Originally posted by Xeno
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Assassin's Creed: Revelations
Collapse
X
-
ακριβώς πάτα ένα πχ Assassin's Creed Wiki και θα δεις γραμμένο το σενάριο των τριών πρώτων AC.
-
Καλα αυτο δε χρειαζεται, δε θα μαθεις πολλα για την πλοκη βλεποντας missions ενος sandbox game.
Διαβασε ενα plot summary και τελος.
Leave a comment:
-
Το πρόβλημα δεν είναι ότι κυκλοφορούν sequels αλλά το ότι συνδέονται σεναριακά και έτσι κάποιος που δεν έχει παίξει τα prequel δεν μπορεί να παρακολουθήσει την ιστορία.Originally posted by Vaynard View Postπες τα ground, γιατι θα τρελανουμε
εντομεταξυ απο που και ως που αρμεγμα τα assassin's creed? παιχνιδαρες ειναι ακομα και το brotherhood ητανε φανερα βελτιωμενο απο το 2 στους περισσοτερους τομεις, γιατι ντε και καλα πρεπει να δωσουνε νεους μηχανισμους νεο προσανατολισμο και νεο αερα?
μηπως ο μεχρι τωρα ανταγωνισμος σε αυτο το ειδος προσφερει κατι ποιο μοντερνο η διαφορετικο και δεν το προσεξα? ισως το κανει το L.A noire οκ αλλα και παλι δεν θα ειναι αμεσα συγκρισημo με τα assassin's creed, ουτε στο υφος ουτε στο gameplay
το brotherhood βγηκε σε κατι λιγοτερο απο ενα χρονο σε σχεση με το 2 και κατεριψε το μυθο το τυπου: ''οτι sequel βγαινει συντομα και βιαστικα ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια'' αυτο και μονο λεει πολλα
Εγώ θα το έχω στα υπόψιν επειδή γουστάρω κάργα Κωνσταντινούπολη και επειδή ξέρω ότι θα την αποδώσουν γαμάτα οι της ubisoft αλλά με χαλάει κομματάκι το ότι θα πρέπει να λιώσω στο youtube παρακολουθώντας κάποιο lets play για 3 παιχνίδια 20 ωρών το καθένα.
Leave a comment:
-
Το γαμωτο είναι πως εκεί που λέω πως δε θέλω να το πιάσω λόγω στασιμότητας, σου πετάνε την Κωνσταντινούπολη, που έχοντας δει πως υλοποίησαν την Ρώμη και την Βενετία σε πιάνει κρύος ιδρώτας με το τι μπορούν να δημιουργήσουν αν γουστάρουν...
Leave a comment:
-
Mάλλον διαπράτω έγκλημα που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη σειρά. Πρέπει να εφεύρω χρόνο.
Leave a comment:
-
Δε νομίζω,αλλά για να είμαι ειλκρινής,με το multi δεν τα πάω καλά,οπότε δεν είμαι και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του.
Leave a comment:
-
επιπλεον οι μηχανισμοι και το gameplay στο online του brotherhood ειναι κατι το καινουργιο, αυτο που το πατε? υπαρχει κατι που να του μοιαζει εστω και λιγο?
Leave a comment:
-
πες τα ground, γιατι θα τρελανουμε
εντομεταξυ απο που και ως που αρμεγμα τα assassin's creed? παιχνιδαρες ειναι ακομα και το brotherhood ητανε φανερα βελτιωμενο απο το 2 στους περισσοτερους τομεις, γιατι ντε και καλα πρεπει να δωσουνε νεους μηχανισμους νεο προσανατολισμο και νεο αερα?
μηπως ο μεχρι τωρα ανταγωνισμος σε αυτο το ειδος προσφερει κατι ποιο μοντερνο η διαφορετικο και δεν το προσεξα? ισως το κανει το L.A noire οκ αλλα και παλι δεν θα ειναι αμεσα συγκρισημo με τα assassin's creed, ουτε στο υφος ουτε στο gameplay
το brotherhood βγηκε σε κατι λιγοτερο απο ενα χρονο σε σχεση με το 2 και κατεριψε το μυθο το τυπου: ''οτι sequel βγαινει συντομα και βιαστικα ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια'' αυτο και μονο λεει πολλα
Leave a comment:
-
Egw den katalava pou to provlhma me ta sequels?
Nai thelw na paiksw kai allo Resident EVil, thelw na paiksw kai allo Devil may cry kai thelw na paiksw kai allo Armored core...
Leave a comment:
-
Οι φήμες για το τρίτο μέρος είναι πολλές.Μία από αυτές μάλιστα,θέλει το τρίτο μέρος να λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία,ενώ μια άλλη στην Γαλλία του Β' Παγκοσμίου και να ελέγχεις γυναίκα.Βέβαια αυτές οι φήμες είχαν διαδοθεί πριν ανακοινωθεί το Brotherhood καλά καλά,αλλά ακόμα κι έτσι ακούγονται αρκετά ενδιαφέρουσες.
Leave a comment:
-
Βγαζουν συνεχεια sequels για να χωρτασει ο κοσμος το παρελθοντικο setting. Ετσι οταν θα βγει το 3 που θα ελεγχεις μονο τον Desmond και θα εξελισσεται μονο στο σημερα (σε ενα παιχνιδι που θα θυμιζει το matrix) δεν θα παραπονεθει κανενας με ατακες τυπου ''μα καλα γιατι δεν βαλατε και καποια levels που να πηγαινεις στο παρελθον με το anymous'' γιατι πολυ απλα ολοι θα εχουν μπουχτισει.
Thats the plan...Remember it
Leave a comment:
-
Hookshot confirmed.Eπίσης, κάνει λόγο για ένα νέο εργαλείο-όπλο που αλλάζει τον τρόπο που πολεμάμε και διασχίζουμε τον κόσμο του παιχνιδιού.
Έχω παίξει μόνο το 2 (αμφιβάλλω αν θα παίξω άλλο παιχνίδι της σειράς) αλλά είμαι περίεργος πόσο μπορούν να τραβήξουν την ιστορία.
Αλήθεια στο 3 θα συνεχίζεις να ελέγχεις τον Desmond;
Leave a comment:
-
Double post αλλά δεν πειράζει,αξίζει τον κόπο.
"Στο Assassin's Creed: Revelations, o master assassin Ezio Auditore περπατάει στα βήματα του θρυλικού μέντορά του, Altair, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης και αποκάλυψης. Είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι, που θα οδηγήσει τον Ezio στην Κωνσταντινούπολη, την καρδιά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου ένας στρατός από Templars, που συνεχώς μεγαλώνει, απειλεί να αποσταθεροποιήσει την περιοχή. Επιπλέον, πέρα από την βραβευμένη ιστορία του Ezio, η online multiplayer εμπειρία επιστρέφει, ραφιναρισμένη και μεγαlύτερη, με νέα modes, χάρτες και χαρακτήρες, επιτρέποντας στους παίκτες να τεστάρουν τις ικανότητές τους ως ασσασσίνοι ενάντια σε άλλους από όλο τον κόσμο.
Το τελευταίο μέρος της σειράς Assassin's Creed περιλαμβάνει επαναστατικό gameplay επιτρέποντας στους παίκτες να διαχειριστούν το κτίσιμο των αναμνήσεων του Desmond και το Animus για να αποκωδικοποιήσουν τα μυστήρια του παρελθόντος του και να δουν το μέλλον."
Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι θα γίνουν διαθέσιμες από το τεύχος Ιουνίου του Game Informer το οποίο θα έχει τον Ezio στο εξώφυλλο και ο οποίος εμφανίζεται αρκετά γερασμένος σε σχέση με το Brotherhood. Το Game Informer θα αποκαλύψει τί ρόλο παίζει στην ιστορία της σειράς κάθε ένας από τους σημαντικούς της χαρακτήρες -Ezio, Altair, Desmond- αλλά και πώς θα τους χειριζόμαστε στο παιχνίδι καθώς και οι τρεις θα είναι playable στο Revelations. Eπίσης, κάνει λόγο για ένα νέο εργαλείο-όπλο που αλλάζει τον τρόπο που πολεμάμε και διασχίζουμε τον κόσμο του παιχνιδιού.
ΠΗΓΗ:http://www.gameover.gr/news/AC-Revel...%82.15817.html
Leave a comment:
Leave a comment: