Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed: Revelations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by straier
    Επί Τουρκοκρατίας διαδραματίζεται...

εκτός και αν μιλάμε για ΑΕΚτζη Τούρκο
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

δαχτυλος του μπεου ειναι, προπαγανδα σιγουρα, εκτος και αν ειναι κανενας προγονος του ντουσκο οποτε παω πασο, γι αυτο σηκωθειτε απο καρεκλες , ντιβανια...

Comment

Το τι φοράνε δεν έχει σημασία. Βρήκανε έτοιμες της μπέρτες και τις φορέσανε. (Μπορεί να είναι και ΠΑΟΚτζήδες βέβαια).
        Όντως διαδραματίζεται επί Τουρκοκρατίας πάντως. 1511.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
          Το τι φοράνε δεν έχει σημασία. Βρήκανε έτοιμες της μπέρτες και τις φορέσανε. (Μπορεί να είναι και ΠΑΟΚτζήδες βέβαια).
          Όντως διαδραματίζεται επί Τουρκοκρατίας πάντως. 1511.
          Και πάλι.

Manuel Palaiologos (Greek: Μανουήλ Παλαιολόγος; 1455 – 1512) was a Byzantine nobleman, born as an heir to the throne of the Byzantine Empire. In his youth, Manuel became associated with and joined the Templar Order, fueling his hopes of restoring his family's lost empire. Posing as a wealthy Ottoman citizen, Manuel schemed the revival of the Empire and the reclamation of Constantinople, which was at the time ruled by the Ottoman Empire. Together with Shahkulu, Manuel expanded his army of...

Leandros (d. 1511) was a member of the Byzantine Rite of the Templar Order, and the captain of a regiment in charge of opening the door to the library of Altaïr Ibn-La'Ahad underneath the castle of Masyaf. Since at least 1510, Leandros' Templar forces had ruled the Syrian city of Masyaf, the historic seat of the Levantine Assassins, after coming across Niccolò Polo's journal, The Secret Crusade. From it, they learned of the Mentor Altaïr Ibn-La'Ahad's hidden library, and the keys required to...
          Originally posted by Raf

Comment

Το έχω ξεκινήσει εδώ και 3-4 μέρες και είμαι σχεδόν στα μισά.Το παιχνίδι έχει άπειρα πράγματα να κάνεις για να σκοτώσεις το χρόνο σου,πέρα των βασικών αποστολών.Το bomb crafting βοηθάει πολύ στις τακτικές που ακολουθείς.To Den Defence mini game λίγο μου τη σπάει,αλλά όσο προχωράς και παίζεις περισσότερο ξεκλειδώνεις νέες μονάδες που βοηθάνε περισσότερο.Τα Desmond Sequences (έχω παίξει ήδη 3 στα 5) είναι μια πολύ ωραία προσθήκη η οποία βοηθάει στο να μάθουμε περισσότερα για το παρελθόν του χαρακτήρα μας.Όσον αφορά το gameplay τους,το Portal είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου.
            Ο τίτλος ως τώρα παραμένει στα γνωστά κλασσικά μοτίβα που μας έχει συνηθίσει η σειρά από το 2 και μετά βελτιώνοντας ότι έπρεπε και προσφέροντας νέα πραγματάκια.Το θεωρώ ένα σκαλί πιο κάτω από το 2 και ένα σκαλί πιο πάνω από το Brotherhood (ως τώρα τλχ).
            Η αλήθεια είναι πως όσο καλός τίτλος και αν είναι,όταν ξεκίνησα τον τίτλο σκεφτόμουν,άντε πάλι τα ίδια,ξαναβρές όλα τα viewpoints,ξαναφτιάξε όλα τα μαγαζία κλπ.Θεωρώ πως η σειρά πρέπει πλέον να κάνει το βήμα παραπέρα,να τολμήσει και να αλλάξει.Γιατί οκ δε λέω,γαμώ τα παιχνίδια είναι,αλλά πόσες φορές ακόμα να παίξω το ίδιο παιχνίδι;
            Όσοι δεν έχετε ασχοληθεί με τη σειρά και ψήνεστε ελέω Κων/πολης,κάντε το και δε θα χάσετε.Παιχνιδάρα.
            Carpe diem

Comment

Η αλήθεια είναι πως όσο καλός τίτλος και αν είναι,όταν ξεκίνησα τον τίτλο σκεφτόμουν,άντε πάλι τα ίδια,ξαναβρές όλα τα viewpoints,ξαναφτιάξε όλα τα μαγαζία κλπ.Θεωρώ πως η σειρά πρέπει πλέον να κάνει το βήμα παραπέρα,να τολμήσει και να αλλάξει.Γιατί οκ δε λέω,γαμώ τα παιχνίδια είναι,αλλά πόσες φορές ακόμα να παίξω το ίδιο παιχνίδι;

Για αυτό έπρεπε να το παίξεις σε κανα εξάμηνο. Και θα είχες ξεχάσει το προηγούμενο ώστε να μην είναι βαρετο το gameplay, και παμφθηνο θα το εβρισκες.
              Originally posted by Raf

Comment

Αν πρόσεξες στο κομμάτι που έκανες quote,γράφω "όταν ξεκίνησα τον τίτλο".Πλέον το ευχαριστιέμαι απίστευτα,δε νιώθω ότι κάνω αγγαρεία (όπως την πρώτη μέρα).Αλλά ναι οκ,πλέον χρειάζονται αλλαγές.Και μάλιστα δραστικές.
                Πάντως από χτες,και μετά που τελείωσα τα bomb tutorials το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξαναπαίξω,να πάω να φτιάξω καμιά βομβίτσα κλπ.
                Carpe diem

Comment

Το τελείωσα.Έπος.9/10.
                  Δεν του βάζω δεκάρι γιατί απλά δεν κάνει το βήμα μπροστά.
                  Πολλές wow moments,απίστευτο soundtrack ίσως καλύτερο κι από του 2,μια υπέροχη πόλη προς εξερεύνηση,ωραία σύνδεση της ιστορίας με τον Altair,ένα γαμηστερό φινάλε με cliffhanger φυσικά

κάτι μου λέει ότι στο 3 θα έχουμε τον Desmond.

Επίσης οι μηχανισμοί den defence,master assassin missions & bomb crafting δίνουν το κάτι παραπάνω ενώ τα Desmond Sequences είναι εξαιρετικά.Μου πήρε γύρω στις 17 ώρες και υπολογίζω ότι για να πάρω όλα τα sp trophies Θέλω κάνα 25ωρο σύνολο.Για να βρω και να κάνω τα πάντα παραπάνω,ενώ για όποιους τελειώσουν με το sp υπάρχει ένα ολοκληρωμένο Mp mode.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
                  Carpe diem

Comment

Ερωτήσεις

1) Το multi τι διαφορές έχει από το ACB;
                    2)Αλήθεια για το ost? Το έχω κατεβάσει, και με εξαίρεση 1-2 κομμάτια, προτιμώ ακόμα του 2ου
                    Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                      Το τελείωσα.Έπος.9/10.
                      Δεν του βάζω δεκάρι γιατί απλά δεν κάνει το βήμα μπροστά.
                      Πολλές wow moments,απίστευτο soundtrack ίσως καλύτερο κι από του 2,μια υπέροχη πόλη προς εξερεύνηση,ωραία σύνδεση της ιστορίας με τον Altair,ένα γαμηστερό φινάλε με cliffhanger φυσικά

κάτι μου λέει ότι στο 3 θα έχουμε τον Desmond.

Επίσης οι μηχανισμοί den defence,master assassin missions & bomb crafting δίνουν το κάτι παραπάνω ενώ τα Desmond Sequences είναι εξαιρετικά.Μου πήρε γύρω στις 17 ώρες και υπολογίζω ότι για να πάρω όλα τα sp trophies Θέλω κάνα 25ωρο σύνολο.Για να βρω και να κάνω τα πάντα παραπάνω,ενώ για όποιους τελειώσουν με το sp υπάρχει ένα ολοκληρωμένο Mp mode.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
                      Εγω δεν εχω παιξει κανενα.Αν ηθελα να αγορασω ενα,θα μου προτεινες αυτο?

Comment

• Λόγω των διαφορετικών ονομάτων, κι εγώ είχα μπερδευτεί. Ουσιαστικά είναι μία ιστορία που πηγαίνει AC 1 --> AC 2 --> AC: Brotherhood --> AC: Revelations. Στο λέω επειδή πήγα να παίξω το Revelations ελέω Κωνσταντινούπολης όμως ήδη από την αρχή χάθηκα εντελώς. Προσωπικά, διάβασα μέσες άκρες την υπόθεση του 1 και πήγα κατ' ευθείαν στο 2, το οποίο με αποζημίωσε πλήρως μπορώ να πω.

Τώρα είμαι στη φάση που κάνω μία μίνι έρευνα στο νετ σχετικά με την υπόθεση των δύο πρώτων αυτών παιχνιδιών για να δω τι μου έχει ξεφύγει, και θα ασχοληθώ κάποια στιγμή αργότερα με το Brotherhood. Το revelations βέβαια είναι αυτό που θέλω να παίξω περισσότερο απ' όλα.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Somari:
                          1)Δεν έχω ιδέα,έχω δει ελάχιστα και τα 2,απλά όταν έγραφα ολοκληρωμένο εννοώ πληθώρα από Modes και αφοσιωμένους παίκτες που ασχολούνται ακόμα και μετά που φτάνουν το level cap.Που σημαίνει ότι δεν θα έχει άδειους servers.
                          2)Εντάξει γούστα είναι αυτά.Πάντως όσο θα παίζεις και θα το ακούς θα μπορέσεις να κρίνεις καλύτερα και να διαλέξεις.Απλά εμένα του 2 μου φάνηκε πολύ μελωδικό,του Brotherhood πολύ σκοτεινό και αυτό συνδυάζει τα 2 προηγούμενα σε ένα άρτιο,ΙΜΟ,σύνολο.;)

Hideo θεωρώ πως το 2 είναι το καλύτερο για να μπει κάποιος στη σειρά λόγω ιστορίας (το 1 το βλέπεις youtube,wikipedia κλπ ) και είναι και φτηνότερο.Επίσης έχει 3 πόλεις, σε αντίθεση με το Revelations που έχει μόνο μία.Κάποιοι μηχανισμοί απουσιάζουν (assassin recruits,bomb crafting,den defence),λογικό,αλλά ΙΜΟ δεν χάνεις τίποτα.
                          Carpe diem

Comment

Hideo θεωρώ πως το 2 είναι το καλύτερο για να μπει κάποιος στη σειρά λόγω ιστορίας (το 1 το βλέπεις youtube,wikipedia κλπ ) και είναι και φτηνότερο.Επίσης έχει 3 πόλεις, σε αντίθεση με το Revelations που έχει μόνο μία.Κάποιοι μηχανισμοί απουσιάζουν (assassin recruits,bomb crafting,den defence),λογικό,αλλά ΙΜΟ δεν χάνεις τίποτα.
                            To θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπω στην σειρα,αλλα να παιξω ενα απ'ολα.Πoιο θα προτεινες να ειναι αυτο?

Comment

Somari:
                              1Απλά εμένα του 2 μου φάνηκε πολύ μελωδικό,του Brotherhood πολύ σκοτεινό και αυτό συνδυάζει τα 2 προηγούμενα σε ένα άρτιο,ΙΜΟ,σύνολο.;)

To θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπω στην σειρα,αλλα να παιξω ενα απ'ολα.Πoιο θα προτεινες να ειναι αυτο?
                              Το ACR έχει τους πλήρης μηχανισμούς gameplay (δηλαδή του 2,+ προσθεμένα πράγματα). Τo 2 όμως έχει (από reviews του ACR, αλλά έχοντας παίξει και εγώ το ACB ) πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα και αρτιότερο artistic design (τόσο σε εικόνα και ήχο). Ασε δε, που αν παίξεις το 2, μποοοορεί στο μέλλον να βαριέσαι και να παίξεις κάποιο/α από τα άλλα 2 χωρίς να έχεις κάνει σαλάτα το timeline.
                              Originally posted by Raf

Comment

• Somari δε βρίσκω το κομμάτι που θέλω (δε θυμάμαι τίτλο) αλλά αυτό

είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του OST του Brotherhood.Το 2 σε γενικές γραμμές μου φάνηκε πιο μελωδικό.;)

Hideo αν θες ντε και καλά μόνο ένα τίτλο της σειράς,ναι στο προτείνω,αλλά να ξέρεις ότι λογικά δε θα καταλάβεις πολλά από την ιστορία.

Somari τώρα είδα τι έγραψες.Συμφωνώ.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X