Τώρα την αποκαλούν Κωνσταντινούπολη μόνο οι Έλληνες και οι Ιάπωνες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Assassin's Creed: Revelations
Collapse
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
Originally posted by Loggo View PostΗ αλήθεια είναι ότι με έχετε ψήσει. Γουστάρω πολύ να δω κάτι με πιο ευρωπαϊκή αισθητική και, ελπίζω, να μην αποδίδονται με πολύ αμερικάνικο τρόπο τα σκηνικά. Ο nooto, που είναι πιο ψαγμένος με τη σειρά, κάτι παραπάνω θα ξέρει για να λέει πως θα το πάνε προς το μοντέρνο κάποια στιγμή. Ελπίζω όμως, πριν γίνει η στροφή προς το μοντέρνο, αν το σπαμάρουν τελικά στα sequels, να δούμε τουλάχιστον περισσότερο Ευρώπη, ίσως και Κίνα.
Ιβηρική χερσόνησο, Γερμανία, καμιά Ρουμανία, Ρωσία, Σκωτία κλπ.Carpe diem
Comment
-
- They're using a new type of capture facial technology called Mocam that GI describes as an "intriguing amalgamation of traditional animation, performance capture and the fascinating new style of performance on display in games like LA Noire."
/discussOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Lol,βλέποντας το παραπάνω ποστ μου,τελικά αποδείχτηκα μέγας προφήτης.
Πάμε σε πιο ουσιώδη θέματα τώρα:
Οι τοποθεσίες του Assassin's Creed Revelations
"Σύμφωνα με το άρθρο, η ιστορία θα ξεκινά στην πόλη Masyaf, όπου ο Ezio θα αναζητά απαντήσεις.
Η βασική πόλη είναι η Κωνσταντινούπολη, η οποία θα χωρίζεται σε τέσσερις περιοχές: Constantin, Beyazid, Imperial και Galata.
Ο τίτλος θα κάνει πέρασμα και από την Καππαδοκία αλλά και από το νησί της Ρόδου."
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ!!!Carpe diem
Comment
-
Goty δε θα ειναι λογω Skyrim και Super Mario 3DS αλλα οντως το trailer τα εσπασε και η σειρα εχει αρχισει να μου κινει το ενδιαφερον. Κριμα που πλεον αφιερωνω ελαχιστο χρονο σε gaming, μπορει να τα δοκιμαζα απο το 2 και επειτα.
Comment
-
Comment