Τα φορητά μπορεί να απευθύνονται σε gamers και τα smartphones σε όλους αλλα δεν σημαινει οτι οσοι παιρνουν φορητο ειναι core gamers το αντιθετο θα ελεγα.. Επισης σκεψου οτι εκτος απο λιγους που τα παιρνουν για να παιξουν σπιτι οι υπολοιποι που θελουν φορητοτητα οσο προχωραει ο καιρος θα βολευονται ολο και περισσοτερο με μια συσκευη που τα κανει ολα παρα να κουβαλανε 2 διαφορετικες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PSVita
Collapse
X
-
Originally posted by i Have no Equal View PostΤα φορητά μπορεί να απευθύνονται σε gamers και τα smartphones σε όλους αλλα δεν σημαινει οτι οσοι παιρνουν φορητο ειναι core gamers το αντιθετο θα ελεγα.. Επισης σκεψου οτι εκτος απο λιγους που τα παιρνουν για να παιξουν σπιτι οι υπολοιποι που θελουν φορητοτητα οσο προχωραει ο καιρος θα βολευονται ολο και περισσοτερο με μια συσκευη που τα κανει ολα παρα να κουβαλανε 2 διαφορετικες.
Για το δεύτερο που λες ότι σιγά-σιγά οι core gamers θα αρχίζουν να προτιμούν τα smartphones αντί των handhelds είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία. Εγώ πάντως απ'ότι βλέπω οι περισσότεροι εξακολουθούν να μην τα βλέπουν με καλό μάτι είτε λόγω controls, είτε λόγω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των games είναι shovelware.
Και κάτι ακόμα. Προκειμένου να έρθουν οι core gamers στα smartphones θα πρέπει αυτά έχουν και τον χειρισμό που να τους ικανοποιεί δλδ. sticks, 8+ buttons, triggers κτλ. Αυτό όμως αυτομάτως έρχεται σε αντίθεση με τον χειρισμό των non gamers που πολύ απλά δεν μπορούν να παίξουν με double sticks και τόσα κουμπιά. Η μόνη συμβιβαστική λύση είναι pad attachements όπως αυτό που παρουσίασε η Apple, αλλά αυτό δεν είναι όσο άβολο όσο και να έχεις 2 συσκευές στην τσέπη;
Comment
-
Με εξαίρεση το bundle με το Fifa (μπλιαχ),όλα τ'άλλα δεν έχουν μέσα κάρτα μνήμης.Άσε που η κάρτα που έχει μέσα είναι μόνο 4GB.
Βρήκα σε αγγελία στα 189 με 16αρα κάρτα συν Uncharted & MGS HD Collection.Το ψιλοψήνω.Carpe diem
Comment
-
Altair είναι καλη τιμη και με το plus θα πάρεις τσάμπα αν δεν κανω λάθος πολλα ακομα παιχνιδια, αν δεν τα έχεις παρει ηδη βεβαια. Uncharted, wipeout, gravity rush και sine mora, θα έχεις να παίζεις για πολυ καιρο.
Εγω πάντως ο,τι κα να λέγεται με το μηχάνημα ειμαι άπειρα ικανοποιημένος, ουτε μια στιγμη δε βρέθηκα χωρις παιχνιδι να παίξω και ειδικα τωρα εχω πολλες επιλογές. Βασικα ειμαι ηδη με 3-4 παιχνιδια που θέλω να αγοράσω και η λίστα θα μεγαλώσει πολυ σύντομα.
Comment
-
Για την ώρα μια χαρά είναι η 16αρα.Άλλωστε ότι δεν θέλω,το διαγράφω μετά.
Το πήρα σήμερα.
Η μόνη μου επαφή με το μηχάνημα ως τώρα ήταν σε μαγαζιά που το είχαν σε κάτι περίεργες θήκες ώστε να μην το πάρουν κλπ.πρώτη φορά που το έπιασα σήμερα κανονικά στα χέρια μου,μου φάνηκε πολύ ελαφρύ.Κάτι πάρα πολύ καλό.Οι κάμερες του είναι υπέροχες,θα τις δοκιμάσω κι άλλο βέβαια.Η οθόνη είναι τέλεια,το μηχάνημα είναι τέλειο,έχει πάρα πολλές δυνατότητες.Ελπίζω στη Gamescom όντως να το στηρίξει η Σόνυ γιατί είναι πολύ κρίμα τόσες δυνατότητες να πάνε στράφι.Touch screen,touch pad,sixaxis,μικρόφωνο,κάμερες όλα πολύ καλά.Δεν έχω τσεκάρει ακόμα την μπαταρία πόσο κρατάει.Τρεις ώρες το δοκίμασα μόνο και αυτό με το φορτιστή στην μπρίζα.Στο Uncharted λίγο που το δοκίμασα,στην αρχή ο χειρισμός με ξένισε,ειδικά οι 2 αναλογικοί,αλλά μετά από κάνα 20λεπτο συνήθισα.Ακόμα με δυσκολεύει στα headshots βέβαια.Carpe diem
Comment
-
Θα καταλάβεις σύντομα πάντως οτι εχει πολλα παιχνιδια που θα σε καλύψουν και με το παραπανω. Εκει που υστερεί ειναι σε κράχτες, αλλα οκ απο ενα σημειο και μετα εκτιμάς αλλα πραγματα, οπως την τελειότητα της έργονομιας του και τη δυνατοτητα να έχεις πολλα παιχνιδια απο ps one, PSP, ps2, ps vita, indies σε μια κονσόλα και μαλιστα φορητή. Για μένα πλεον ειναι απόλυτο μηχάνημα και εχω μόνιμα 2-3 παιχνιδια που να θέλω να αγοράσω και να μην το κανω επειδη παίζω αλλα.
Comment
-
Straier, UC και Gravity θα ειναι τσαμπα μεχρι Νοεμβρη απ' οσο ξερω... SFxT δε με ενδιαφερει στο ελαχιστο και το Katamari οκ δε με χαλαει κιολας, αλλα δε βλεπω και ουσιαστικο λογο να ασχοληθω μαζι του. Soundshapes πολυ καλο, αλλα το εχω ηδη στο PS3. Soul Sacrifice θα δω το demo οντως γιατι δεν ξερω πολλα γι' αυτο. Plus βλεπω να βαζω οταν δω καποιο παιχνιδι που οντως με ενδιαφερει, ελπιζω ας πουμε τον επομενο μηνα να παιξουν καλυτερες επιλογες.
Comment
-
Νόμιζα πως είχες ήδη plus. Πάντως το Gravity Rush νομίζω πως επιβάλλεται να το δεις κάποια στιγμή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μαζί με το Soul Sacrifice νομίζω πως είναι τα πιο σημαντικά exclusives του vita αν και έχουν τα θεματάκια τους.
Άλλες επιλογές είναι LBP, Silent Hill: Book of Memories (καμιά σχέση με τα κλασικά όμως, hack and slash σε στυλ diablo), MGS, Escape Plan (συμπαθητικό αλλά μικρό), Wipeout.
Δοκίμασε και τα δωρεάν augmented reality games, έχουν πλάκα για 1-2 φορές.
Το Sound Shapes μπορείς να το κατεβάσεις και στο Vita αν το έχεις στο PS3, χωρίς χρέωση.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
To Gravity Rush θα το δω σιγουρα, με ενδιαφερει αρκετα. Για το Soul Sacrifice τα σχολια που χω διαβαζει ειναι μεν αναμεικτα, αλλα κυριως θετικα, λογικα αξιζει κι αυτο μια ευκαιρια. Silent Hill δεν... MGS αν εννοεις το HD collection το χω παιξει ηδη. Wipeout ειναι στα υποψιν αλλα μονο αν κατσει απο κανα Plus... μου αρεσει η ιδεα, αλλα οσο καλο και να ναι δεν καιγομαι για ενα Wipeout ακομα, μεχρι προσφατα επαιζα και το HD και τα 2 του PSP.
To Sound Shapes σου αρεσε; Το concept ειναι πολυ ωραιο, αλλα μετα απο καμια ωρα βαρεθηκα και μου φυγε ο αρχικος ενθουσιασμος γιατι η ολη φαση εγινε λιγο μονοτονη.
Plus δεν ειχα (hacked PS3, εκει να δεις IGC), αλλα τωρα θα βαλω σχετικα συντομα λογικα.
Μολις βρηκα το παρακατω, δεν ειναι κακο για να παρω καμια ιδεα εστω:
Comment
-
Το Soul Sacrifice είναι καλό και με καλή διάρκεια αλλά έχει το πρόβλημα ότι δεν υπάρχει ποικιλία στο τι κάνεις. Μπαίνεις στην αρένα, σκοτώνεις το boss, αυτό είναι όλο. Παρόλα αυτά είναι διασκεδαστικό αν και στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας είναι κάπως απάλευτο για τα δικά μου γούστα. Επίσης η ιστορία και το lore έχουν πολύ ενδιαφέρον, σίγουρα στα μεγάλα ατού του τίτλου (μαυρίλα), ενώ και η μουσική είναι πολύ καλή και συμβάλει στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Όλα τα DLC είναι δωρεάν.
Το Gravity Rush το βρήκα πανέμορφο αλλά μικρό και με πολύ απότομο τέλος. Παρόλα αυτά σαν εμπειρία είναι μοναδικό. Δεν είναι άδικα ο κράχτης του PSV.
To Sound Shapes είναι και αυτό αρκετά ιδιαίτερο. Στην περίπτωσή μου η διασκέδαση ήταν ανάλογη του πόσο μου άρεσε η μουσική στην πίστα. Είναι 2-3 πίστες που τις παίζω συνεχώς ενώ τις άλλες δεν τις αγγίζω σχεδόν καθόλου. Τα challenges είναι διαβολικά δύσκολα και δεν ασχολήθηκα. Σίγουρα πάντως ασχολήθηκα αρκετά για να παίξω όλες τις πίστες με όλα τα νομίσματα. Επίσης έχω παίξει και αρκετές user generated.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
To Soul Sacrifice δε μου αρεσε, μπορει να ναι καλο κτλ αλλα δεν κοβω και φλεβα για τετοιο gameplay. Περιεργως αυτο που μου κανε κλικ ειναι το Velocity Ultra, απλο και ευχαριστο, μου αρεσε αισθητικα και ειχε και ωραια μουσικουλα να παιζει. Παιζοντας το διαπιστωσα ποσο τελεια ειναι η οθονη του Vita (τα black levels κυριως), ακομα και διαφορα απλα παιχνιδια αποκτουν αλλη χαρη ετσι. Θα το εχω στα υποψιν αυτο για κατι γρηγορο on the go, λογικα η κονσολα μετραει πολυ για τετοια shooters. Μετα παιζει και το Super Stardust HD βεβαια για τρελο καψιμο, ολο και κατι παντως θα τσιμπησω σε αυτην την κατηγορια.
Comment
Comment