Announcement
Collapse
No announcement yet.
Assassin's Creed: Revelations
Collapse
X
-
Προσεχε, Zeldofanboyζεις...θες και εσύ 10 χρόνια μετά να το βλέπεις στάσιμο; Εγώ θα ήθελα κάθε τίτλος να διαφοροποιείται από άποψη gameplay, και ταυτόχρονα να κρατάει ψηλά την ποιότητα. Αυτή τη στιγμή δεν παίρνει άλλο "από τα ίδια".
-
Milk it μέχρι τέλους.Δε με νοιάζει καθόλου.Παιχνιδάρα θα είναι κι αυτό.Κάθε Νοέμβρη γίνεται να βγαίνει νέος τίτλος και να είναι αντίστοιχα ποιοτικός με τα A. Creed 2 & Brotherhood;Ας είναι.Βγάλτε και A.Creed Revelations 100.
Leave a comment:
-
Ναι δε το λέω εγώ, το είπαν αυτοί...Είχαν πει πως το ACB ΔΕΝ είναι το 3, είναι απλά συνέχεια της ιστορίας του Ezio και το 3 θα έχει νέο χαρακτήρα, αλλά ας αρμέξουμε τώρα που μπορούμε, right? (ε και το λες 2.5 αφού ήταν ίδιο, με ελάχιστες προσθήκες, δηλαδή δεν υπήρχε η διαφοροποίηση 1-->2)
Leave a comment:
-
το brotherhood παντως 2,5 δε το λες
μαρεσει που αποφευγουνε να βαζουνε νουμερα παντως
Leave a comment:
-
DOUBLE POST, αλλά δεν πειράζει.
Θα σκάσω βόμβα μεγατόνων.
ΝΟΕΜΒΡΙΟ το Assassin's Creed Revelations.
"H Ubisoft ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed: Revelations ή καλύτερα τον μήνα κυκλοφορίας.
O τίτλος θα αποτελέσει το φινάλε της ιστορίας του Ezio, ο οποίος θα ταξιδέψει μέχρι την Κωνσταντινούπολη "την καρδιά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας". Πέρα από τον Ezio, ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να ελέγξει τον Desmond αλλά και τον Altair.
Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, τη Ubisoft Montreal, ο τίτλος θα περιλαμβάνει ανανεωμένο multiplayer mode, καθώς και πολλές εκπλήξεις.
Το Assassin's Creed Revelations θα κυκλοφορήσει για Xbox 360, PC και PS3."
ΠΗΓΗ:http://www.authority.gr/index.php/ne...velations.html
Bart από βδομάδα,αν σου μένει χρόνος από την Gears 3 Beta,ψήσου να φαρμάρουμε το Brotherhood.
Leave a comment:
-
Deus μπορείς να το κάνεις όπως ο Somari.Αssassin's Creed Marathon.Αλλιώς,αν δεν έχεις όρεξη,μπαίνεις wikipedia,βλέπεις ιστορία κλπ,και πιάνεις με τη μία το Revelations.Originally posted by Deus View PostΔεν έχω ασχοληθεί με κανένα assasins creed αλλά με εξιτάρει το γεγονός ότι θα εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη καθώς αγαπάω πάρα πολύ την Πόλη.Θα το έχω στα υπόψιν αλλά δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να ασχοληθώ με τα προηγούμενα ac για να μπορώ να παρακολουθήσω την ιστορία.
Όσον αφορά το mass 3,ελπίζω να μην τα θαλασσώσουν,η bioware το έκανε πολύ σωστά τα τελευταία χρόνια,ελπίζω να μην είναι απογοητευτικό το mass 3.
Leave a comment:
-
Δεν έχω ασχοληθεί με κανένα assasins creed αλλά με εξιτάρει το γεγονός ότι θα εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη καθώς αγαπάω πάρα πολύ την Πόλη.Θα το έχω στα υπόψιν αλλά δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να ασχοληθώ με τα προηγούμενα ac για να μπορώ να παρακολουθήσω την ιστορία.
Leave a comment:
-
Πραγματικά teasers έτσι;Τα 2 πρώτα είδα μόνο,τα υπόλοιπα δεν έχει και πολύ νόημα,διαβάζω κατευθείαν τα σχόλια.Άντε να δούμε.Η Ε3 αναμένεται καυτή.
Leave a comment:
-
Assassin's Creed: Revelations
Της τελευταιες μερες η ubisoft εχει βγαλει κατι teaser για το νεο Assassin's Creed (Assassin's Creed Revelations)
1ο teaser γραφει το ονομα Altaïr Ibn-La'Ahad
2ο teaser δειχνει το δισκο της φαιστου
3ο teaser δειχνει την ΑγιαΣοφια στην πολη
4ο teser δειχνει τον Altair και τον Δικεφαλο ΑετοTags: None
Leave a comment: