Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation Network

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Props to Laharl αγορασα το Flower τωρα που εχει 50% εκπτωση. Εχουν μεινει 6.50 ευρω στην καρτα και σκεπτομαι να παω:

1) Flow + Legacy of Kain (που δεν το εχω παιξει και παει για psp playthrough) 5+ ευρω ή
    2) Guardian of Light 6.50 ευρω

Ποια απο τις 2 επιλογες προτεινετε?

Εdit: Πηγα στην πρωτη!!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Μιας και υπάρχει θέμα για psn .
    Closure indie Puzzle-platformer.

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Υπάρχει κάποιος τρόπος ή ιστότοπος να κάνω αγορές μέσω ίντερνετ όπως είναι το xbox.com πχ;
    Πρέπει να κατεβάσεις το media go..Όχι ιδιαίτερα βολική λύση (καμία μα καμία σχέση με xbox.com).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Υπάρχει κάποιος τρόπος ή ιστότοπος να κάνω αγορές μέσω ίντερνετ όπως είναι το xbox.com πχ;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ευχαριστω πολυ παιδια ;).

Xeno, το vagrant νομιζω εχει καπου στα 5 ευρω στο psn οποτε με το κουπονι βγαινει σχεδον τσαμπα ουτως ή αλλως. Αλλωστε δεν εχω ασχοληθει καθολου με cfw οποτε μεσω psn ειναι πιστευω καλη περιπτωση γιατι το συγκεκριμενο παιχνιδι θελω εδω και χρονια να το παιξω.

Οκ το wipeout παει για αγορα, απλα θα ψαξω να δω μηπως το βρω φθηνοτερα σε retail (ειχα ξεχασει οτι εχει κυκλοφορησει κανονικα).

Θα ακολουθησει συντομα feedback!!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πιστεύω πως όχι. Βέβαια καλό θα ήταν να σου απαντήσουν και παιδιά που έχουν βάλει cgw. Aλλά μιας και ο ps emu είναι ο ιδιος δεν νομίζω πως υπάρχουν διαφορές.

EDIT:
    Άσχετο αλλά έλιωσα μόλις το είδα... Αφίσα από την ταινία Weird Science στο δωμάτιο του Marty. Επικό απλά...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    αληθεια μιας και δεν εχω κατεβασει ποτε τιποτα απο το psn store για το psp και οτι ps1 game εχω ξαναπαιξει εκει ητανε απο iso psxpsp εχουνε καμια διαφορα αυτες η επανεκδοσεις στο psn store?

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ουάου θέμα για το PSN.:kill:

Okay.

Καταρχάς nooto επειδή σίγουρα θα παίξεις άμεσα το Vagrant και θα ασχοληθείς. Θα σου έλεγα go for it. Προσωπικά έπιασε άνετα θέση στα αγαπημένα μου rpgs. Θα το λατρέψεις και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε.
    Σχετικά με τις ερωτήσεις σου ό,τι είπε ο Evans. Εγώ το έπαιξα στο psp και μου άρεσε πάρα πολύ. Στο ps3 πέρασα το save και έπαιξα κανά τρίωρο. Το upscale μου φάνηκε μια χαρα. Μην περιμένεις τπτ το εξωπραγματικό αλλά πραγματικά δε θα σε ενοχλήσει. Προσωπικά το intro του Vagrant Story και το FFVIII μου φάνηκαν μια χαρά- όπως και στον bro που έτυχε προ ολίγου να του κάνω ένα demonstration για να δει πώς φαίνονται τα psone games -όπως και τα in game graphics. Είναι και 95 MB πρπ οπότε δεν πιάνει και πολύ χώρο. Περιμένουμε εντυπώσεις!!! ;)

Κατέβασα και έπαιξα το demo του Back to the future. Πολύ καλή δουλειά η telltale. Αυστηρά για fans των ταινιών βέβαια, γιατί έχει ατάκες και αναφορές. Ειδικά το εργαστήρι του Doc που είναι και το demo είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α λεπτομερές.

Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν πάρει τα δικαιώματα από τον Heuy Lewis

Α ρε ταινίες που βγαίνανε μια φορά κι έναν καιρό:phil:

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    κοιτα σχετικο ειναι αυτο ομως, ο χρονος που θα χαλασεις για να μαθεις μια πιστα απ εξω στο wipeout για να κανεις τον Χ γαματο χρονο ειναιεμμεσα το ιδιο πραγμα με το να επαναλλαβεις χ φορες ενα trial στο sfiv ξερω γω... και εκει αποχτας υποτιθεται skill σιγα σιγα με αυτο το τροπο

παντως ναι επειδη εχω δει φιλο να παιρνει platinum στο wipeout ξερω οτι θελει λιωσιμο

μιας που το εφερε η κουβεντα και για την ιστορια τα δυσκολοτερα platinums που απαιτουνε συνδυασμο απο pure skill+ απειρες ωρες ειναι star ocean 4, sigma 2 και ακολουθουν απο κοντα ssfiv,sfiv με μερικα αλλα, και τωρα που το σκεφτομαι μπορει να μπαινει και το gran turismo 5 σαν 3ο ισως

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    ειναι δυσκολο αλλα ενταξει κοψε κατι υπαρχουνε λιιιιγο δυσκολοτερα

παντως και μενα θα με εψηνε αν επαιζα ενα racing θα ητανε σιγουρα αυτο
    Kαλά υπερέβαλα λίγο για να τιμήσω και τα γένια μου αλλά είναι σίγουρα από τα δυσκολότερα και σίγουρα το πιο δύσκολο από όσα έχω δει. Επίσης είναι platinum που σχετίζεται απολύτως με το skill που αναπτύσσει σιγά σιγά ο παίχτης και δεν έχει cheap trophies που απλά ζητάνε κάτι άρρωστα δύσκολο ή ανούσια χρονοβόρο (βλέπε ξέρω γω όλα τα challenges στο SFIV).

Το παιδί είπε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει το κουπόνι του ΤΟ, άσε που δε βάζει cfw στο PSP του. Μία κάρτα είναι μία χαρά λύση και αρκετά φτηνή.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Eγω θα σου ελεγα να παρεις με κανα 10αρικο αν το βρεις σε retail μορφη το Wipeout και για το Vagrant να το σκεφτεις και στην τελειως τσαμπε εκδοχη (cfw στο PSP) μιας και στο PS3 αποκλειεται να το παιξεις (τα PS1 games απλα δε βλεπονται, παρα το οποιο upscaling κτλ).

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Το πιο παλούκι και challenging platinum; p
    ειναι δυσκολο αλλα ενταξει κοψε κατι υπαρχουνε λιιιιγο δυσκολοτερα

παντως και μενα θα με εψηνε αν επαιζα ενα racing θα ητανε σιγουρα αυτο

Leave a comment:

• Evans
    replied
    1) Μπορείς να το περνάς από PS3 σε PSP χωρίς πρόβλημα, ο burai το έχει κάνει. Καλύτερα πάντως να έχεις το ίδιο account και στις δύο κονσόλες.

2) Καλά τώρα σοβαρά μιλάμε; Ρωτάς αν αξίζει να πάρεις το WipEout HD; The best PS3 title με το Demon's Souls ; Το πιο παλούκι και challenging platinum; Το άπειρα τέλειο game με το τεράστιο content, τις τραγικές προκλήσεις και το καρα-κορυφαίο soundtrack; Τα ακατέβατα 60fps σε full HD ανάλυση; Την ανεπανάληπτη αισθητική και την απολυτη αίσθηση ταχύτητας; Η δικιά μου ερώτηση είναι γιατί δεν το έχεις ήδη αγοράσει και δεν το έχεις ήδη ξεκινήσει εις βάρος όλων των άλλων τίτλων που έχεις στην άκρη .

Πάρε το πακέτο με το fury, έχει πολύ content και κάποια ωραία mods, άσε που γλυτώνεις και λίγα €€.

Λιώσε ανελέητα και βάλε από τώρα στόχο το platinum, οι προκλήσεις είναι άπειρες, το cheapness στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας ατελείωτο και η όλη εμπειρία αξέχαστη. Από τη μέρα που το άφησα παρακαλάω για HD 2 .

Θα ξεχάσω εγώ σκηνικό που είμαι στο αμάξι, έρχεται μήνυμα του Laharl "Beat Zico ρε μουνιά!!!" και μόνο που δεν πέρασα με κόκκινο από τα νεύρα μου .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Λοιπον, καποιες ερωτησεις. Σκεπτομαι να παρω την πρωτη μου prepaid card για να αγορασω το vagrand story τωρα που εχω και το κουπονι απο το tactics ogre.

1) Θα προτιμουσα να το παιξω στο psp, τι διαδικασια ακολουθω? Το κατεβαζω κατευθειαν εκει ή μπορω μεσω του ps3 και μετα να το περασω στο psp (ρωταω γιατι οι λογαριασμοι μου ειναι διαφορετικοι στις 2 κονσολες)? Επισης οσοι εχετε εμπειρια απο psone titles του psn, γινεται καθολου upscale ή ειναι unplayble σε hd οθονες?

2) Μιας που θα κανω αυτη την αγορα, αξιζει να παρω καρτα μεγαλυτερης αξιας για να αγορασω και το wipeout hd ? Εχω χρονια να σχοληθω με τετοιου ειδους παιχνιδια αλλα απο οσα εχουν γραφτει, παντα ψηνομουν... Αν ναι ποια εκδοση, το απλο πακετο ή το fury?

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Και δεύτερο κύμα εκπτώσεων στο PSN πολύ κατώτερο του πρώτου βέβαια...

January Sale Offers (available on PS3 and PSP where applicable)

(Offer prices available until the 2nd February)
    • Warhawk Complete Bundle (£15.99/€19.99)
    • Crash Commando (was – £6.29/€7.99 now – £3.19/€3.99)
    • TV Show King (was – £3.99/€4.99 now – £0.79/€0.99)
    • Split/Second - High Octane Supercar Pack (was – £1.59/€1.99 now – £0.79/€0.99)
    • Topatoi Episode 2: Pillar of the Skies (was – £4.79/€5.99 now – £2.39/€2.99)
    • Assassin’s Creed (was – £23.99/€29.99 now – £15.99/€19.99)
    • Hannah Montana: Rock out the Show (PSP) (was – £23.99/€29.99 now – £15.99/€19.99)
    • Hannah Montana – Fashions Add-on (PSP) (was – £1.19/€1.49 now – £0.59/€0.75)
    • Hannah Montana – Moment Maker Add-on (PSP) (was – £0.79/€0.99 now – £0.40/€0.49)
    • Half-Minute Hero (PSP) (was – £11.99/€14.99 now – £7.99/€9.99)
    • Harvest Moon: Innocent Life (PSP) (was – £9.99/€12.99 now – £6.29/€7.99)
    • Harvest Moon: Hero of Leaf Valley (PSP) (was – £19.99/€24.99 now – £10.99/€13.99)
    • Valhalla Knights (PSP) (was – £9.99/€12.99 now – £6.29/€7.99)
    • Valhalla Knights 2 (PSP) (was – £11.99/€14.99 now – £7.99/€9.99)
    • Valhalla Knights 2: Battle Stance (PSP) (was – £15.99/€19.99 now – £11.99/€14.99)
    • Peter Pan: Adventures in Neverland (PSone) (was – £3.19/€3.99 now – £1.59/€1.99)
    • A Bug’s Life (PSone) (was – £3.19/€3.99 now – £1.59/€1.99)

January Sale Offers from 2K Games

• Mafia II Complete DLC Bundle (£19.99/€24.99)
    • BioShock 2 Complete DLC Bundle (£11.99/€14.99)

January Sale Offers from Capcom

• Bionic Commando: Rearmed (was – £7.99/€9.99 now – £6.29/€7.99)
    • Final Fight: Double Impact (was – £7.99/€9.99 now – £3.99/€4.99)
    • Mega Man 9 Complete Bundle (£7.99/€9.99)
    • Mega Man 10 Complete Bundle (£7.99/€9.99)
    • Dead Rising 2 Skills Pack Bundle (£3.19/€3.99)

January Sale Offers from Konami

• GTI Club+ (was – £7.99/€9.99 now – £3.99/€4.99)
    • Rocket Knight (was – £7.99/€12.99 now – £3.99/€6.49)
    • Vandal Hearts: Flames of Judgement (was – £7.99/€12.99 now – £3.99/€6.49)
    • Zombie Apocalypse (was – £7.99/€9.99 now – £3.99/€4.99)

• Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP) (was – £31.99/€39.99 now – £15.99/€19.99)
    • Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel (PSP) (was – £6.29/€7.99 now – £3.19/€3.99)

January Sale Offers from Rockstar Games

• GTA IV: The Lost and Damned & The Ballad of Gay Tony Bundle (£15.99/€19.99)

• Midnight Club Bundle: LA Remix & Dub Edition (PSP) (£15.99/€19.99)
    • GTA: Chinatown Wars (PSP) (was – £27.99/€34.99 now – £11.99/€14.99)

January Sale Offers from THQ

• Red Faction: Guerrilla (was – £15.99/€19.99 now – £11.99/€14.99)
    • WWE Smackdown vs. Raw 2011: Fan Axxess Pack (was – £6.29/€7.99 now – £4.79/€5.99)

• WWE Smackdown vs. Raw 2011 (PSP) (was – £31.99/€39.99 now – £15.99/€19.99)
    • UFC Undisputed 2010 (PSP) (was – £31.99/€39.99 now – £15.99/€19.99)
    • Spongebob Squarepants: Truth or Square (PSP) (was – £23.99/€29.99 now – £15.99/€19.99)
    Το μόνον ενδιαφέρον είναι το Vandal Hearts κατά την άποψή μου.

Leave a comment:

Working...
X