Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed: Revelations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Τα Desmond Sequences λένε κάποια πραγματάκια για το χαρακτήρα του Desmond,το παρελθόν του κλπ,είναι σε πρώτο πρόσωπο κι έχουν κάποιους γρίφους που θυμίζει λίγο Portal.Καμιά σχέση,απλά η όλη αίσθηση το θυμίζει αρκετά.
    Η ιστορία συνεχίζει από κει που τελείωσε το Brotherhood,αλλά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να καταλάβεις πολλά.Υπάρχει και το νετ για ότι χρειαστείς.
    Το brotherhood θα το ξεκινήσω μετά το Infamous 2. Απλά ρώτησα γιατί σε αντίθεση με άλλους γουστάρω τα σημεία με desmond αν και δεν τα έχουν αναπτύξει όσο θα ήθελα. Πρώτο πρόσωπο ; χμ .

Somari σωστός :xp:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Thanks. To ekana fix. Rixte kana psifo

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Ραμπίδη, έχεις το link αυτού που στειλες για το 9gag?
    Αυτο;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα Desmond Sequences λένε κάποια πραγματάκια για το χαρακτήρα του Desmond,το παρελθόν του κλπ,είναι σε πρώτο πρόσωπο κι έχουν κάποιους γρίφους που θυμίζει λίγο Portal.Καμιά σχέση,απλά η όλη αίσθηση το θυμίζει αρκετά.
    Η ιστορία συνεχίζει από κει που τελείωσε το Brotherhood,αλλά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να καταλάβεις πολλά.Υπάρχει και το νετ για ότι χρειαστείς.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ραμπίδη, έχεις το link αυτού που στειλες για το 9gag?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Χαχα πολύ καλό
    Altair από σενάριο και Desmond sequences τι λέει. Έχω παίξει μόνο το 1 και 2 (το Brotherhood το έχω στα σκαριά μετά το Infamous 2) οπότε μην spoilerαριασεις .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Το online του Revelations ειναι οντως εθιστικο εκτος και αν παιζεις μονο για να παρεις τα achs κατι το οποιο μπορει να σου παρει ελαχιστη ωρα σε σχεση με το Brotherhood.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το τελος ητανε epic οντως, το online δεν το εχω δοκιμασει (λογω old republic) ακομα αλλα βλεπω αρκετους στο xbl που παιζουνε συστηματικα πρεπει να ειναι εθιστικο

η σειρα χρειαζεται επιγοντως παντως νεα δεδομενα και ενναλαχτικο προσανατολισμο στο gameplay επιπλεον πρεπει να γινει ποιο challenging + difficulties, ειναι εντελως walk in the park

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εμένα μου φάνηκε πιο βαρύ όσο έπαιζα,πιο σκοτεινό.Αν εσύ θες να το ονομάσεις επικό δικαιώμά σου.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    E δεν εννοείς πιο σκοτεινό τότε, εννοείς πιο επικό.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Somari δε βρίσκω το κομμάτι που θέλω (δε θυμάμαι τίτλο) αλλά αυτό

είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του OST του Brotherhood.Το 2 σε γενικές γραμμές μου φάνηκε πιο μελωδικό.;)

Hideo αν θες ντε και καλά μόνο ένα τίτλο της σειράς,ναι στο προτείνω,αλλά να ξέρεις ότι λογικά δε θα καταλάβεις πολλά από την ιστορία.

Somari τώρα είδα τι έγραψες.Συμφωνώ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Somari:
    1Απλά εμένα του 2 μου φάνηκε πολύ μελωδικό,του Brotherhood πολύ σκοτεινό και αυτό συνδυάζει τα 2 προηγούμενα σε ένα άρτιο,ΙΜΟ,σύνολο.;)

To θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπω στην σειρα,αλλα να παιξω ενα απ'ολα.Πoιο θα προτεινες να ειναι αυτο?
    Το ACR έχει τους πλήρης μηχανισμούς gameplay (δηλαδή του 2,+ προσθεμένα πράγματα). Τo 2 όμως έχει (από reviews του ACR, αλλά έχοντας παίξει και εγώ το ACB ) πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα και αρτιότερο artistic design (τόσο σε εικόνα και ήχο). Ασε δε, που αν παίξεις το 2, μποοοορεί στο μέλλον να βαριέσαι και να παίξεις κάποιο/α από τα άλλα 2 χωρίς να έχεις κάνει σαλάτα το timeline.

Leave a comment:

• hideo
    replied

Hideo θεωρώ πως το 2 είναι το καλύτερο για να μπει κάποιος στη σειρά λόγω ιστορίας (το 1 το βλέπεις youtube,wikipedia κλπ ) και είναι και φτηνότερο.Επίσης έχει 3 πόλεις, σε αντίθεση με το Revelations που έχει μόνο μία.Κάποιοι μηχανισμοί απουσιάζουν (assassin recruits,bomb crafting,den defence),λογικό,αλλά ΙΜΟ δεν χάνεις τίποτα.
    To θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπω στην σειρα,αλλα να παιξω ενα απ'ολα.Πoιο θα προτεινες να ειναι αυτο?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Somari:
    1)Δεν έχω ιδέα,έχω δει ελάχιστα και τα 2,απλά όταν έγραφα ολοκληρωμένο εννοώ πληθώρα από Modes και αφοσιωμένους παίκτες που ασχολούνται ακόμα και μετά που φτάνουν το level cap.Που σημαίνει ότι δεν θα έχει άδειους servers.
    2)Εντάξει γούστα είναι αυτά.Πάντως όσο θα παίζεις και θα το ακούς θα μπορέσεις να κρίνεις καλύτερα και να διαλέξεις.Απλά εμένα του 2 μου φάνηκε πολύ μελωδικό,του Brotherhood πολύ σκοτεινό και αυτό συνδυάζει τα 2 προηγούμενα σε ένα άρτιο,ΙΜΟ,σύνολο.;)

Hideo θεωρώ πως το 2 είναι το καλύτερο για να μπει κάποιος στη σειρά λόγω ιστορίας (το 1 το βλέπεις youtube,wikipedia κλπ ) και είναι και φτηνότερο.Επίσης έχει 3 πόλεις, σε αντίθεση με το Revelations που έχει μόνο μία.Κάποιοι μηχανισμοί απουσιάζουν (assassin recruits,bomb crafting,den defence),λογικό,αλλά ΙΜΟ δεν χάνεις τίποτα.

Leave a comment:

Working...
X