Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Στο άρθρο που διάβαζα έλεγε αυτό που παρέθεσε ο burai παραπάνω, αλλά σίγουρα θα διορθωθεί με firmware update. Από τη μία λες ok, δε θα παίρνω trophies, από την άλλη όμως στερείσαι μία υπηρεσία που πλέον σου παρέχεται σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί. Αυτό που αρχικά σκέφτηκα είναι ότι το κάθε παιχνίδι φέρει ένα μοναδικό κωδικό που "κλειδώνει" στο PSN ID που πρώτο θα το "τρέξει." Από την άλλη βέβαια, στο 2ο PSN ID που έβαλα το Rayman, παίρνω κανονικά και με το νόμο trophies. Ίσως να σχετίζεται με PS Vitas και όχι με PSN IDs.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    So much Win.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    How to earn trophies in pre-owned Vita games

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θες ν' αγιάσεις και δε σ' αφήνουν. Κάτι τέτοια γίνονται και η πειρατεία φαίνεται ως η καλύτερη λύση επειδή απλά προσφέρει καλύτερο προϊόν.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Καλά που δεν το αγόρασα ακόμη. xD

Leave a comment:

• Altair
    replied
    PHAIL!!!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τελικά λίγο πιο κάτω στο email με τους κωδικούς υπήρχε και ο κωδικός για το frobisher says. Δεν το είχα παρατηρήσει, οπότε τον εξαργύρωσα τώρα, στο νέο account .

edit:

Λολ κοιτάξτε τι διάβασα:

Upon booting up a pre-owned Vita title, players will get a screen that reads, "You cannot earn trophies in this application. Only the first player to use an application can earn trophies. To earn trophies, you must link the Sony Entertainment Network account of the first player to use this application with the PS Vita system." Pocket Gamer says the following steps will render that warning useless:
    Aπό joystiq.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οχι ακομα, ειχαν πει πως κατι τετοιο δε θα γινεται, τουλαχιστον στο launch του PSV.
    Λογικα θα μπει σε καποιο μελλοντικο fw update.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Απορία.Πέρα από τα minis,μπορείς να παίξεις και τίτλους playstation 1 που κατεβάζεις από psn;Γράφει ότι παίζουν σε Ps3+psp μόνο αλλά λογικά δε θα παίζουν και στο Vita;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans

Θα δουλέψω λίγο τις γραμματοσειρές και τη θέση των τίτλων. Η φωτογραφία είναι δικιά μου, αν τη θέλετε χωρίς watermark, pm .

Προτιμώ ο τίτλος να βρίσκεται σε μία γωνιά, ώστε να μη χαραμίζεται η μισή οθόνη. Design = usability, όπως είπε και ο Στέφανος .
    Πολυ καλη δουλεια

Ναι το πρωτο link που εδωσα εχει μεγαλους τιτλους και εχανες σε χωρο

Originally posted by Sinclair View Post
    Ναι Shin_Burai.
    Δοκίμασα και το Forbisher Says! Εντάξει έχει την πλάκα του. Μου θύμισε αρκετά το Stupidness 2 για iPhone. Ωραίο το σημείο που πρέπει να πεις Forbisher με διάφορους τρόπους και προφορές. Αν το τελικό πακέτο έχει 1.99€ και περιέχει αρκετά mini games τότε για παρέα κτλ έχει την πλάκα του- pass το Vita ο ένας στον άλλο κτλ.
    Τωρα το επαιξα και ειχε πολυ πλακα,αλλα σιγουρα θα το βαριεσαι σε καποια φαση.Ειναι περισσοτερο οπως λες για παρεα και για ατομα που δεν το εχουν παιξει.Εκτος αν περιεχει τοσα πολλα mini games.

Γελασα στο σημειο που επρεπε να οδηγησω κατι τυπους στην πισινα και την δευτερη φορα που με εβαλε να το κανω,παρατηρησα οτι ειχαν ονοματα απο την friend list μου.:p

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Bartman View Post
    Ταννο , τεκμηριωσε τι εχεις ακουσει να σου πουμε αν ειχαμε παροιμοια εμπειρια...
    Τα διάβασα στο ninty.gr τα εξής σχόλια.

Ελληνική Κοινότητα Nintendo

Δεν ξέρω τι παίζει εκεί, γιατί έχω χάσει επεισόδια, όσο ήμουν Αθήνα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ όλα αυτά τα έχασα με το switch του account. Δε βαριέσαι .

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ναι Shin_Burai.
    Δοκίμασα και το Forbisher Says! Εντάξει έχει την πλάκα του. Μου θύμισε αρκετά το Stupidness 2 για iPhone. Ωραίο το σημείο που πρέπει να πεις Forbisher με διάφορους τρόπους και προφορές. Αν το τελικό πακέτο έχει 1.99€ και περιέχει αρκετά mini games τότε για παρέα κτλ έχει την πλάκα του- pass το Vita ο ένας στον άλλο κτλ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Φοβερή ιδέα αυτή, θα ανεβάσω και μερικές δικιές μου φωτογραφίες. Αν θέλετε μπορείτε να τις πάρετε φυσικά .

Θα δουλέψω λίγο τις γραμματοσειρές και τη θέση των τίτλων. Η φωτογραφία είναι δικιά μου, αν τη θέλετε χωρίς watermark, pm .

Προτιμώ ο τίτλος να βρίσκεται σε μία γωνιά, ώστε να μη χαραμίζεται η μισή οθόνη. Design = usability, όπως είπε και ο Στέφανος .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Burai shin_burai είναι το νέο σου id;

Κάντε με add παιδιά, για να παίξουμε και τίποτα . Θα αγοράσω ξανά Escape Plan κάποια στιγμή, ενώ θα βάλω στα άμεσα σχέδια κάποιο PSP game, μάλλον το motor storm και θα δείξει τι άλλο. Πόσο γουστάρω που είμαστε 5 άτομα που το έχουμε .

Leave a comment:

Working...
X