Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Κατεβάζω και εγκαθηστώ το νέο firmware, εντυπώσεις αργότερα. Θεωρητικά σε λίγες ώρες θα παίζω Gravity Rush .

    O browser έφαγε τρελή αναβάθμιση από όσο διαβάζω, πλέον μπορείς να κάνεις minimise τα παιχνίδια και να σερφάρεις κανονικά. Μπήκε και email app από όσο διάβασα. Γενικά μου φαίνεται για πολύ καλή αναβάθμιση.

    YΓ: Από αύριο το plus, πφφφφφφφ.

    Comment


    • Tα παιχνιδια του ps+ για vita ειναι διαθεσιμα(απο το search προς το παρον).

      Comment


      • Ρε παιδιά να ρωτήσω.Γίνεται να μεταφέρω save από digital έκδοση σε retail παιχνίδι είτε αυτό αποθηκεύει το save στη cart είτε στην κάρτα μνήμης;
        Σκέφτομαι να πάρω μια τρίμηνη plus.Αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα έχουνε σταθερή συνδρομή οπότε θέλω στην περίπτωση που τελειώνοντας η συνδρομή να μπορώ να συνεχίσω το save και το trophy progress μου στην retail έκδοση.
        Υποθέτω ότι με το cloud όσο έχω συνδρομή δεν τίθεται πρόβλημα.Άλλα χωρίς συνδρομή;

        Comment


        • Λογικά θα γίνεται,δεν ξέρω,δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.Αλλά υποτίθεται πως είναι ο ίδιος τίτλος,άρα γιατί να μη μεταφέρονται;Το πήρες τελικά από πάμπλικ ε;Πονηρούλη.
          Carpe diem

          Comment


          • Πλακα πλακα το Vita πώς ελεγχει αν η συνδρομη στο Plus ειναι ενεργη; Στο PS3 εισαι always connected, στο Vita τι γινεται αν θες να παιξεις και εισαι εκτος σπιτιου / χωρις wifi κτλ;

            Comment


            • Άμα είσαι συνδεδεμένος με το προφίλ σου,δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.Ας πούμε εγώ δεν ήμουν ποτέ συνδεδεμένος με το ΠΣ3,αλλά τα παιχνίδια που είχα στο Πλας,τα έπαιζα κανονικά για όσο καιρό ήμουν συνδρομητής.Μετά από κει και πέρα,είτε είσαι ονλάην είτε όχι,αν έχει τελειώσει η συνδρομή σου,τα χάνεις,αν όχι,τα κρατάς.
              Επίσης το καλοκαίρι που έλειπα,είχα δώσει στον Γκρίμτακ το λογαριασμό μου να κατεβάσει τα τσαμπεδάκια του Πλας και όχι μόνο τα κατέβαζε,αλλά μπορούσε και να τα παίξει από τη στιγμή που ο λογαριασμός μου βρισκόταν μέσα στο σύστημά του.
              Carpe diem

              Comment


              • Εκεί που ήμουν έτοιμος (στην κυριολεξία) να αγοράσω 3DS XL, αποφάσισα τελικά να επενδύσω λίγο παραπάνω χρήμα σε παιχνίδια του Vita και παρατήρησα ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν αρκετά οι τιμές τους, ειδικά στο αγγλικό Amazon.

                Προς το παρόν παίζω Gravity Rush και περιμένω να μου έρθει το Persona 4 (21€ από Play-asia), ενώ το Sly Cooper κοστίζει 20 λίρες στο Amazon.

                Επίσης η 32άρα μνήμη κοστίζει 55 λίρες, όχι ιδιαίτερα άσχημη τιμή (67€).

                Όποιος ενδιαφέρεται για αγορές, ας το ψάξει λίγο.

                Comment


                • 150 ευρώ μεταχειρισμένο+8αρα κάρτα μνήμης + θήκη προστασίας αξίζει;
                  Παιχνίδια έχω μπόλικα ήδη από το Πλας κιόλας.Αλλά η κάρτα μνήμης ειδικά για κατεβασμένους τίτλους,μου φαίνεται μικρή.Τα φώτα σας.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Κάρτα μνήμης θα χρειαστείς στο μέλλον, προς το παρον ομως ειναι καλα. Μπορείς εξάλλου να κανεις backup τα παιχνιδια στον υπολογιστη ή στο ps3, οπως και τα saves τους.

                    Αν σε ενδιαφέρει σαν κονσόλα κι αν ειναι σε καλη κατασταση, αγόρασε το. Για μένα πλεον αξίζει πολυ πάντως και στο άμεσο μέλλον θα αγοράσω και μια 32αρα για να εχω άμεση στο τι κατεβαζω και στο τι εχω εγκατεστημένο.

                    Comment


                    • Mε 150 μετραει να το παρεις με 16αρα καρτα, οχι 8αρα, παιζουν τετοιες τιμες σχετικα συχνα.

                      Comment


                      • Δεν το πρόλαβα.
                        Carpe diem

                        Comment


                        • Το ξαναβρήκα στα 159 με προστασία οθόνης,θήκη,ακουστικά κλπ συν 8αρα κάρτα.ΑΝ το προλάβω,αξίζει λέτε;Ή να περιμένω την Ε3 μπας και πέσει η τιμή;Άλλωστε δε νομίζω να φύγει με τη μία το συγκεκριμένο.
                          Carpe diem

                          Comment


                          • Originally posted by Altair View Post
                            Το ξαναβρήκα στα 159 με προστασία οθόνης,θήκη,ακουστικά κλπ συν 8αρα κάρτα.ΑΝ το προλάβω,αξίζει λέτε;Ή να περιμένω την Ε3 μπας και πέσει η τιμή;Άλλωστε δε νομίζω να φύγει με τη μία το συγκεκριμένο.
                            Περίμενε μωρέ την Ε3.

                            Πρώτα απ' όλα μπορεί να ανακοινωθεί κανένα redesign ή ακόμα καλύτερα μία πτώση τιμής. Ειδικά για το 2ο πόσο να περιμένει ακόμα;

                            Επίσης δε νομίζω να ανακοινώσει τόσες τιτλάρες που ξαφνικά η κονσόλα να πάρει τα πάνω της. Το πιο "ενδιαφέρον" (μη χέσω) χαρακτηριστικό της θα είναι το cross play, άστα να πάνε δηλαδή.

                            Comment


                            • Καλά διαφωνώ απόλυτα με το σχόλιο περί έλλειψης τίτλων, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί κάποιος και αναμένονται μερικά ακόμα, ώστε να δικαιολογηθεί η αγορά του μηχανήματος.

                              Redesign είναι άτοπο να ανακοινώσουν, γιατί η κονσόλα είναι απλά τέλεια εργονομικά/ εμφανισιακά/ λειτουργικά. Τα μόνα πράγματα που προσωπικά πιστεύω ότι λείπουν είναι η oleophobic screen, η καλύτερη κάμερα και η εσωτερική μνήμη.

                              Η μείωση τιμής είναι μία πιθανότητα, ειδικά τώρα που προσπαθούν να πλασάρουν το remote play feature του PS4.

                              Altair, η τιμή του μηχανήματος είναι ήδη σχετικά χαμηλά σε διάφορα μέρη και η επίσημη μείωση δε νομίζω να κάνει τεράστια διαφορά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της κονσόλας είναι η αγορά μνήμης κι εκεί θα έπρεπε να εστιάσει η Sony.

                              Για το γαμώτο περίμενε, κοντά είναι η Ε3 και προσφορές θα βρεις ούτως ή άλλως.

                              Comment


                              • Χωρίς να έχω εντρυφήσει στην βιβλιοθήκη τίτλων του Vita, απλά παρακολουθώντας την επικαιρότητα, 200 ευρώ + κάποια ακόμα για κάρτα κτλ θεωρώ ότι είναι τσιμπημένη τιμή για αυτά που προσφέρει το Vita αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν κάνεις τη σύγκριση με το 3DS τότε η διαφορά στο value for money είναι σημαντική.

                                Το Vita αυτή τη στιγμή για μένα αξίζει μόνο αν έχεις PS3 και Plus, ώστε να εκμεταλλεύεσαι τις μηνιαίες προσφορές, οι οποίες αντικειμενικά είναι πολύ καλές.

                                Redesign αργά ή γρήγορα θα έρθει, είναι καθιερωμένη πολιτική των εταιρειών και δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει τώρα. Ειδικά αν συμπεριληφθεί σε ένα πακέτο κινήσεων για την προώθηση του μηχανήματος, γιατί από μόνη της σαν κίνηση είναι αυτή τη περίοδο ανούσια. Αλλά σε συνδυασμό με πτώση τιμής και λίγους καλούς τίτλους μπορεί να λειτουργήσει σαν 2ο λανσάρισμα.

                                Comment

                                Working...
                                X