Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamer's Time

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Παιδιά δοκίμασα με Winamp και VLC και πάλι δε μπορώ να σας ακούσω ενώ την προηγούμενη βδομάδα δεν είχα πρόβλημα. Όταν βάζω το λινκ στο firefox μου ανοίγει κατευθείαν winamp. Το Plugin που λέτε ποιό είναι? Δε μου βγάζει να εγκαταστησω κάτι.

EDIT: Δε σκέφτηκα το βασικό, ότι το λινκ του Darklink στην πρώτη σελίδα δεν εκπέμπει πάντοτε. Τώρα έπαιξε κανονικά με την έναρξη της εκπομπής. Είμαι γίδι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den doulevei me firefox kai googlechrome den asxoloumai.

Leave a comment:

• Darklink
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Den anoigei me winamp, oute me mediaplayer, kamia allh protash?
    Αν χρησιμοποιείς IE, κατ'αρχήν πέτα το, και δοκίμασε με Firefox ή Chrome, είναι και τα δύο δοκιμασμένα και ακόμα κι αν δεν έχεις το plug-in το κατεβάζουν αυτόματα. ;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den anoigei me winamp, oute me mediaplayer, kamia allh protash?

Leave a comment:

• Darklink
    replied
    Καλημέρα, Gamer's Time και σήμερα με καλεσμένο τον δημιουργό του DarkVerse οπότε νομίζω θα έχουμε ακόμα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση παρόμοια με εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας. Όσοι πιστοί προσέλθετε, και αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι, το mail είναι spamradio@yahoo.gr .Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τα λέμε σε λίγο on air!

Leave a comment:

• Darklink
    replied
    Originally posted by Altair
    Πως μπορώ να σας ακούσω;Έκανα κλικ πάνω στο λινκ και μου άνοιξε το winamp αλλά δεν ακούω τίποτα.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;Αν ναι,τι;

Dokimase me media player h vlc

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πως μπορώ να σας ακούσω;Έκανα κλικ πάνω στο λινκ και μου άνοιξε το winamp αλλά δεν ακούω τίποτα.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;Αν ναι,τι;

Leave a comment:

• Darklink
    replied
    Live Gamer's Time με τον Ramparter επίτιμο καλεσμένο!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Δεν είναι απαραίτητο αυτό straier. Στα 7 μπορε'ις να κάνεις Mute μόνο τον browser.
    Πραγματικά δεν το ήξερα. Να και κάτι καινούργιο για τα WIndows 7.
    Έχω ανοίξει σχετικό θέμα για τα Windows 7 για όποιον θέλει να ρωτήσει η να πει τίποτα παραπάνω γι' αυτά για να μπορεί κανείς άλλος να μάθει και να ενδιαφερθεί γι' αυτά.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Δεν είναι απαραίτητο αυτό straier. Στα 7 μπορε'ις να κάνεις Mute μόνο τον browser.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Somari, ήθελα να είναι γενικό, ώστε να μην ακούγεται τίιιιποτα από τα sites.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    MA to fb de vgazei kapoion allon hxo!

KAi profanos otan kaneis ekpompi de trexeis texas hold em apo piso...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Somari, ήθελα να είναι γενικό, ώστε να μην ακούγεται τίιιιποτα από τα sites.
    Ευχαριστώ πάντως !

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Eeemmm...toso diskolo?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Μόλις μάθετε αν μπορείτε να disable τον ήχο από το facebook, μου λέτε κι εμένα ? Θα μου χρειαστεί για House Dj radio...

Leave a comment:

Working...
X