαπησιάρης μας admin Remparter.
                          ωστε έτσι Ραμπίδη πας και αγαπιέσαι και δε μας λες τίποτα... καλαααα

Comment

Μόλις μάθετε αν μπορείτε να disable τον ήχο από το facebook, μου λέτε κι εμένα ? Θα μου χρειαστεί για House Dj radio...
                            sigpic

Comment

Eeemmm...toso diskolo?

Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Somari, ήθελα να είναι γενικό, ώστε να μην ακούγεται τίιιιποτα από τα sites.
                                Ευχαριστώ πάντως !
                                sigpic

Comment

Working...
                                X