Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επεδη δεν ακολουθουσα την κουβεντα εδω και καιρο, αλλα καποια πραγματα που ειπωθηκαν ειναι λιγο εκτος, να σας πω κατι που παιζει με το HL2.

Στο HL2 παιδακια μου, η φυσικη παιζει ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ GAMEPLAY! Οταν οι εχθροι σου πεταν βαρελια που καινε απο πανω σου, οταν το νερο ανεβαινει και σε βοηθαει να φτασεις στην στροφιγγα που υπαρχει 20 μετρα πανω σου, οταν με το gravity gun μπορεις να πιασεις στον αερα την grenade και να την πεταξεις ξανα πισω στον ρουχλα που σου την εριξε κτλ, τοτε η φυσικη παιζει ΑΥΤΟΜΑΤΑ καθοριστικο ρολο στο gameplay. Μην μπερδευετε το high tech γλυφιτζουρι με το καθαρο gameplay, μαθετε να τα ξεχωριζετε...
    [/b]
    Καταρχάς χαλάρωσε, συζήτηση κάνουμε. Όσο γι αυτό που λες, παρόλο που έχεις δίκιο ως ένα σημείο... νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις το post του Evan για μια λίγο πιο σωστή άποψη. Μπορεί το παιχνίδι (ΗL2) να χρησιμοποιεί την φυσική καλύτερα (ή περισσότερο) από το Crysis αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει περισσότερες δυνατότητες. Όσο για το high tech γλειφιτζούρι, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το gameplay του και το θεωρώ από τα καλύτερα FPS του 2007 μαζί με το COD.

Comment

• Κι εγω συζητηση κανω φιλε μου ;)

Απο εκει και περα μπορω να σου πω οτι το HL2 χρησιμοποιει την φυσικη του περιβαλλοντος του σαφεστατα πιο πολυ και πιο ουσιαστηκα απο οτι κανει το Crysis. Το Crysis εχει σαν βασικο μηχανισμο την στολη και τα οπλα, το HL2 εχει σαν βασικο μηχανισμο την φυσικη και την επιλυση προβληματων. Και ολα αυτα τα λεω γιατι τυχαινει να εχω παιξει και τα δυο παιχνιδια αρκετα, εαν μαλιστα ρωτησεις καποια απο τα παιδια εδωμεσα (μεσα σε αυτους και ο Evans) μπορουν να σου πουν την εμπειρια που ειχαν οταν τους εβαλα να δουν το Crysis με τερμα DirectX 9 σε 37" οθονη.

Το οτι το Crysis (και βασικα η cryEngine) εχει δυνατοτητες νομιζω οτι το καταλαβαινουμε ολοι μας και ειναι περιπου αυτονοητο. Σιγουρα ομως το Crysis ειναι πολυ πιο eye candy παιχνιδι απο οσο ειναι το HL2, ενω ειναι κατορθωμα της Valve το γεγονος οτι ο τεχνικος τομεας του HL2 στεκεται παρα πολυ καλα ακομα και μετα απο 2 χρονια. Μαλιστα το Episode 2 ειναι παιχνιδι το οποιο κοντραρει ανετα σε τεχνικο τομεα αλλα παιχνιδια που βγηκαν την ιδια περιοδο, και σε αισθητικη και σε τεχνικη επιτευξη.

Επισης να πω καπου εδω οτι σαν εμπειρια gaming και σαν narrative διαδικασια δεν υπαρχει καν συγκριση μεταξυ των δυο παιχνιδιων, το Half-Life 2 ειναι ετη φωτος μπροστα...

Edit: οσοι ηρθατε στο σπιτι μου εκεινη την νυχτα, θυμηθείτε σας παρακαλω πολυ το σκηνικο με τον γλαρο που σας εδειξα στην παραλια με το Crysis και μετα να μου πειτε για την υπερκορυφαια φυσικη του παιχνιδιου. ΔΕΝ λεω οτι δεν ειναι πολυ καλη, αλλα εχει και τρανταχτα λαθη...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Ρε παιδια δεν ειπαμε πως το hl2 εχει καλυτερη φυσικη η γραφικα απο το crysis ...

<div class='quotetop'></div>
        Τώρα όσον αφορά το hl2 υποθέτω ότι έγινε αναφορά στα physics του λόγω του πώς αυτά χρησιμοποιούνταν μέσα στο παιχνίδι και όχι επειδή είναι καλύτερα του crysis.[/b]
        Ακριβως αυτο ...ανεξαρτητα απο το αν υπαρχουν 10δες παιχνιδια που να ξεπερνουν σε διαφορους τομεις το half life 2 , συνολικα ο κοσμος που δινει με τις νορμες που εχει θεσει το καθιστουν αξεπεραστο σαν συνολο . Εκει εγκειται και η καλαισθησια ή η αρτιοτητα που λεμε οτι παρουσιαζει...

Comment

• Καταρχήν Evans εσύ στην παρούσα συζήτιση είδες κανέναν να προσπαθεί να αποδείξει ότι τα γραφικά του ps3 είναι τα καλύτερα, αφού κάνουμε συζήτιση crysis vs half life 2, άντε να μη ρίξω καμιά τεχνική βλάβη.

Επίσης DjSolid εδώ απλώς μιλάμε πιο game έχει την καλύτερη φυσική και όχι πιο απ΄πο τα δύο την χρησιμοποιεί καλύτερα στον τομέα του gameplay. Όπως και να το κάνουμε οπτικά το HL2 βρίσκεται πολύ πίσω από το Crysis, και στα physic ακόμη και στα facial animation και για να το πάρετε διαφορετικά επειδή λέτε πως το HL2 διαθέτει έναν από τους πιο ολοκληρωμένους οπτικά κόσμους, στο οποίο δεν διαφωνώ καθόλου, φαντασθείτε τον κόσμο του HL2 δομημένο με την CryEngine 2 και τον κόσμο του Crysis δομημένο με την Source Εngine και ο νοών νοείτο, όλα τα άλλα είναι περιττά και δεν χρειάζεται να κάνουμε το μαύρο άσπρο για να αποδείξουμε τα αυταπόδεικτα.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Kαλά ότι πεις...
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• <div class='quotetop'>(paixtis &#064; Mar 21 2008, 04&#58;52 PM) [snapback]15350[/snapback]</div>
              Kαλά ότι πεις...
              [/b]
              να ρε.τέτοια ποστ θέλουμε.με επιχειρήματα και τεκμηριωμένα
              Carpe diem

Comment

• Αυτά είναι που σε αποστομώνουν και δεν ξέρεις τι να πεις...
                Τι ακριβώς είναι το warn κάτω από το avatar μου????

Comment

• Far Cry 2

Comment

• Far Cry 2

[/b]
                    Απίθανο (οπτικά) φαίνεται το Far Cry 2. Αν δεν κάνω λάθος είναι σε νέα μηχανή και όχι στην Cryengine 2.

Comment

• ε,ναι.αφού η cryengine 2 ανήκει στην crytek η οποία έχει φύγει πλέον από τη ubi soft η οποία όμως διατηρεί υποθέτω τα δικαιώματα του τίτλου far cry.
                      Carpe diem

Comment

• Δεν χρησιμοποιεί την CryEngine 2 αλλά την Dunia Engine και ευτυχώς που θα βγει και σε ps3, xbox 360 και αυτό λέει πολλά.

Comment

• Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από ps360
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Aνάμεσα στα άλλα και Killzone 2 να μείνουμε ξεροί :blink: . Δώστε Killzone 2 ΟΕΟ&#33;&#33;&#33;

Comment

• Ναι θα γουστάρουμε από τα super ουάου hitech γραφικά και το super animation αλλά και τις τέλειες σκιές και τις γαμάτες εκρήξεις.Τι?Το A.I. και το gameplay?Tι μούφες είναι αυτές... ;)

Comment

• A ρε παίχτη.

Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X