Announcement

Collapse
No announcement yet.

Έρευνα για τα Massively Multiplayer Online Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Tanno plaka plaka poio MMORPG epaikses esy re?
    Nomiza oti den ta phgenes afta ta paixnidia.
    Πολύ παλιά έπαιξα, αλλά έκανα απεξάρτηση.

Έπαιξα Diablo II battle.net, DOTA(για λίγο), Lineage II(για λίγο) και World of Warcraft.

Μετά το WoW, έκανα απεξάρτηση και είμαι ήσυχος.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tanno plaka plaka poio MMORPG epaikses esy re?
    Nomiza oti den ta phgenes afta ta paixnidia.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Δεν σου κάνει flame,απλά στο λέει επειδή το art of gaming έχει πολύ λίγα μέλη.
    Το διατύπωσα έτσι, γιατί ξέρω που θα πήγαινε η συζήτηση μας.

Τέλος πάντων, δεν έβαλα τα επίσημα sites(εξαιρούμενου το hgda), όπως το myxbox.gr και το ps3forums.gr, γιατί αυτά δεν νομίζω να τον βοηθήσουν τον φίλο μας στην έρευνα του.

Σε γενικό επίπεδο, η έρευνα βασίζεται κυρίως στα πολυδιαδικτυακά παιχνίδια υπολογιστή, οπότε...

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    Dj Solid, έχει μπει κόσμος κι εκεί, δηλαδή κόσμος που δεν έχει μπει καν εδώ, γι' αυτό το ανέφερα. Μην το συνεχίζεις το flame war...
    Δεν σου κάνει flame,απλά στο λέει επειδή το art of gaming έχει πολύ λίγα μέλη.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις skype ή msn id στο mail που υπάρχει στο site και να μου αναφέρεις το nick σου και το όνομα του φόρουμ εδώ και να κανονίσουμε όποια ώρα και μέρα σε βολεύει να τα πούμε online.
    Epeidh den katalava akrivws se poio site apo ola afta pou edwses enweis, to MSN mou einai vagiasthanasis@hotmail.com kai nickname Ground_zero
    Mila mou opote me vreis mesa, exw kai skype alla oute pou thymamai pws na to leitourgw, mila mou esy apo MSN kai tha anoiksw to skype ekeinh thn stigmh.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Dj Solid, έχει μπει κόσμος κι εκεί, δηλαδή κόσμος που δεν έχει μπει καν εδώ, γι' αυτό το ανέφερα. Μην το συνεχίζεις το flame war...

Leave a comment:

• irov
    replied
    Σας ευχαριστώ πολύ για τα links!! Σε κάποια από αυτά το έχω ανεβάσει ήδη. Θα το ανεβάσω και στα υπόλοιπα κ ελπίζω να μην με μπανάρουν για spamming :p

Συνεντεύξεις ναι, έχω πάρει ήδη αρκετές και συνεχίζω να παίρνω. Οι πληροφορίες από τις συνεντεύξεις είναι πράγματι πολύ πιο πλούσιες από το ερωτηματολόγιο, αλλά το ερωτηματολόγιο είναι ευκολότερο να ποσοτικοποιηθεί, να βγουν στατιστικά στοιχεία, και να γίνει από περισσότερο κόσμο.

@Ground_zero τις συνεντεύξεις τις κάνω και μέσω skype ή msn με φωνή ή μόνο με chat, ό,τι νιώθει ο καθένας πιο άνετα. Κρατάνε περίπου 1-2 ώρες, ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο και την όρεξη που έχετε. Είναι χαλαρή συζήτηση με κάποιες γενικές ερωτήσεις με θέματα παρόμοια με εκείνα του ερωτηματολογίου (όχι ακριβώς οι ίδιες ερωτήσεις βέβαια). Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις skype ή msn id στο mail που υπάρχει στο site και να μου αναφέρεις το nick σου και το όνομα του φόρουμ εδώ και να κανονίσουμε όποια ώρα και μέρα σε βολεύει να τα πούμε online.

Για τις συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο συνήθως γίνονται σε κάποιο καφέ λίγο ήσυχο για να μπορεί να γίνει συζήτηση, αλλά το πρόβλημα είναι συνήθως ο θόρυβος που παρεμβαίνει στο μαγνητοφωνάκι και δυσκολεύει την απομαγνητοφώνηση. Κι επιπλέον ίσως να νιώθετε πιο άνετα μέσω skype ή msn.
    Για την καταγραφή, θα σου τα πω καλύτερα μέσω mail ή στη συνέντευξη, γιατί είναι λίγο πιο πολύπλοκο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    Υπάρχουν και

www.art-of-gaming.net
    www.hgda.gr
    www.animeplanet.gr
    www.anime.gr

Καλή τύχη στην ερευνά σου !
    Σοβαρα τωρα...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Υπάρχουν και

Ανακαλυψε μοντερνες προτασεις για μοδα στο Hgda με γρηγορη συγκριση τιμων.

Καλή τύχη στην ερευνά σου !

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Για την προώθηση, τα ελληνικά sites που μπορώ να προτείνω είναι σίγουρα τα

www.insomnia.gr (πρωτοτυπώ, το ξέρω)

το site για εσάς που έχετε κάνει το videogaming τρόπο ζωής! on byteme.

🎮 GameOver.gr - Το αρχαιότερο εν ενεργεία site στην Ελλάδα με ειδίκευση στα videogames. Reviews, Άρθρα, εκπομπές, ειδησεογραφία και πολλά ακόμα!

Thought provoking review and features for movies and videogames

Από εκεί και πέρα, οποιοδήποτε μεγάλο community θα σε βοηθήσει, πχ anime.gr. Καλό είναι να αναλάβεις εσύ την προώθηση επειδή ξέρεις να κατευθύνεις τον κόσμο καλύτερα από τον καθένα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ πιστεύω ότι αν παρθούν πολλές συνεντεύξεις, θα βγει το σωστό αποτέλεσμα. Από ένα άτομο και μόνο, δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο.

Οπότε συνιστώ να παρθούν συνεντεύξεις απ' όλους.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Vasika o Deus Dope exei dikio, einai ontws to kalytero erwthmatologio sxetiko me to thema pou exw dei.

Proswpika tha hthela na parw meros kai sthn katagrafh paixnidiou pou lete, h sthn synentefksh omws distyxws den kserw to kata poso tha eimai diathesimos gia kati tetoio epeidh den kserw oute ton topo, oute thn hmeromhnia pou tha mporouse na ginei kati tetoio.

Einai endiaferon omws afto pou lete gia thn mesw internet synentefksh.

Leave a comment:

• irov
    replied
    Χαίρομαι αν το βρίσκετε ενδιαφέρον γιατί κατανοώ ότι αφιερώνετε κάποια σκέψη και το χρόνο σας. Πιστεύω ότι και τα αποτελέσματα θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις, για να είναι τα αποτελέσματα πιο έγκυρα, γι' αυτό εάν θέλετε μπορείτε να το προωθήσετε όπου πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται.

Όσοι συμμετέχετε και το ολοκληρώσετε μην ξεχάσετε να βάλετε κάποιο email στο τέλος - ακόμα κι αν δεν θελετε να συμμετέχετε σε παρόμοια ερωτηματολόγια, συνεντεύξεις κλπ. στο μέλλον, για να μπορέσουμε να σας βάλουμε στην κλήρωση για το ipod και να σας ειδοποιήσουμε αν το κερδίσετε (τέλος Ιανουαρίου 2011).

Σ' αυτή τη φάση δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη μορφή μιας ερώτησης στο ερωτηματολόγιο, αλλά θα κοιτάξω εάν μπορώ να βάλω μια υποσημείωση στην ερ. 7 να αναφέρετε ενδεικτικά μέχρι 10-15 παιχνίδια που έχετε παίξει ή 5 παιχνίδια που σας άρεσαν και 5 που δεν σας άρεσαν καθόλου, έτσι ώστε να δούμε όχι μόνο την ποσότητα αλλά και το είδος των παιχνιδιών - τους τίτλους.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Το ολοκλήρωσα κι εγώ. Πρέπει να ήταν το καλύτερο ερωτηματολόγιο για mmorpgs που έχω συμπληρώσει, πολύ καλή δουλειά στις ερωτήσεις.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Μόνο όσοι έχουν/έιχαν παίξει. μπορούν να συνδραμούν στο ερωτηματολόγιο.

Leave a comment:

Working...
X