Announcement
Collapse
No announcement yet.
Έρευνα για τα Massively Multiplayer Online Games
Collapse
X
-
Ναι, είναι γιατί είναι απευθείας από το surveymonkey χωρίς στρογγυλοποιήσεις.
Επ ευκαιρίας, ο νικητής της κλήρωσης είναι ο Γιώργος Δίπλας από Καρδίτσα
. Τον ενημερώσαμε, απάντησε και θα του στείλουμε το ipod μέσα στην εβδομάδα. Η πληροφορία θα ανέβει και στο http://www.ecedu.upatras.gr/voulgari/ .
Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους για τη συμμετοχή σας και ιδιαίτερα εκείνους που έδωσαν και συνέντευξη.
Κάποια πρώτα αποτελέσματα από τις αναλυσεις είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα -αν και δεν μπορώ ακόμα να τα δημοσιεύσω. Αφορούν μια πρώτη διάκριση των παικτών σε α) εκείνους που προσανατολίζονται στις τεχνικές δεξιότητες του παιχνιδιού, β) στην κοινωνική του διάσταση με κοινωνικές δεξιότητες κ δεξιότητες επικοινωνίας και γ) εκείνους που δίνουν έμφαση στην ψυχολογική διάσταση. Αυτά είναι κάποιες πρώτες ενδείξεις από κάποιες ερωτήσεις του ερωτηματολογίου, αλλά μέχρι τον Απρίλιο θα υπάρξει μια πιο αναλυτική αναφορά και θα σας κρατάω ενημέρους, και γιατί σίγουρα θα με ενδιέφεραν οι απόψεις σας για τα θέματα που θα προκύπτουν.
Leave a comment:
-
An enweis thn hlikia twn symetexontwn sto deftero grafhma einai 100,1%
Leave a comment:
-
Καθώς σας είχα υποσχεθεί να σας κρατάω ενήμερους για τα αποτελέσματα της έρευνας, έχω αρχίσει να ανεβάζω κάποια πρώτα στοιχεία στο http://paixnidiara.gr/results. Η διαδικασία της επεξεργασίας και ακόμα περισσότερο της διασταύρωσης και ερμηνείας των δεδομένων είναι αρκετά χρονοβόρα, αλλά μπορείτε να τσεκάρετε που και που το link για ό,τι νεότερο ανεβάζω κατά την πορεία. Και βέβαια τα σχόλιά σας ευπρόσδεκτα.
Leave a comment:
-
Ela Tanno ama den ksereis mhn epimeneis, oute to Diablo oute to DOTA einai MMORPG.
Kai ta dyo anoikoun sta apla kai sketa "Multiplayer" games pou paizoun kai online kai offline, ta pragmatika MMORPG den paizoun offline.
Epipleon oute to Diablo, oute to DOTA epitrepoun panw apo enan orismeno arithmo paixtwn na paizoun taftoxrona sthn idia pista ara den einai Massive Multiplayers (ena MMO afinei xiliades paixtes na paizoun taftoxrona sto idio meros).
Telos to DOTA den einai kan RPG...
Kai oxi den einai o Dianas, einai o Bullseye.
Ektos an tou Daredevil to onoma einai Proklhtikodiaolos...
Leave a comment:
-
His name is Bullseye bitch.
Μην ξαναδώ την άθλια ελληνική μετάφραση.:kill:
Leave a comment:
-
Originally posted by Somari View PostTa 2 prota den einai MMO.Δεν ξέρω από που είδατε ότι δεν είναι ΜΜΟ. Εγώ πάντως που τα έχω παίξει ξέρω ότι είναι ΜΜΟ.Originally posted by Ground_zero View Post
Στο πρώτο γινόταν ο χαμός του αιώνα με τόσους παίκτες να σφαλιαρίζουν τον διάολο, ενώ στο 2ο κανονίζανε οι παίκτες από 2 ως 4 άτομα για μία μάχη σε κάθε χάρτη.
Επίσης, G_Z, αυτός ο τύπος στην εικόνα δεν είναι ο Διάνας στο Daredevil?
Leave a comment:
-
Afto einai to mail pou xrhsimopoiw gia tetoious logous.
Opoiosdhpote mpei sto profile mou se ola ta forum pou milaw mpwrei na to dei opote den tha exw provlhma.
Leave a comment:
-
Σε βλέπω σύντομα να λαμβάνεις ΠΟΛΛΑ spam (όχι το αηδιαστικό ζαμπόν). Σβήστο καλύτερα ή έστω κάνε το edit να φύγει το @.Epeidh den katalava akrivws se poio site apo ola afta pou edwses enweis, to MSN mou einai vagiasthanasis@hotmail.com kai nickname Ground_zero
Εγώ ξεκίνησα να κάνω το ερωτηματολόγιο αλλά έχω να παίξω MMORPG πάνω από 2 χρόνια και οι ερωτήσεις ήταν λίγο άσχετες με την περίπτωσή μου.
Leave a comment:
Leave a comment: