Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στα ΚΗ και τα ASCRD.Η ιστορία στα ASCRD πάντα μα πάντα συνεχίζεται στα canon games.Δεν βλέπεις δηλαδή απλά την ιστορία του Ezio μόνο,αλλά και του Desmond,της Lucy κλπ.
Eπίσης τα ACRD δεν βγαίνουν σε 500 διαφορετικές πλατφόρμες οι τίτλοι που main titles,εννοώ.
Για τα Zelda με καλύψατε,οπότε να πω την άποψή μου και για τα Mario games.Ναι σίγουρα είναι αρκετά ποιοτικά,ναι χάρη σε ένα πλήκτρο,το πλήκτρο του άλματος,προκύπτουν παιχνιδάρες μέσα από τον τρόπο που αυτό αξιοποιείται,αλλά εγώ δεν μίλησα για ποιότητα στο gameplay,αλλά στην ιστορία.Και τα Mario ποτέ δεν είχαν ιστορία.Το σενάριό τους ήταν απλά μια δικαιολογία για ατελειώτο (ποιοτικότατο) gaming.Τα ACRD τουλάχιστον έχουν κάτι να προσφέρουν σε αυτόν τον τομέα,οπότε ναι,πιστεύω πως τους παίρνει (ακόμα),να το χειριστούν έτσι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Assassin's Creed: Revelations
Collapse
X
-
Lol, μην το πειτε πιο εξω αυτο με το ΚΗ, θα δεχτουμε επιθεση απο Anonymous και μετα θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε.
Leave a comment:
-
Mόνο που στο kingdom hearts έχουν προνοήσει οποιοδήποτε spin off λίγο ή πολύ.Δηλαδή ο δημιουργός έχει ένα γενικό πλάνο σχετικά με το πού πάει η σειρά καθώς οποιοδήποτε κρυμένο video κατέληξε σε τίτλο spin off ή μη.Originally posted by straier View PostKingdom Hearts
Leave a comment:
-
Kingdom HeartsΑυτό ακριβώς είναι το θέμα και αναπόφευκτα εκεί θα οδηγηθεί η κατάσταση, όπως γίνεται και με κάθε σειρά που ξεκινάει με μία προοπτική και μετά διογκώνεται λόγο κάποιας επιτυχίας. Τα AC γνώρισαν ήδη πολλά sequels, πολύ περισσότερα από ότι θα δεχόταν ο κόσμος σε άλλες εποχές και για κάποιον περίεργο λόγο κανένας δε δίνει σημασία στα 2 spin-offs που βγήκαν στα φορητά, ως κομμάτι της συνολικής εικόνας της σειράς. Ας βγουν πολλά expansions και ας είναι όλα το ίδιο ποιοτικά με τα προηγούμενα, κάποια στιγμή θα επέλθει κορεσμός και μετά θα μιλάμε πάλι για την "sequel" τάση της εποχής, το αναγκαίο της τριλογίας για το κλείσιμο μίας σειράς και για το αναγκαστικό άνοιγμα σε spin-offs που εξηγούν τις σκέψεις του εκάστοτε χαρακτήρα, ενώ κοιτούσε το φεγγάρι, στις οποίες σκέψεις θα βασιστούν άλλα spin-offs.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ η σειρά από το ACII και μετά βγάζει απίστευτες παιχνιδάρες και ειδικά για κάποιον που του αρέσει η ιστορία και όλα τα σχετικά, αυτός ο παράγοντας είναι ένας επιπλέον λόγος που τον ελκύει το παιχνίδι και το ευχαριστιέται ακόμη περισσότερο. Τον παίχτη μην το ακούτε είναι άσχετος και προσπαθεί να κάνει τρόλινγκOriginally posted by Altair View PostMilk it μέχρι τέλους.Δε με νοιάζει καθόλου.Παιχνιδάρα θα είναι κι αυτό.
Leave a comment:
-
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα και αναπόφευκτα εκεί θα οδηγηθεί η κατάσταση, όπως γίνεται και με κάθε σειρά που ξεκινάει με μία προοπτική και μετά διογκώνεται λόγο κάποιας επιτυχίας. Τα AC γνώρισαν ήδη πολλά sequels, πολύ περισσότερα από ότι θα δεχόταν ο κόσμος σε άλλες εποχές και για κάποιον περίεργο λόγο κανένας δε δίνει σημασία στα 2 spin-offs που βγήκαν στα φορητά, ως κομμάτι της συνολικής εικόνας της σειράς. Ας βγουν πολλά expansions και ας είναι όλα το ίδιο ποιοτικά με τα προηγούμενα, κάποια στιγμή θα επέλθει κορεσμός και μετά θα μιλάμε πάλι για την "sequel" τάση της εποχής, το αναγκαίο της τριλογίας για το κλείσιμο μίας σειράς και για το αναγκαστικό άνοιγμα σε spin-offs που εξηγούν τις σκέψεις του εκάστοτε χαρακτήρα, ενώ κοιτούσε το φεγγάρι, στις οποίες σκέψεις θα βασιστούν άλλα spin-offs.Βεβαια αν υπαρξει και τριτο,τεταρτο AC 2.5 θα αρχισει να γινεται απιστευτα βαρετο.
Δεν έχω παίξει κανένα AC και θα ήθελα να το κάνω, ειδικά με τα όσα έχω ακούσει για το 2, αλλά με την καμία το milking δεν είναι θεμιτό. Κι εμένα μου αρέσει η Pizza, αλλά αν τρώω για 5 συνεχόμενες μέρες θα τη βαρεθώ.
Leave a comment:
-
Λολ στο youtube άρχισαν (επι το πλείστον) να πλακώνονται Έλληνες και Τούρκοι σχετικά με την Αγία Σοφία, την Κωνσταντινούπολη κτλ.
Leave a comment:
-
Πως γινεται καθε κουβεντα να καταληγει στην Νιντεντο και στα Ζελντα ; :xp:
Milking ξεmilking .Στην ουσια για εμενα η ubi εχει βγαλει 2 AC τιτλους και με το Revelations, παει για 2 μεγαλα expansions σε full price. Το 1 ηταν αυτο που λεμε καλη ιδεα αλλα οχι και η καλυτερη εκτελεση . Το 2 παντως ηταν παρα πολυ καλο, για εμενα αυτο που περιμενα να ειναι το ενα, Το brotherhood δεν το εχω παιξει ακομα, αλλα εχω διαβασει καλα πραγματα . Οποτε εμενα δεν με χαλαει το milking αν ειναι ποιοτικο. Βεβαια αν υπαρξει και τριτο,τεταρτο AC 2.5 θα αρχισει να γινεται απιστευτα βαρετο .
Leave a comment:
-
Τώρα τι συγκρίνεις, δύο από τις διαχρονικότερες σειρές που υπάρχουν, η μία εκ των οποίων επαναπροσδιορίζει το είδος με κάθε της επεισόδιο, με μία πρόσφατη σειρά που έτυχε κάποιας επιτυχίας; Το σενάριο δεν είναι καν αντικειμενικό κριτήριο σε αυτήν την περίπτωση, αν και η σύγκριση εξ αρχής ήταν άτοπη, δεδομένου ότι μιλάμε για άλλα είδη.Αυτά τουλάχιστον έχουν μια άλφα υπόθεση,πέρα από το ο Ganon/Bowser απαγάγει την Zelda/Peach κι εσύ ως Link/Mario,πρέπει να τη σώσεις.
Now stfu troll.
Leave a comment:
-
Μόνο που σχολιάζεις ρίχνεις λάδι στη φωτιά.
Σοβαρά τώρα.Όσο σοβαρά γίνεται να μιλήσω εγώ δηλαδή.
Τον Ezio δεν τον έχουν αρμέξει και τόσο αν σκεφτείς ότι όσοι τίτλοι έχουν βγει με αυτόν (2) είναι Top και θεωρούνται canon titles και όχι spin offs.Από κει και πέρα,ο Altair δεν ήταν τόσο συμπαθής στο κοινό λόγω του τίτλου που ήταν μέτριος.Αλλά δεν αγχωνόμεθα.Όλο και κάτι θα βγει.Δόξα τον Κρομ,το σύμπαν της σειράς μπορεί να επεκταθεί άπειρα.Το πόσο ποιοτικό θα είναι από κει και πέρα,είναι ένα άλλο θέμα.Τα handheld spin offs ας πούμε ήταν στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτρια,και ακόμα κι εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου φαν (σώπα,δεν το είχαμε καταλάβει)δεν έχω μπει καν στον κόπο να τα κατεβάσω έστω από περιέργεια και γενικά δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Αρκετά όμως με αυτά.Σημασία έχει ότι οι main titles ως τώρα κόβουν κώλους (εξαιρείται το 1,και πάντα θα εξαιρείται,οπότε κάθε φορά που λέω καλό λόγο για τη σειρά,να το παίρνετε ως fact,μην τα ξαναγράφω) και αν όλα πάνε καλά θα συνεχίζουν να το κάνουν.Οι υπόλοιποι παίξτε Skyward Sword.
Leave a comment:
-
Καλά πάντο οπαδικά.Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με την καμία όμως!Το ξέρω ότι θα εμφανίζεται στο revelations απλώς μίλησα για εξολοκλήρου νέο τίτλο γι' αυτόν στις μεγάλες κονσόλες.Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί δώσαν τόσο milking στον Εzio και τον Altairako τον αφήσαν παραπονεμένο(τα φορητά δεν ποιάνονται)!
Leave a comment:
-
Δεν χρειάζεται βρε νουμπά.Αφού θα επιστρέψει στο Revelations.Άλλωστε υπάρχουν τα Altair's Chronicles και Bloodlines (spin offs για φορητά) τα οποία δεν τύχανε θερμής υποδοχής.
Αλλά σίγουρα δε θα χαλαστούμε με νέους τίτλους που έχουν τον Altair.Αυτά τουλάχιστον έχουν μια άλφα υπόθεση,πέρα από το ο Ganon/Bowser απαγάγει την Zelda/Peach κι εσύ ως Link/Mario,πρέπει να τη σώσεις.
Now stfu troll.
Leave a comment:
-
Νομίζω ο altair είναι αυτός που λείπει στον κόσμο ως main character.Να βγάλουμε αλλά 2 3 games και γι'αυτόν???
Leave a comment:
-
Εντάξει,σίγουρα υπερέβαλλα,αλλά ένας ακόμα τίτλος με τον Ezio σίγουρα δε θα με χαλάσει.Από κει και πέρα,ναι ανυπομονώ για νέο setting,νέους μηχανισμούς και εξέλιξη,αλλά προς το παρόν δεν χαλιέμαι.Άλλωστε η Ubi μέσα στα άπειρα αρνητικά της έχει ένα θετικό.Όταν βλέπει πως ένα της franchise δεν πάει καλά,ακούει τον κόσμο και του δίνει αυτό που θέλει.Οκ σίγουρα το AC 1 πούλησε τρελά,αλλά αν δεν είχε βελτιωθεί τόσο ο διάδοχός του,τώρα το franchise θα ήταν νεκρό.Θα είχε βγει το 3 αντί για το Brotherhood,η ιστορία θα είχε λήξει και πάπαλα.
Από αυτήν την άποψη είμαι θετικά προσκείμενος.Άλλωστε σε παλιότερη δήλωσή τους,αν θυμάμαι καλά,είχαν πει πως το 2012 θα βγει το Assassin's Creed 3 και ενδιάμεσα θα βγει άλλος ένας τίτλος.Όπερ έδει δείξαι,το Revelations θα είναι το τελευταίο sequel του Assassin's Creed 2.Τουλάχιστον για την ώρα.Αν τώρα μετά το 3,ο κόσμος ξενερώσει και ζητάει πάλι τον Ezio,δεν μπορώ να ξέρω τι θα παιχτεί.
Leave a comment:
Leave a comment: