Announcement

Collapse
No announcement yet.

Enternity, νέο gaming site

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

μπουκαρα και εγω μεσα

Comment

φαινεται να εχει πεσει δουλεια και μερακι, φαινεστε σuper παρεακι, ωραια τα κειμενα σας θα ελεγα ειναι απολαυστικα με προσωπικο τονο πραγμα που εκτιμω σας ευχομαι καλη συνεχεια ,

η πλακα ειναι οτι γνωριζω κατα καποιο τροπο τον σταθη εχουμε παιξει ουκ ολιγες φορες ssf4 στο psn,
      (καποιες σαπιες εποχες που καταδεχομουνα να παιξω online fighting games κατι που απλα δεν γινεται,)

Comment

ειναι εφετζίδικο , αλλα και πολυ τρεντυ, δε βρήκα κατιπρωτοποριακό να το πω... καλη επιτυχία πάντως.

ΥΓ. Πχ σκεφτηκα ως μια καλη ιδεα με κάθε ρεβιου να βάζετε και λινκ για free demo του παιχνιδιου σε pc πχ, σκεφτήτε και σεις τπτ καινουριο οχι ολο τα ιδια και τα ιδια.

Comment

Στηρίζω στηρίζω.Forum δε βλέπω αλλά αυτό φαντάζομαι είναι ζήτημα χρόνου.Καλή αρχή.

Comment

Και το authority ή το byteme που έχουν forum, είναι σαν πόλεις φαντάσματα. Για μένα είναι καλύτερα έτσι.
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
              Και το authority ή το byteme που έχουν forum, είναι σαν πόλεις φαντάσματα. Για μένα είναι καλύτερα έτσι.

Υou don't know ghost towns, till you visit gamelife
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
                Υou don't know ghost towns, till you visit gamelife
                Καλά αφού ο Dismiss που κρατούσε μόνος του το site ανήκει πλέον στο team τoυ Byteme, λογικότατον.
                sigpic

Comment

Working...
                X