Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Michael Paixter is this you?

    Comment


    • Άσε μας αγοράκι μου!
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

      Comment


      • Έβαλα πριν κάμποσες μέρες το Everybody's Golf να του ρίξω μια ματιά πριν το απεγκαταστήσω (ήταν στο bundle) κι έκτοτε σκάλωσα πολύ άσχημα. Μα με γκολφ; Πως την πάτησα έτσι

        Comment


        • Σε νεα του μηχανηματος

          Ανακοινωθηκαν οι ημερομηνιες για τα God Of War και Sly HD Collections


          Παραλληλα το νεο μοντελο ανακοινωθηκε και για Αμερικη οποτε ολοκληρωνεται το global launch της νεας κονσολας. Το psvita slim θα ειναι bundled με το Borderlands 2 και μαζι με 8 Giga θα δινεται στα 199$. Btw η vita εκδοση του παιχνιδιου θα εχει μεσα και τα 6 dlc packs και θα υποστηριζει cross save (η κατι τετοιο τελος παντων ) με το ps3.


          Επισης δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα επειδη τον τελευταιο καιρο εχει τραβηξει τα φωτα πανω του,


          Τελος για οσους ενδιαφερονται Toukiden: The Age of Demons και Ys: Memories of Celceta ερχονται στις 14 και 21 του μηνος αντιστοιχα.

          Εκανα μια αποπειρα να παραγγειλω και εγω το μηχανημα και περιμενω να δω πως θα παει (δυστυχως πακετο με την 16αρα καρτα δεν πολυπαιζει σε διαθεσιμοτητα στα ελληνικα καταστηματα ενω και το Amazon εδω και αρκετο καιρο εχει ανεβασει τις τιμες στα διαθεσιμα bundles). Tωρα θα δουμε, αν και δεν ξερω πως θα κινηθει η αγορα απο πλευρας τιμων πανω στο ξεστοκαρισμα (ή θα το ριξουν πολυ για να φυγει η παλια εκδοση ή θα το κρατησουν για καποιο καιρο σταθερο λογω OLED, οπως και να εχει το καλο bundle με το Tearaway ειναι δυστυχως πολυ ψηλα σε τιμη και σε περιορισμενα κομματια).

          Εγω εκανα παραγγελια το Racing Pack Bundle + 16Giga στα 179 ευρω απο το πλαισιο. Αν πανε ολα καλα θα το εχω προς την πεμπτη.

          Comment


          • Ωραίος, είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς το μηχάνημα. Χτες έκανα μία βόλτα στο PSN πάλι και βρέθηκα σε ένα σημείο να θέλω να αγοράσω πολλούς τίτλους από διάφορες κονσόλες.

            Το bundle με το Tearaway έπρεπε να το αγοράσετε όλοι σας με το που βγήκε. Έκανε 150 λίρες και έδινε Tearaway, LittleBigPlanet Vita, 16GB memory card και WiFi/3G PS Vita. Στις 200 που κάνει τώρα δεν είναι άσχημο βέβαια, αλλά τότε ήταν ευκαιρία από τις λίγες κατά την άποψή μου.

            Comment


            • 160 βασικα @ ShopTo:


              Το LBP απο την αλλη το πηρα χθες απο το ebay (dlc code) για 5.75 λιρες οποτε οκ κατι τρεχει (οποιος θελει μπροει να το βρει πολυ ευκολα).

              Απο το february sale πηρα οντως το Spelunky και πηρα και το Hotline παρα το οτι το χα τελειωσει ηδη μιας και μου αρεσε πολυ.
              Το καλο με το Vita ειναι πως με λιγα λεφτα μπορεις να χεις ενα πολυ αξιολογο digital library.
              Τα plus offerings των τελευταιων μηνων τα θεωρω αδιαφορα παντως, προτιμω κατα πολυ τα sales που κανουν...

              Επισης nooto παιζει στο store και free trial για το plus (15 days), οποιος το παρει να θυμηθει να το ακυρωσει γιατι μετα κανει αυτοματα renew. Μαλλον βεβαια ολοι θα χετε ηδη plus αλλα οκ κουβεντα να γινεται...

              Comment


              • Πλάκα πλάκα, κάποια στιγμή πρέπει να γράψω αναλυτικές εντυπώσεις για το Persona 4, στο οποίο έχω κλείσει 72 ώρες και με βλέπω να παίζω τουλάχιστον άλλες 10-15. Το έχω τρενάρει αρκετά το παιχνίδι, γιατί το παίζω εξονυχιστικά και με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, αλλά είναι τόσο απολαυστικό και πλούσιο που δε με κουράζει καθόλου.

                Για τη ματαιότητα της όλης υπόθεσης, σκέφτομαι να τρέξω κι ένα δεύτερο playthrough για το platinum .

                Comment


                • Γράψε γράψε.Και που ξέρεις;Μπορεί το καλοκαίρι να το ξεκινήσω κι εγώ.Το αν θα το τελειώσω είναι άλλο θέμα.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Λοιπον σε πρωτες εντυπωσεις θα πω πραγματα που πανω κατω περιμενα (και εν τελει εκπληρωθηκαν) απο την πρωτη στιγμη μετα την ανακοινωση της κονσολας. Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης, τρομερα λειτουργικο και userfriendly interface (ιδιαιτερη αναφορα στο connectivity με την κοινοτητα με features οπως αμεση προσβαση σε επισημα forum pages για καθε τιτλο), καταπληκτικη και mindblowing οθονη ενω τελος οτι πιο εργονομικο σε layout μπορει να ζητησει κανεις σε επιπεδο φορητου μηχανηματος. Imo με το που πιασεις το μηχανημα στα χερια σου ''it is difficult to go back'' και ειμαι σιγουρος οτι σε επιπεδο τελικου αποτελεσματος, η κονσολα θα παραμεινει εντυπωσιακη για πολλα χρονια ακομα.

                    Απο πλευρας περιεχομενου δεν εχω ασχοληθει ακομα αρκετα αν και απο το λιγο που ειδα, καπου χανεσαι με τις δυνατες επιλογες. Γενικα οντως μιλαμε για ps ecosystem οποτε σε οποιον αρεσουν οι βιβλιοθηκες της sony ανα τις διαφορες γενιες θα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος να μεταφρασεις τα retail παιχνιδια του psp σε digital μορφη και πρεπει να τα ξανααγορασεις. Πχ θα ηθελα καποιους τιτλους απο το backlog να τους δω στο vita (toluct, vp lenneth, p3p, Dissidia, Peace Wlker Replay κλπ) αλλα δεν γινεται... Απο κει και περα η αληθεια ειναι οτι μεσω ps plus μπορεις να φτιαξεις (οπως ειπε και ο Xeno) μια πολυ καλη digital βιβλιοθηκη δινοντας λιγα χρηματα.

                    Απο παιχνιδια, υπαρχει πολυ πραγμα που θελω να δοκιμασω. Προς το παρον θα ασχοληθω με Tearaway και Motorstorm ενω εχω σιγουρα στο μυαλο μου P4G, Gravity Daze, Soul Sacrifice, Rayman αλλα και καινουργιες κυκλοφοριες οπως Trigger Happy Havoc (ριχτε του μια ματια btw εχει παρει πολυ καλες κριτικες και στο Gaf παιζουν πολυ καλα σχολια) Ys, Toukiden κλπ για το μελλον.

                    Να πω επισης οτι δεν αντεξα και πηρα και το starter kit προκειμενου να εχω μια θηκη. Η απλη (απο τις 2 που εχει) btw ειναι πολυ εργονομικη γιατι εχει περιθωριο να βαζεις τα ακουστικα ενω εχει το μηχανημα εντος της και προστατευμενο για on the go χρηση μουσικης για παραδειγμα. Παροτι ημουν πολυ αρνητικος με protectors κλπ τελικα εβαλα και το προστατευτικο film αφου ειδα ποσο touch based ειναι η κονσολα (δεν μου πηγαινε να αφηνω συνεχεια δαχτυλιες σε αυτη την οθονη). Ευτυχως ολα πηγαν καλα και η ζελατινα ειναι πολυ καλης ποιοτητας και σχεδον αορατη οποτε εχω το κεφαλι μου ησυχο απο δω και περα.

                    Αυτα σε πρωτη φαση, με την κονσολα αυτη καθεαυτη ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενος, σε επιπεδο fanboyσμου. Για τα δικα μου δεδομενα ειναι οτι θα μπορουσε να ζητησει κανεις απο πλευρας ποιοτητας, εργονομιας και λειτουργικοτητας απο ενα φορητο gaming device με περαιτερω applications. Softwarewise η κονσολα εχει αυτη τη στιγμη πολλες επιλογες σε οτι αφορα προσωπικη βιβλιοθηκη και μακαρι η Sony να καταλαβει τι εχει φτιαξει και να την υποστηριξει περισσοτερο με vita specific τιτλους και αποκλειστικοτητες (εχω ξαναπει οτι ειναι κριμα να αφησεις στον αερα μια τετοια συσκευη). Κατα τα αλλα για οσους ακολουθουν το ps brand υπαρχουν τονοι απο διαθεσιμο υλικο και ισως ο definitive way για να το απολαυσεις δεδομενης της οθονης. Σε επιπεδο υπηρεσιων η sony δειχνει να εξελισσεται συνεχως και πιστευω οτι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θα εχουμε μια πιο καθαρη εικονα καθως βρισκομαστε σε μεταβατικο σταδιο (κυκλοφορια ps4-remote play-ps now-ps2 digital υλικο). Ξανασημειωνω οτι το μονο που με χαλαει αυτη τη στιγμη ειναι η ελλειψη υποστηριξης των retail παιχνιδιων...

                    Αυτα και τελος με τον Fanboyσμο (συγχωρεστε με αλλα ειναι οι πρωτες μου μερες με το μηχανημα, φανταστειτε οτι για ποση ωρα ειχα κολλησει ακομα και με το welcome park ).

                    Comment


                    • Όλοι έχουμε κολλήσει με το Welcome Park.;)
                      Carpe diem

                      Comment


                      • Εγώ ακόμα να πάρω το τελευταίο τρόπαιό του πάντως. Θα τα καταφέρω κάποια στιγμή .

                        Nooto, συμφωνώ με όλα όσα λες και μετά από 2 χρόνια κατοχής (τα κλείνω βασικά σε 7 μέρες ) μπορώ να πω ότι οι απόψεις κι εντυπώσεις μου για το μηχάνημα όχι απλώς δεν άλλαξαν, αλλά βελτιώθηκαν κι όλας. Θα μπορούσε σίγουρα να είναι απείρως καλύτερο, δεδομένων των ικανοτήτων του, αλλά κι αυτό που προσφέρει αυτή τη στιγμή δε μου είναι καθόλου λίγο. Αν αποκτήσει μία βιβλιοθήκη εφάμιλης του PSP, σχετικά πιο niche δηλαδή και με έναν καθαρά j-προσανατολισμό (ιδίως σε RPGs), θα αποτελέσει αυτό ακριβώς που ήθελα εξ αρχής.

                        Comment


                        • Τέλειωσα το Gravity Rush, αρκετά καλό αν και το εκτίμησα περισσότερο γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από χρόνια που κατάφερε να μου βγάλει ατμόσφαιρα Dark Chronicle παρά για το gameplay του.
                          nooto, με γεια, αν παίξεις motorstorm κάνε με add, ψάχνω motivator!

                          Comment


                          • Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί οπότε προκαταβολικά σορι.
                            Οι φίλοι των puzzle/platformers ας επενδύσουν στο Dokuro, ή έστω ας το δοκιμάσετε. Ευχάριστος τίτλος με ενδιαφέρουσα αισθητική που προοδευτικά δυσκολεύει και θέλει λίγο παραπάνω σκέψη. Ιαπωνία κυκλοφόρησε retail σε εμάς πάλι psn only. Το είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό σε προσφορά γιατί μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον η αισθητική του σε συνδυασμό με κάποια σχόλια που διάβασα στο neogaf.


                            nooto δοκίμασε- αν δεν το έχεις κάνει ήδη- το Oath in Felghana μιας και ανέφερες τα Ys. Πολύ πολύ καλό game πραγματικά με απίστευτο OST και arcade feeling.
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                            Comment


                            • Ωραιος nooto, μεγεια.
                              Επισης δεν ξερω τι μου προκαλει μεγαλυτερη εντυπωση, το οτι "παιζεται" το welcome park ή το ο,τι εχει και trophies κιολας; Δε θυμαμαι καλα καλα τι ειναι, στα 2' το πολυ πρεπει να το χα βγαλει.

                              Εχει παρει κανεις κανα φετινο παιχνιδι για το Vita; Τα ονοματα που παιζουν πολυ τελευταια ειναι τα TxK (Tempest remake), OlliOlli, Toukiden, Danganropa και το Dustforce που δεν ειναι νεο αλλα φετος βγηκε στο Vita. Ερχεται προσεχως και νεο Ys αλλα με τα οσα εχω διαβασει δε βλεπω να ασχολουμαι. Καλο ηταν το ενα που επαιξα (αυτο που αναφερει και απο πανω ο Sinclair) αλλα δεν ειναι η σειρα που θα θελα να ασχοληθω με περισσοτερα παιχνιδια της.

                              Comment


                              • Ευχαριστω παιδια.

                                Με τη σειρα Ys δεν εχω ασχοληθει καθολου οποτε το Celceta με ψηνει παρα πολυ. Θα τσεκαρω και το Felghana αφου το αναφερετε. Απο 2014 παιχνιδια καποια στιγμη θα παρω σιγουρα το Danganropa καθως εχω διαβασει τα καλυτερα και θα ηθελα να δω ενα παιχνιδι τετοιου τυπου, να σημειωσω οτι εχει ανακοινωθει και το localization του sequel το οποιο θα ερθει αν θυμαμαι καλα προς το τελος του χρονου.

                                Τελειωσα το Tearaway, πολυ ωραιο παιχνιδι με εξυπνες ιδεες, πανεμορφο και με καταπληκτικο ost. Συν τοις αλλοις θεωρω οτι ο τιτλος ειναι πραγματικη μαγεια για παιδια μικροτερων ηλικιων και overall μια πολυ ψυχαγωγικη εμπειρια. Το συνεχιζω για καποια πραγματα που μου λειπουν και σε περιπτωση που υπαρχει ενδιαφερον ισως γραψω και περισσοτερα.

                                Να πω επισης οτι εφαγα ηττα με το Motorstorm RC γιατι υπαρχει ενα bug (που αποτι διαβασα το εχουν διαφοροι χρηστες) που δεν σε αφηνει να σωσεις την προοδο σου (καθε φορα που ανοιγεις το παιχνιδι σε βγαζει απο την αρχη) . Κριμα διοτι ειναι πολυ διασκεδαστκος τιτλος (micromachines ftw) και ηθελα να ασχοληθω. Σαν λυση σε παραπεμπουν στον υπευθυνο του community, εχω στειλει ενα μηνυμα, αν λυθει το θεμα θα το ξαναπιασω.

                                Ασχετο αλλα ειδα οτι μπορεις να βγαζεις και ingame φωτοσγραφιες απο το vita. Πολυ καλη φαση. Μακαρι να εβαζαν και video streaming οπως στο ps4 ( ενταξει πρεπει να ειναι ψιλοαδυνατο στην παρουσα φαση αλλα λεμε τωρα).

                                Comment

                                Working...
                                X