Announcement

Collapse
No announcement yet.

VideoGames - Sex

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VideoGames - Sex

Poll Question: Το sex πρέπει να μπει στον χορό τον VideoGames?

Μου έδειξε πριν λίγες μέρες ο Titus αυτό το θέμα:

Όπως θα δείτε, η Microsoft δεν έκρινε σωστό να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι σεξουαλικού περιεχομενου στο hardware τις, για λόγους... ότι είναι φιλική προς την οικογένεια.

Προσωπικά μου φαίνεται κάπως αστεία αυτή η δήλωση/δικαιολογία. Τα brutal games είναι φιλικά προς την οικογένεια? Έτσι κι'αλλιώς τα VideoGames δεν είναι μονο "Χαχαχα" και "Τι γλυκό", υπάρχουν και άτομα μεγάλης ηλικίας που ασχολούνται και δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Εξάλλου, με την τεχνολογία όπως προχωρα, είναι αναμενόμενο να εισαχθεί και η συγκεκριμένη κατηγορια (Sex) στον χορό. Το κάνει για λόγους marketing (λογικό άλλωστε), είναι και ένα κάπως αβέβαιο βήμα το συγκεκριμένο θέμα, και πολύ απλά δεν θέλει να είναι αυτή (τουλάχιστον για την ώρα) που θα βγάλει το φίδι από την τρυπα. Αργά η γρήγορα όμως, αυτό θα γίνει και μάλιστα θα είναι fun.

Εσείς τι πιστεύετε?
    0
    I knew it from the start! You are a pervert!
    0%
    0
    Μπα... Δεν το νομίζω.
    0%
    0
    Χμ... Ναι, ωραίο ακούγεται.
    0%
    0
    Είσαι το που..νάκι μου!? Oh yeah!
    0%
    0

ego thelo na ehi sex sta videogames opos iparxi sto fahrenheit ke sto heavy rain ke sta dragon age ke mass effect

Comment

Αυτά ήδη υπάρχουν, μιλάμε περισσότερο για κάτι παρα πέρα όπως δείχνει και στο link.

Comment

Υπάρχει και στο The Witcher.
        sigpic

Comment

Kαλά πλάκα κάνουμε τώρα; Δηλαδή ο τύπος ικανοποιείται γεμίζοντας τη χούφτα του με αέρα; ΘΑΝΑΤΟΣ!
          sigpic

Comment

Εξαρτάται πώς το εννοεί κανείς. Το σεξ σα φυσιολογική ανθρώπινη δραστηριότητα πρέπει και έχει ήδη μπει στα videogames. Το ζήτημα είναι όχι το πόσο γυμνό υπάρχει ή το τι στάσεις παίρνουν οι συμμετέχοντες, αλλά το πόσο χυδαίο είναι. Η υποκρισία αυτή τη στιγμή είναι πως το σεξ υπαινίσσεται ή "εικονογραφείται" αλλά από την άλλη δεχόμαστε (σερβιρόμαστε αν θέλετε) με χαρά γυναικείες εμφανίσεις που ξεπερνάνε τα όρια του ακόρεστου φετιχισμού. Και δεν αναφέρομαι στα ιαπωνικά παιχνίδια - κάθε φορά που βλέπω δυτικό παιχνίδι με πανοπλίες και βλέπω τις κοπέλες να φορούν ένα μεταλλικό μπουστάκι, ένα μεταλλικό σορτσάκι και μεταλλικές επιγονατίδες για πανοπλία κουνάω το κεφάλι μου.

Το βίντεο επίσης δεν είναι καν γελοίο, είναι θλιβερό. Φανταστείτε να περιείχε και κίνηση ενός άλλου σωματικού μέλους, οπότε να έχεις ένα γυμνό άνδρα όρθιο στο σαλόνι να κάνει κάτι πολύ περίεργο. Αυτό ή να μπορεί να κάνει κινήσεις μόνο με το ένα χέρι. Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο...
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Aion View Post
              Αυτά ήδη υπάρχουν, μιλάμε περισσότερο για κάτι παρα πέρα όπως δείχνει και στο link.
              Δηλαδή εσύ θες να γαμάς μέσω Kinect?

Comment

Σκέψου Collector's Edition ενός sex oriented game: δώρο φουσκωτή κούκλα για μεγαλύτερο immersion. Αντί να καβαλάς μαξιλάρι παίρνεις την κούκλα και είσαι respect. Κάνεις ευκολότερα και high score.

Ήδη κάτι accessories που κυκλοφορούν στο εμπόριο (για διαφορετικής θεματολογίας παιχνίδια φυσικά) έκαναν την αρχή (σχεδία για ένα kinect game).

Comment

Achievement roadmap:

Overview:
                  -Estimated achievement difficulty: 3/10
                  -Offline: 58 for 600
                  -Online: 20 for 400
                  -Approximate amount of time to 1000 <5 Hours
                  -Minimum number of playthroughs needed: 1

Do cheat codes disable achievements?: None
                  -Does difficulty affect achievements?: No
                  -Glitchy achievements: None
                  -Unobtainable achievements: None
                  -Extra equipment needed?: Pillow or limited edition fuckdoll (for greater performance)
                  -Does dick affect achievements?:No

Introduction:
                  This sex game is so easy for 1000G.There are 4 types of achiements.First you have to fuck in every possible sex position.Second the blowjobs,there are some very nasty things going on with them.Then there is the online experience.For this you have to find girls but also boys so you can get the achievements.Its hard to find girls playing this game so the "YAY YOU DID IT" is the hardest one in the game

Comment

Χαχαχα, collector's edition με dildo δικέφαλο για multiplayer.

Comment

Υπάρχουν διάφορες παράμετροι που πρέπει να εξετάσουμε.
                      Πρώτον, καλώς ή κακώς η βία είναι περισσότερο αποδεκτή από το sex από τους γονείς και σε αυτό που λέει η Microsoft έχει δίκιο. Αν οι γονείς δουν ένα τέτοιο παιχνίδι για Kinect θα τους μείνει πως το Kinect διαφθείρει τα παιδιά τους. Κάτι σαν το ιντερνετ...
                      Δεύτερον, πέρα από ζητήματα ηθικής, ψυχικής υγείας κλπ, το παιχνίδι είναι προφανέστατα μούφα και με μικρή αντοχή στο χρόνο. Κοινώς δε θα χάσει κανείς τίποτα αν δεν το παίξει ούτε και η Microsoft αν δεν το εκδόσει...
                      Τρίτον, ιστορικά, δεν γνωρίζω κανένα sex game της προκοπής. Η υπερπροσφορά sex games στο Atari βοήθησε, μεταξύ άλλων, την καταστροφή της βιομηχανίας στα μέσα του 80. Καλό είναι να είναι λίγο πιο προσεκτικές-συντηρητικές οι εταιρείες.
                      Τέταρτον, η βιομηχανία δε χρειάζεται sex για να ενηλικιωθεί, σίγουρα όχι τόσο κακόγουστο. Στο Heavy Rain είχε σκηνές sex και δε νομίζω να έγινε θέμα ακριβώς επειδή ταίριαζε στο ύφος του παιχνιδιού και δεν ήταν χυδαίο. Και ακόμη και εκεί δεν ήταν απαραίτητο.

Εν κατακλείδι, είναι μεν αστεία η δήλωση της Microsoft αλλά από την άλλη νομίζω πως καλά κάνει.
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by Laharl View Post
                        Δηλαδή εσύ θες να γαμάς μέσω Kinect?

οχι ,να κανει παιδί θελει να πει

Comment

Achievement unlocked G 1000
                          Stupidity comes from sex
                          sigpic

Comment

Stupidity comes from sex
                            QFT.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Vasika to anapodo simvainei alla telos panton
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                              X