τι να σε πω ρε BigBoss εμένα πιο καλά μου αρέσουν τα γραφικά του 3ου φωτοστέφανου (από τις φωτό κρίνοντας και μόνο)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames
Collapse
X
-
πω πω βρε ΒΒ...καταρχάς το Crysis δεν πρόκειται ποτέ να το φτάσει τίτλος κονσόλας σε συνολικό επίπεδο για χρόνια ακόμα.
Τώρα πέρι συγκρίσεων που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο, κάτσε να κυκλοφορήσουν τα R2 & K2 και βλέπουμε.Λογικό δεν θα ΄ναι, 1 και 2 χρόνια μετά;
Απλά λέμε ότι δεν είναι τόσο <<χάλια>> το Η3 όσο νομίζουν άτομα που δεν το έχουν παίξει εκτενώς, τι το πάτε στο άλλο άκρο...
Comment
-
Ρε συ BB ειλικρινά πιστεύω ότι τα παιχνίδια τα παίζεις μόνο και μόνο για να μιλάς για τα γραφικά τους. Μέχρι και στις εντυπώσεις σου για το Uncharted είπες 1000 πράγματα για τα γραφικά του τίτλου και σχεδόν τίποτα για το ίδιο το παιχνίδι.
ΥΓ: Βλέποντας αυτές τις εικόνες τα παίρνω που δε μου έχει έρθει ακόμα το Η3 (τρεις μήνες κοντά). Ψήθηκα άσχημα, μετά το Lost Odyssey ξεκινά μία Halo εκστρατεία, for Ren's sake!
Comment
-
Σιγά ρε boy οι κονσόλες σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουν βγάλει αρκετά ανώτερους τiτλους ως προς τα γραφικά από το Crysis. Ίσως και νωρίτερα. Οι του Far Cry 2 έχουν καταεντυπωσιαστεί από την ωμή δύναμη του ps3, και δεν τα λέω εγώ αυτά.πω πω βρε ΒΒ...καταρχάς το Crysis δεν πρόκειται ποτέ να το φτάσει τίτλος κονσόλας σε συνολικό επίπεδο για χρόνια ακόμα.[/b]
Εγώ δεν είπα πως έχει χάλια γραφικά, αλλά όταν λέτε καλά τι εννοείτε; καλά ως προς τι; Γιατί ως προς άλλα shooter, που έχουν επίσης μεγάλες περιοχές, δεν έχει και τα καλύτερα γραφικά.Απλά λέμε ότι δεν είναι τόσο <<χάλια>> το Η3 όσο νομίζουν άτομα που δεν το έχουν παίξει εκτενώς, τι το πάτε στο άλλο άκρο...
[/b]
Εvans στο review που θα γράψω για το Uncharted στο blog μου θα αναφέρω πολλά περισσότερα πέρα από το γραφικά. Απλώς όταν πρωτόπαιξα το game στα πρώτα λεπτά από αυτά έπαθα πλάκα, είναι το πρώτο που βλέπεις. Το uncharted συγκαταλέγεται μέσα στα games με το καλύτερο gameplay, ιστορία χωρίς κλισέ εκφράσεις και A.I. που κυκλοφορούν.
Εντάξει αυτό συμβαίνει πχ και στο Uncharted, του οποίου οι περιοχές δεν είναι μικρές. Δεν υπάρχει ίχνος loading κατά το gameplay.Στο halo 3 απο την αλλη σου δινεται ενα ενιαιος κοσμος που μπορεις να κανεις τα παντα ( μεχρι και να πεταξεις -σε πολυ πιο ουσιαστικο βαθμο απο τους προηγουμενους τιτλους-) χωρις επιβαρυνσεις στον κωδικα. [/b]
Comment
-
Σιγά ρε boy οι κονσόλες σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουν βγάλει αρκετά ανώτερους τiτλους ως προς τα γραφικά από το Crysis. Ίσως και νωρίτερα.
[/b]
Comment
-
Οχι οι κονσολες μονο το PS3 με την "ωμη δυναμη" του..
Τα εσπασε το wat...

[/b]
Λέγοντας κονσόλες εννοούσα ps3+360 και μετά ανέφερα τι είπαν οι του Far Cry 2.
Comment
-
<div class='quotetop'></div>Κατσε ρε συ boss που θα εχει ξεπεραστει το crysis και μαλιστα απο τις κονσολες σε λιγοτερο απο ενα χρονο..εδω ακομα δεν ξερουμε πως και σε πιο βαθμο μπορει να αποδοθει η cry engine 2 σε ps3-360 και εσυ εβγαλες οτι θα ξεπεραστει και μαλιστα και ''αρκετα''? Ασε που το 100% (οπτικα) του παιχνιδιου πιστευω οτι ακομα δεν το εχουμε δει...και οκ το ps3 εχει ''ωμη δυναμη'' κλπ κλπ αλλα ετσι οπως το πας θα αρχισω να πιστευω οτι το μικρο σου ονομα ειναι KenΣιγά ρε boy οι κονσόλες σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουν βγάλει αρκετά ανώτερους τiτλους ως προς τα γραφικά από το Crysis. Ίσως και νωρίτερα. Οι του Far Cry 2 έχουν καταεντυπωσιαστεί από την ωμή δύναμη του ps3, και δεν τα λέω εγώ αυτά.[/b]
Το θεμα ειναι να παιξετε και εσεις τον τιτλο πριν πειτε τα διαφορα που λετε...αμα ηταν ετσι θα μπορουσα να γραφω και εγω κατεβατα για το resistance και το uncharted που ασχοληθηκα μαζι τους κανα τεταρτο στο ποδι...οσο για τις εικονες που παρεθεσες
1) εγω δε βλεπω καποια ανωτεροτητα των αλλων τιτλων εναντι του halo 3 ( απο τα screenshots καθαρα )
2) για το resistance 2 εχουν βγει 5 εικονες...ακομα δεν τον ειδαμε killzone
τον βαπτισαμε
3) Η εικονα αδικει το killzone , ειμαι απο τους πρωτους που ειχα πει πως εχει απο τα καλυτερα γραφικα που εχω δει...μακαρι να βγει καλο συνολικα..
Απλα ως παρακληση...παιξτε το παιχνιδι , βιωστε ενα απο τους πιο συμπαγεις τιτλους του συνολου της ιστοριας των video games και μετα κρινετε ωστε να μπορουμε να μιλαμε σε πιο σοβαρο επιπεδο... Ο ren ανεφερε πολλα τεχνικα πραγματα σε οτι αφορα τον οπτικο τομεα με τα οποια συμφωνω (hdr , dd , πληθος γεγονοτων που συμβαινουν κλπ).Η αποψη μου παραμενει...ο τιτλος ειναι πανεμορφος
Comment
-
Διαβάστε προσεκτικά αυτό το post, είναι το πιο εποικοδομητικό της ανούσιας αυτής συζήτησης :icon_twisted:
[/b]There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Εγώ πιστεύω ότι είναι ουσιαστικότατηανούσιας [/b]
. Πάρε για παράδειγμα το Lost Odyssey. Unreal Engine 3 σου λέει, διεγερτικό μόνο στο άκουσμα. Holy crap, μέτρια υλοποίηση... Αλλά είναι Unreal Engine 3, το πιάνεις;
Από την άλλη, πάρε μάτι τα νέα. Cry Engine 2 σε κονσόλες. Μη μας τα πρίζεις με τις βλακείες-όνειρα-οράματα του Suzuki και με τις gay περιπέτειες του Ryu.
Και εγώ graphic whore θα γίνω ρε! Εκεί είναι η ουσία! Γιατί δεν έχει συναίσθημα το παιχνίδι αν το σουτιέν της γκόμενας δεν είναι μαύρο τρελιάρικο και αν δεν πετιέται η ρώγα όταν βρέχεται το άσπρο μπλουζάκι, ενώ η έκρηξη στο background γίνεται σε real time και ο γκόμενος πετάγεται πίσω από τον αμμόσακο με το gun και σκοτώνει όλο το μέτωπο χωρίς να αλλάξει γεμιστήρα, και όλα αυτά φυσικά με high tech textures, soft shadows, 16xq anti-alising και bump map.
Τώρα βλέπω ότι κοιτάει το θέμα ο Ren. Αντε μωρέ και αυτός, θα μας πει για την ποιότητα του Halo 3 και χαζομάρες. Αφού ρε παιδιά το παιχνίδι δεν έχει textures, δεν έχει facial expressions και ο masterchief δεν έχει γκόμενα να στηρίξει την imba πόζα του.
Πάω να βάλω στην HDTV το Gears of War. Δε μου αρέσει το παιχνίδι, σκατά το θεωρώ, με το ζόρι το έπαιξα τρίτη φορά coop για να πάρω achievements, αλλά αυτόν ο Fenix είναι πολύ τρέλα, καυτό αγόρι. Η πανοπλία του γυαλίζει στον ήλιο, το αξύριστο πρόσωπο του σε τρελαίνει, ενώ το chainsaw έχει τρελή αναλυση και το μαλλί λάμπει.
Comment
-
J00 d00dz!! T3h gr4fix rox0rz!!
.gif)
Αχεμ...αυτό που με λυπεί είναι ότι πέραν του φαινομένου της κρίσης τίτλων που δεν έχει ασχοληθεί κάποιος έστω σε ικανοποιητικό βαθμό, είναι η άμεση απόρριψή του και σύγκριση με κάτι άλλο, ακριβώς επειδή δεν έτυχε να κυκλοφορήσει στο φορμάτ επιλογής του καθενός.
Ίσως κάποτε σταματήσει αυτό κι ο καθένας απολαμβάνει χωρίς κόμπλεξ το κάθε παιχνίδι που του αρέσει να παίζει,οπουδήποτε κι αν τρέχει αυτό μη νιώθωντας την ανάγκη να πείσει τον εαυτό του και τους άλλους ότι αυτός μόνο επέλεξε το καλύτερο κι όλοι άλλο είναι λάθος.
"The fools cast away their hopes of salvation by locking me in this damned asylum. MAY THE RATS EAT YOUR EYES! I am now lost to your cause. The Darkness comes! It will damn us all!"
Comment
-
http://www.jeux-france.com/news24903_soul-...-en-images.html
Dinw to link mono kai mono gia thn fleva sto xeri
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment

)
Comment