Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα links!! Σε κάποια από αυτά το έχω ανεβάσει ήδη. Θα το ανεβάσω και στα υπόλοιπα κ ελπίζω να μην με μπανάρουν για spamming :p
Συνεντεύξεις ναι, έχω πάρει ήδη αρκετές και συνεχίζω να παίρνω. Οι πληροφορίες από τις συνεντεύξεις είναι πράγματι πολύ πιο πλούσιες από το ερωτηματολόγιο, αλλά το ερωτηματολόγιο είναι ευκολότερο να ποσοτικοποιηθεί, να βγουν στατιστικά στοιχεία, και να γίνει από περισσότερο κόσμο.
@Ground_zero τις συνεντεύξεις τις κάνω και μέσω skype ή msn με φωνή ή μόνο με chat, ό,τι νιώθει ο καθένας πιο άνετα. Κρατάνε περίπου 1-2 ώρες, ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο και την όρεξη που έχετε. Είναι χαλαρή συζήτηση με κάποιες γενικές ερωτήσεις με θέματα παρόμοια με εκείνα του ερωτηματολογίου (όχι ακριβώς οι ίδιες ερωτήσεις βέβαια). Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις skype ή msn id στο mail που υπάρχει στο site και να μου αναφέρεις το nick σου και το όνομα του φόρουμ εδώ και να κανονίσουμε όποια ώρα και μέρα σε βολεύει να τα πούμε online.
Για τις συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο συνήθως γίνονται σε κάποιο καφέ λίγο ήσυχο για να μπορεί να γίνει συζήτηση, αλλά το πρόβλημα είναι συνήθως ο θόρυβος που παρεμβαίνει στο μαγνητοφωνάκι και δυσκολεύει την απομαγνητοφώνηση. Κι επιπλέον ίσως να νιώθετε πιο άνετα μέσω skype ή msn.
Για την καταγραφή, θα σου τα πω καλύτερα μέσω mail ή στη συνέντευξη, γιατί είναι λίγο πιο πολύπλοκο.
Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις skype ή msn id στο mail που υπάρχει στο site και να μου αναφέρεις το nick σου και το όνομα του φόρουμ εδώ και να κανονίσουμε όποια ώρα και μέρα σε βολεύει να τα πούμε online.
Epeidh den katalava akrivws se poio site apo ola afta pou edwses enweis, to MSN mou einai vagiasthanasis@hotmail.com kai nickname Ground_zero
Mila mou opote me vreis mesa, exw kai skype alla oute pou thymamai pws na to leitourgw, mila mou esy apo MSN kai tha anoiksw to skype ekeinh thn stigmh.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Δεν σου κάνει flame,απλά στο λέει επειδή το art of gaming έχει πολύ λίγα μέλη.
Το διατύπωσα έτσι, γιατί ξέρω που θα πήγαινε η συζήτηση μας.
Τέλος πάντων, δεν έβαλα τα επίσημα sites(εξαιρούμενου το hgda), όπως το myxbox.gr και το ps3forums.gr, γιατί αυτά δεν νομίζω να τον βοηθήσουν τον φίλο μας στην έρευνα του.
Σε γενικό επίπεδο, η έρευνα βασίζεται κυρίως στα πολυδιαδικτυακά παιχνίδια υπολογιστή, οπότε...
Tanno plaka plaka poio MMORPG epaikses esy re?
Nomiza oti den ta phgenes afta ta paixnidia.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Epeidh den katalava akrivws se poio site apo ola afta pou edwses enweis, to MSN mou einai vagiasthanasis@hotmail.com kai nickname Ground_zero
Σε βλέπω σύντομα να λαμβάνεις ΠΟΛΛΑ spam (όχι το αηδιαστικό ζαμπόν). Σβήστο καλύτερα ή έστω κάνε το edit να φύγει το @.
Εγώ ξεκίνησα να κάνω το ερωτηματολόγιο αλλά έχω να παίξω MMORPG πάνω από 2 χρόνια και οι ερωτήσεις ήταν λίγο άσχετες με την περίπτωσή μου.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Afto einai to mail pou xrhsimopoiw gia tetoious logous.
Opoiosdhpote mpei sto profile mou se ola ta forum pou milaw mpwrei na to dei opote den tha exw provlhma.
Δεν ξέρω από που είδατε ότι δεν είναι ΜΜΟ. Εγώ πάντως που τα έχω παίξει ξέρω ότι είναι ΜΜΟ.
Στο πρώτο γινόταν ο χαμός του αιώνα με τόσους παίκτες να σφαλιαρίζουν τον διάολο, ενώ στο 2ο κανονίζανε οι παίκτες από 2 ως 4 άτομα για μία μάχη σε κάθε χάρτη.
Επίσης, G_Z, αυτός ο τύπος στην εικόνα δεν είναι ο Διάνας στο Daredevil?
Comment