Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επιβεβαιώθηκε το launch line-up του NGP
    Λίγες ημέρες πριν από την Ε3 και η Sony αποφάσισε να αποκαλύψει τους τίτλους που θα συνοδεύουν το NGP κατά το ξεκίνημά του.

Το μηχάνημα θα συνοδεύεται από τους παρακάτω τίτλους:

Uncharted: Golden Abyss

WipEout 2084

Little Deviants

Reality Fighters

Super Stardust Delta

Sound Shapes (προσωρινός τίτλος)

Hustle Kings

Everybody’s Golf

Resistance Retribution

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε ότι η νέα φορητή κονσόλα θα είναι συμβατή με τους τίτλους του PSP, οι οποίοι θα εμφανίζονται βελτιωμένοι οπτικά (upscale) και θα εκμεταλλεύονται τον δεύτερο αναλογικό μοχλό. Το upscale θα είναι δυνατόν να απενεργοποιηθεί από τον παίκτη, ενώ την όλη διαδικασία της εξομοίωσης θα αναλαμβάνει ένας software emulator.

Δυστυχώς, δεν έγινε γνωστή η διάρκεια της μπαταρίας του μηχανήματος.

offscreen video και interview:
    Uncharted: Golden Abyss
    Until very recently, only a handful of people outside of Sony had ever laid their hands on an NGP unit. People would ask me what I thought about the upcoming handheld, and I’d have to reply with: “It looks really good.” I hadn’t had the chance to play it either. That’s why we invited the [...]

Wipeout
    As a fan of arcade racers and an evangelist for all things fast, my face melted off with a recent build of Wipeout (working title) specifically built from the ground up for NGP. Game director, Stu Tilley promises the biggest Wipeout experience to date; with ten brand new tracks, 20 brand new ships, new game [...]

Comment

• Ολα φαινονται πολυ καλα ως τωρα, αντε να δουμε και τιμη στην Ε3, ελπιζω να μην περιμενουμε μεχρι κανα TGS.
      To launch lineup κοιταει στα ματια αυτο του 3ds. Μπορει να μην εχει Pilotwings demo σε alpha build, αλλα οκ βολευομαστε και με Uncharted+WipEout.

Comment

• Καλά το lauch lineup του 3DS ήταν τέρμα μάπα, 4-5 παιχνίδια είχε . Εδώ έχουμε νέο WipEout και νέο Uncharted. Κατά τη γνώμη μου βέβαια έπρεπε να έχουμε και LBP και Κillzone αλλά ok.

Comment

• H alhtheia einai oti eprepe na yparxoun kapoioi poio kaloi titloi.
          Sigoura uncharted kai wipeout lene, alla ta ypoloipa den aggizoun tipote.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ναι αλλά Uncharted + Wipeout στο λανσάρισμα είναι super combo και system sellers. Εξάλου στο λανσάρισμα κονσόλας σχεδόν κανείς δεν αγοράζει πάνω από δυο τίτλους. Μια χαρά είναι για να πάρει μπρος το μηχάνημα μέχρι να χτιστεί η βιβλιοθήκη του.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Tώρα είδα το Super Stardust omg . Έχω τάξει day one αγορά στον εαυτό μου να πάρει :xp: .

Comment

• To Resistance Retribution τι είναι;Έτσι δεν λεγόταν και στο psp;Typo;
                Πάντως έχουμε Wipeout,Uncharted,Super Stardust,Resistance στο Launch.Έτσι πρέπει να γίνεται ένα σωστό launch.Ακούς Nintendo;
                Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                  To Resistance Retribution τι είναι;Έτσι δεν λεγόταν και στο psp;Typo;
                  Mαλλον ειναι αυτο του psp.Απλα θα παιζει με διπλο αναλογικο.

Originally posted by evans
                  Tώρα είδα το Super Stardust
                  Nα και μια εικονα:p

Comment

• Ah! nai to exw paiksei poly kalo kai ethistiko 3d shooter alla epanalambanomeno.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• παντως ποτε δεν εχει δωθει σε line up λανσαρισμα νεας κονσολας rpg η τoυλαχιστον απο οσο θυμαμαι, για μια ακομη φορα δεν χαλαει η παραδοση

το lineup του ngp παντως ειναι δυνατο

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                        To Resistance Retribution τι είναι;Έτσι δεν λεγόταν και στο psp;Typo;
                        .Έτσι πρέπει να γίνεται ένα σωστό launch.Ακούς Nintendo;
                        Mε άλλα λόγια, θα ήθελες πάλι Μάριο, Ζέλντα, για να κατηγορήσεις μετά την Νιντέντο πως κάνει milking στα franchises της, ενώ παράλληλα προωθεί το και ούργιο της μηχάνημα με first party δημιουργίες, μην αφήνοντας χώρο στiσ τρίτες εταιρίες...

Το μηχάνημα το πήρα πρώτη μέρα, αυτήν την στιγμή πιάνει σκόνη.--δεν υπερασπίζομαι το launch lineup, αν και το θεωρώ κλάσεις ανώτερο από του αρχικού ds

..Αλλά δεν φταίει η Νιντέντο που άφησε τον χώρο και το χρόνο στις τρίτες εταιρίες, αλλά αυτές για άλλη μια φορά τα κάναν σκατά....Come E3 και το ξαναβλέπουμε το όλο θέμα..

Καλώς σας βρήκα, παρόλα αυτά.....

Comment

• Καλως ηρθες Apostate .

Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω, αλλα δεν εντυπωσιαστηκα απο τον οπτικο τομεα .Δεν βλεπω καμια τεραστια διαφορα με το 3ds (οπως ds-psp).

Comment

• Ksexases na valeis to smiley apo pisw.
                            Merikes fores einai dyskolo na katalaveis ean milaei sovara kapoios apo ta logia aplws, mporei kapoios na nomisei oti sovarologeis.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                              Καλως ηρθες Apostate .

Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω, αλλα δεν εντυπωσιαστηκα απο τον οπτικο τομεα .Δεν βλεπω καμια τεραστια διαφορα με το 3ds (οπως ds-psp).
                              Τώρα μάλλον πας να σπάσεις πλακίτσα....είδες εγώ να μιλήσω για τα γραφικά και την διαφορά τους, στις δύο μηχανές???Εσύ βέβαια να αμέσως να προτρέξεις.....Γιατί αναρωτιέμαι?

Εγώ μίλησα μόνο για την πολιτική που υιοθέτησε η Νιντέντο στο λανσάρισμα της κονσόλας...Καλώς να το πάρεις το ngp,αλλά μην είσαι είρωνας και επιθετικός..δεννομίζω να σου έδωσα τέτοιο δικαίωμα...ευχαριστώ πολύ..

Comment

• Mπα εγω νομιζω σοβαρολογει.

Αλλα γιατι ρε συ sOLiD.Τι επαθες?

Comment

Working...
                                X