Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες και videogames

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Μιλώντας για φίλες που παίζουν κονσόλες, έχω μία παιδική μου φίλη που έχει δικό της PS3. Έχω πετύχει την μάνα της να παίζει Sudoku εκεί.Η φίλη μου παίζει που και που το Pacman κ.α. παιχνίδια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To ena den apokleiei to allo.
    Enas antras endiaferetai gia mia gomena eite paizei video games eite oxi

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ground_zero
    Epipleon enas antras endiaferetai gia mia gynaika pou paizei video games
    Εγώ ας βρω γκόμενα και δεν με ενδιαφέρει αν παιζει videogames:resp:

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Kala kwloxarakthres yparxoun pantou
    Kοιτα απο μια αποψη έγω ημουν ο κωλοχαρακτηρας,γιατι επαιζα στο δικο της ps3.

:xp:

Oχι οτι θα κολλαγε αν επαιζα στο δικο μου.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Να πως φαίνεται ο fan του Αρκά!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Εμενα μου αρεσει παντως να παιζει games,απλα καποιες φορες ειναι ενοχλητικο.Για παραδειγμα στο Read Dead ειχα πραγματικα εκνευριστει οταν μου επαιρνε το χειριστηριο απο τα χερια.

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Μόνο η ψυχολογική/βιολογική θεωρία μπορεί να δώσει κάποια απάντηση στο δεδομένο της παρατήρησης. Η ροπή προς την επιθετικότητα και η ορμή (χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τα videogames, στο μεγαλύτερο βαθμό) είναι εσωτερικές τάσεις.

Τα κοινωνικά στερεότυπα είναι εξωγενείς παράγοντες, ένα "πρέπει". Κάτι που είναι επιβαλλόμενο δεν θα επηρέαζε σε τέτοια έκταση.
    My point of view anywayz

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Εμενα μου αρεσει παντως να παιζει games,απλα καποιες φορες ειναι ενοχλητικο.Για παραδειγμα στο Red Dead ειχα πραγματικα εκνευριστει οταν μου επαιρνε το χειριστηριο απο τα χερια.
    Η οταν στο fallout 3 δε μου το εδινε καθολου.:xp:

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νομίζω πως μπλέκουμε τα κοινωνικά στερεότυπα με τη βιολογία.
    Δεν πιστεύω πως η τεστοστερόνη έχει την παραμικρή σχέση με τη φαινομενική έφεση των αντρών στα vg.
    Ούτε καν ο καλλωπισμός των γυναικών δεν έχει σχέση με ορμόνες εκτός και αν οι άνθρωποι είναι τόσο διαφορετικοί από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο όπου το αρσενικό ασχολείται περισσότερο με την εμφάνισή του από το θηλυκό.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Epipleon enas antras endiaferetai gia mia gynaika pou paizei video games, alla den nomizw mia gynaika na psaxnei antres pou endiaferontai gia thn moda kai to makeup

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Οι περισσότεροι γνωστοί σχεδιαστές μόδας, αρωματοποιοί, κομμωτές, μακιγιέρ και αισθητικοί είναι άντρες..! Σε πολλές χώρες οι άντρες ασχολούνται με την μόδα και το μακιγιάζ. Στην Ιαπωνία είναι πολύ συνηθισμένο ένα αγόρι να φοράει make-up, και στην Ιταλία οι άντρες ακολουθούν πολύ τη μόδα. Ας μην κρίνουμε τα πάντα με τα δεδομένα της Ελλάδας (που κι αυτά αλλάζουν αλλά με πιο αργούς ρυθμούς). Δε πιστεύω ότι τα ενδιαφέροντα έχουν να κάνουν με οτιδήποτε "βιολογικό", αυτό που ορίζετε οι περισσότεροι ως "βιολογικά χαρακτηριστικά ενός φύλου" δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα κοινωνικά στερεότυπα που ακολουθεί/εκφράζει η πλειοψηφία της οικογενείας / παρέας / γειτονιάς / πόλης / χώρας / ηπείρου κτλ... εξαρτάται από το πόσο μακριά επιλέγει να βλέπει ο καθένας

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Φαντάζομαι ότι και πολλές γυναίκες θα αναρωτιούνται γιατί σπανίζουν οι άντρες που ενδιαφέρονται έντονα για τη μόδα ή τον καλλωπισμό.
    Πιστεύω πως η διαφορά στα ενδιαφέροντα μεταξύ ανδρών και γυναικών όντως εξηγείται βιολογικά. Τα ενδιαφέροντα αποτελούν επιμέρους εκφάνσεις της προσωπικότητας, η οποία μαζί με τη γενικότερη ψυχολογία/συμπεριφορά του ατόμου καθορίζεται από τη βιολογία, δηλαδή σε επίπεδο φύλων, τις ορμόνες. Οιστρογόνα στις μεν τεστοστερόνες στους δε.
    Δεν μπορεί οι γυναίκες να συμπεριφέρονται σαν άντρες και το αντίστροφο. Εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουν και, κατά βάθος, "υπαγορεύονται" και αυτές από ποικίλες αιτίες. Πόσο πιθανό είναι όμως να πετύχεις μια τέτοια εξαίρεση;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Πες ότι φοβάσαι να φας headshot από την κοπέλα σου και μετά να το παίζει πιο hardcore .

Αιον κάνε και θέμα για τους άντρες που θέλουν ηλίθιες γυναίκες για να αισθάνονται ανώτεροι, έχει περισσότερο ενδιαφέρον :xp: .
    Ομολογω οτι δεν μπορω να περασω κανενα ρεκορ της σε bejeweled zuma και κατι αλλα τετοια... (οχι οτι εχω προσπαθησει και πολυ σοβαρα..)

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ναι, έχεις την μύγα ρε μπαγάσα. ;)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πες ότι φοβάσαι να φας headshot από την κοπέλα σου και μετά να το παίζει πιο hardcore .

Αιον κάνε και θέμα για τους άντρες που θέλουν ηλίθιες γυναίκες για να αισθάνονται ανώτεροι, έχει περισσότερο ενδιαφέρον :xp: .

Leave a comment:

Working...
X