Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E ναι βασικά πολύ ψευτικίστικα είναι.Δεν νομίζω το τελικό παιχνίδι να είναι έτσι.Το γυάλισμα δεν με συγκινεί προσωπικά στα γραφικά.Επίσης συμφωνώ στο ότι δεν έχει και πολλές λεπτομέρειες αν είναι έτσι γυαλισμένα και στην τελική έκδοση.Το crysis πολύ πιο αληθοφανές είναι ασυζητιτί.
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Με όλα αυτά τα blur effects δεν καταλαβαίνεις και πολλά.

Comment

• E ναι βασικά πολύ ψευτικίστικα είναι.[/b]
        Ε ναι βασικά σαν αυτά που βγάζει το wii είναι.

Επίσης δεν ξέρω αν στο Crysis υπάρχει τέτοια φυσική

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Εγω παντως αν εβλεπα τετοια χορταρια μπροστα μου δε θα εκανα βημα. Πιο κοφτερα κι απο μαχαιρια μου φαινονται.
          Do a barrel roll!

Comment

• άσε μας ρε Ramparter
            Carpe diem

Comment

• Objection.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Για να κρινουμε τα physics πρεπει να δουμε το παιχνιδι σε κινηση ΝΟΥΜΠ !

Επισης το farcry vengeance εχει χειροτερα γραφικα απο ενα σωρο games στο gc και το ξερεις

Οσο για το crysis προσωπικα οταν τελειωσω την θητεια μου στον Ε.Σ και επιστρεψω την χαλασμενη 8800gt στο πλαισιο για να μου εκδωσουν το πολυποθητο πιστωτικο των 230 ευρω τοτε θα αγορασω την retail για να την χαρω οπως πρεπει με οτι .ini tweaks υπαρχουν (καποια μαλιστα βελτιωνουν την εικονα με ελαχιστη απωλεια σε fps ) very high details και το framerate ποτε κατω απτα 60, περα απτον τεχνικο τομεα ομως το παιχνιδι παραμενει πολυ καλο fps για μενα, τουλαχιστον στο single player

Απλα η crytek εβγαλε μια μηχανη με απιστευτες δυνατοτητες πιο νωρις απο οσο επρεπε, θελω να πιστευω πως οι απαιτησεις της σε υπολογιστικη ισχυ μονο πλασματικες δεν ειναι, το crysis ειναι παιχνιδι και οχι playable graphics demonstration ( σαν αυτο με το τζιπακι στο 3dmark2001) σταματηστε να το αντιμετωπιζετε ετσι

Οποιος εχει συστημα της προκοπης ( εννοω προσφατα parts με καλο price / perfomance ratio οχι καποιον πανακριβο υπερυπολογιστη ) και παραπονιεται για το πως του τρεχει ας κανει μια χαρη στον εαυτο του και να το τρεξει στα xp γιατι αποσο εχω καταλαβει μονο vista optimized δεν ειναι το game

Comment

• Εγω παντως αν εβλεπα τετοια χορταρια μπροστα μου δε θα εκανα βημα. Πιο κοφτερα κι απο μαχαιρια μου φαινονται.
                  [/b]

Eίσαι άσχετος από βλάστηση αφρικανικής σαββάνας <_< .

Comment

• Ρε συ BigBoss δε βαρέθηκες να κάνεις το ίδιο πράγμα τόσα χρόνια; Μανία πια με τα γραφικά&#33;

BTW o ramp πλάκα έκανε και κάνει, ούτε αυτό δεν κατάλαβες;

Comment

• Πάντως πέρα από την πλάκα είναι λογικό ο τεχνικός τομέας του Far Cry 2 να μην πλησιάζει το Crysis.Για τις δυνατότητες των κονσόλων το αποτέλεσμα μπορεί να είναι φανταστικό (αν και ακόμα δεν εμπιστεύομαι τίποτα in progress) αλλά να είμαστε και λίγο ρεαλιστικοί στις απόψεις μας.Η οπτική απεικόνιση του Crysis δεν επιτυγχάνεται τόσο εύκολα και απαιτούνται υποχωρήσεις στις παραμέτρους των δυνατοτήτων των next gen συστημάτων για να μπορέσουν να τρέξουν ικανοποιητικά μία μελλοντική μεταφορά του τίτλου.

Προς το παρόν,στους υπολογιστές φίλων που έχω δει το Crysis η οπτική επαφή ουδεμία σχέση έχει με το trailer που εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού της retail έκδοσης που αποτελεί και διαφήμιση της μηχανής ενώ ακόμα και όταν οι ρυθμίσεις είναι προσαρμοσμένες στο High (υπάρχει και very high) pop -ups,μέτρια textures,αρκετά σπαστό frame rate αν και όχι ενοχλητικό,ωραίο animation νερού που δεν περιορίζεται στην επιφάνεια, αλλά όμως και με σημαντική ύπαρξη μηχανισμών φυσικής είναι το αποτέλεσμα που βλέπω στην οθόνη.

Τι να πω,πιστεύω ότι χάρη στον τεχνικό τομέα παίζεται το Crysis ή θα παίζεται το Far Cry 2 διότι στον τομέα της διασκέδασης,του story ή και ακόμα και των συγκρούσεων με τους εχθρούς τα Halo και Half Life franshise στους ανάλογους τομείς εύκολα το ξεπερνούν.Το interactivity και η μεγάλη ελευθερία κινήσεων (μην περιμένετε oblivion και τέτοια κλίμακα κόσμου)δεν αποδίδουν πάντα θετικά όταν άλλοι σημαντικοί τομείς δεν συμβαδίζουν ανάλογα.

Τώρα αν βγήκαν ξανά μερικοί έξυπνοι και θέλουν να πουλήσουν κάρτες γραφικών λυπάμαι δεν θα πάρω...

(Μπίχτης mode enabled)και ναι θεωρώ το Halo 3 και Half Life 2 ανώτερα στον τεχνικό τομέα από το Crysis και τα υπόλοιπα FPS που έχω ασχοληθεί όχι γιατί φαίνονται έτσι αλλά επειδή ο κόσμος τους είναι πιο καλαίσθητος και "έγχρωμος" και σε αυτό τα γραφικά περνούν σε δεύτερο ρόλο.Αμφιβάλλω αν έγινα κατανοητός... (μπίκτης mode disabled)

Comment

• Πάντως πέρα από την πλάκα είναι λογικό ο τεχνικός τομέας του Far Cry 2 να μην πλησιάζει το Crysis.Για τις δυνατότητες των κονσόλων το αποτέλεσμα μπορεί να είναι φανταστικό (αν και ακόμα δεν εμπιστεύομαι τίποτα in progress) αλλά να είμαστε και λίγο ρεαλιστικοί στις απόψεις μας.Η οπτική απεικόνιση του Crysis δεν επιτυγχάνεται τόσο εύκολα και απαιτούνται υποχωρήσεις στις παραμέτρους των δυνατοτήτων των next gen συστημάτων για να μπορέσουν να τρέξουν ικανοποιητικά μία μελλοντική μεταφορά του τίτλου.

Προς το παρόν,στους υπολογιστές φίλων που έχω δει το Crysis η οπτική επαφή ουδεμία σχέση έχει με το trailer που εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού ενώ ακόμα και όταν οι ρυθμίσεις είναι προσαρμοσμένες στο High (υπάρχει και very high) pop -ups,μέτρια textures,αρκετά σπαστό frame rate αν και όχι ενοχλητικό,ωραίο animation νερού που δεν περιορίζεται στην επιφάνεια, αλλά όμως και με σημαντική ύπαρξη μηχανισμών φυσικής είναι το αποτέλεσμα που βλέπω στην οθόνη.

Τι να πω,πιστεύω ότι χάρη στον τεχνικό τομέα παίζεται το Crysis ή θα παίζεται το Far Cry 2 διότι στον τομέα της διασκέδασης,του story ή και ακόμα και των συγκρούσεων με τους εχθρούς τα Halo και Half Life franshise στους ανάλογους τομείς εύκολα το ξεπερνούν.Το interactivity και η μεγάλη ελευθερία κινήσεων (μην περιμένετε oblivion και τέτοια κλίμακα κόσμου)δεν αποδίδουν πάντα θετικά όταν άλλοι σημαντικοί τομείς δεν συμβαδίζουν ανάλογα.

Τώρα αν βγήκαν ξανά μερικοί έξυπνοι και θέλουν να πουλήσουν κάρτες γραφικών λυπάμαι δεν θα πάρω...
                        (Μπίχτης mode enabled)και ναι θεωρώ το Halo 3 και Half Life 2 ανώτερα στον τεχνικό τομέα από το Crysis και τα υπόλοιπα FPS που έχω ασχοληθεί όχι γιατί φαίνονται έτσι αλλά επειδή ο κόσμος τους είναι πιο καλαίσθητος και "έγχρωμος" και σε αυτό τα γραφικά περνούν σε δεύτερο ρόλο.Αμφιβάλλω αν έγινα κατανοητός... (μπίκτης mode disabled)
                        [/b]
                        Κατανοητός γίνεσαι αλλά νομίζω πως έχεις παρεξηγήσει το Crysis λιγάκι στο θέμα gameplay. Ναι μεν θέλει high-end κάρτα γραφικών για να παίξει καλά αλλά όταν το παίζεις σε καλό framerate θα αρχίσεις να βλέπεις και άλλα πράγματα όπως καινοτομίες στο gameplay και τις πραγματικές δυνατότητες της Cryengine 2 πέραν των γραφικών. Πράγματα όπως η φυσική, το ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν τα πάντα προς όφελος σου και πολλά άλλα την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μηχανές. Προσωπικά το Crysis με έχει μαγέψει και παρόλο που δεν το έχω τελειώσει ακόμα, το έχω ευχαριστηθεί σαν παιχνίδι περισσότερο από όλα τα FPS που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια. (COD4 Included, Bioshock excluded γιατί έχει χίλια δυο άλλα πράγματα που το κάνουν τρομερό εκτός του FPS aspect του). Βέβαια έχω πολύ δυνατή κάρτα, αρκετή ram κλπ .. παίζω σε Very High 1680x1050 γύρω στα 30 FPS και έχω πάθει πλάκα..Θα σου πρότεινα να το πάρεις σε 6-7 μήνες που θα έχουν ελαχιστοποιηθεί τα memory leaks και θα παίζει καλά και σε πιο low-end μηχανήματα και τότε να αποφασίσεις αν σου αρέσει η όχι.

Comment

• (Μπίχτης mode enabled)και ναι θεωρώ το Halo 3 και Half Life 2 ανώτερα στον τεχνικό τομέα από το Crysis και τα υπόλοιπα FPS που έχω ασχοληθεί όχι γιατί φαίνονται έτσι αλλά επειδή ο κόσμος τους είναι πιο καλαίσθητος και "έγχρωμος" και σε αυτό τα γραφικά περνούν σε δεύτερο ρόλο.Αμφιβάλλω αν έγινα κατανοητός... (μπίκτης mode disabled)
                          [/b]

Ren τι άλλο θα πεις παιδί μου;

Comment

• Βρε καμμένε αυτό είναι αυστηρά προσωπική καμμένη γνώμη.Εκεί έμεινες?

Comment

• <div class='quotetop'></div>
                              θεωρώ το Halo 3 και Half Life 2 ανώτερα στον τεχνικό τομέα από το Crysis και τα υπόλοιπα FPS που έχω ασχοληθεί όχι γιατί φαίνονται έτσι αλλά επειδή ο κόσμος τους είναι πιο καλαίσθητος [/b]
                              Πλακα πλακα και εγω της ιδιας αποψης ειμαι...ειδικα στην περιπτωση του half life 2 πιστευω πως τοσο καλαισθητος κοσμος δε θα μπορεσει να δωθει ποτε οσες γενιες γραφικων και να περασουν . Εχουν φυγει πολλα χρονια απο την κυκλοφορια του και ομως οσα παιχνιδια και αν δω με super τελευταιας γενιας γραφικα κανενα δεν μπορει να αποδωσει εναν κοσμο ή μια αισθητικη αναλογη του half life 2 .

Comment

• Συμφωνώ με songoku.To hl2 ξεφεύγει πάρα πολύ όταν μιλάμε για φυσική και αληθοφάνεια και gameplay.
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Working...
                                X