Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predictor - NGP / PSP2 Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Predictor - NGP / PSP2 Edition

Ας βγαλουμε τον Καζαμια - Προφητη απο μεσα μας για το PSP2. Παρακατω υπαρχει μια λιστα η οποια αφορα το launch του PSP2 και τις αναλογες προβλεψεις μας σε τιμη, ημερομηνια κλπ. Ποσταροντας την σχετικη λιστα ο καθενας θα πρεπει (εαν εχει ορεξη τελος παντων) να δικαιολογησει την προβλεψη του.

Ημερομηνια κυκλοφοριας: Χριστουγεννα 2011 Ιαπωνια / Φεβρουαριος 2012 Rest of World

Τιμη (σε δολαρια ή ευρω):
    400 δολαρια

Day one games:
    Uncharted Game, Little Deviants, Monster Hunter Game

Πιθανοτερο προβλημα κυκλοφοριας:
    Οχι αρκετες μοναδες / Μη πληρης online υπηρεσια

Δικαιολογοντας τις επιλογες μου:

Θεωρω πως ειναι οτι πιο λογικο η κονσολα να κανει πρωτα την εμφανιση της Χριστουγεννα στην Ιαπωνια. Εκει θα μετρησει αρκετα καλα τις δυναμεις της καθοτι οι Ιαπωνες λατρευουν το κανονικο PSP. Εαν μαλιστα υπαρχει και καποιος καλος "Ιαπωνικος" κραχτης τυπου Monster Hunter, προβλεπονται εποχες ουρων a la PS2. Απο εκει και περα μου φαινεται λιγο δυσκολο καποιο Worldwide launch την ιδια περιοδο, ομως μπορει να ειναι και ο ασσος στο μανικι της SONY κατι τετοιο. Εαν θα πονταρα λεφτα, θα ελεγα Japan Xmas - Rest of World 1o Τριμηνο 2012.

Η τιμη ειναι λιγο περιπλοκο πραγμα. Μιλαμε παντα για την πληρη εκδοση, με 3G κλπ. Υπαρχει μια καλη πιθανοτητα για τις ΗΠΑ το PSP2 να στρεψει και λιγο τα ματια του εναντιον του iPad, κατι το οποιο εαν καλοσκεφτει καποιος δεν ειναι απολυτως παραλογο. Εαν το δουμε υπο αυτη την οπτικη, η τιμη του PSP2 στα 400 δολαρια δεν ειναι καθολου μα καθολου ασχημη, αναλογικα παντα με τις δυνατοτητες της κονσολας. Σαφως σαν gaming μηχανημα θα φαινεται ακριβο, αλλα it does not do only gaming. Θεωρω πως ειναι μια καλη και δικαιολογημενη τιμη κυκλοφοριας και το πιο πιθανο σεναριο.

Τωρα το software ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Εκει που θεωρω οτι θα παιξει πολυ μπαλα η SONY ειναι στα ευκολα ports. Εαν οπως φαινεται το μηχανημα ειναι ετοιμο να στηριξει ευκολα ports παιχνιδιων οπως το Uncharted και το Metal Gear Solid 4 (καποιοι μιλουσα ακομα και για δουλεια μιας εβδομαδας μονο για τα playable demos) τοτε θα μπορει εν δυναμει να εχει ενα δυνατο και σχετικα "σιγουρο" opening lineup. Θεωρω επισης πως το παιχνιδι που δειξαν με τις μπαλες (Little Deviants) θα ειναι και το ουσιαστικο Showcase Demo Game της κονσολας, ενα παιχνιδι το οποιο ουσιαστικα θα παρουσιαζει τις gameplay προοπτικες και δυνατοτητες και της touch screen και του touch pad πισω. Φυσικα κατι τετοιο θα ειναι απαραιτητο με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Τελος θα επισημανω το backwards compatibility του PSP2 με τα Minis και ολα τα PSone Games του PSN, κατι το οποιο σημαινει την απολυτως απροβληματιστη μεταφορα τον εν λογω τιτλων απο το PSP στο PSP2 (και φυσικα κανει πιο ευκολη την αποφαση για αγορα αυτων των χρηστων).

Τελος παντα υπαρχουν προβληματα. Νομιζω οτι και παλι δεν θα υπαρχουν και παρα πολλα μηχανηματα για ολο τον κοσμο. Δεν θυμαμαι launch κονσολας που να μην παρουσιαστηκαν τετοιου ειδους θεματακια, οποτε ειναι αρκετα safe bet. Εκει που θα ηθελα να μην υπαρχει προβλημα θα ειναι στο PSN κομματι ή οποιοδηποτε αλλο online κομματι που να αφορα την κονσολα. Θα ηθελα μια κονσολα Ready to Lauch online με οτιδηποτε την αφορα. Ο κανονας λεει πως day one ποτε δεν ειναι ολα 100% ετοιμα. Fingers crossed though...

Η μπαλα σε σας!
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Εκει που θα ηθελα να μην υπαρχει προβλημα θα ειναι στο PSN κομματι ή οποιοδηποτε αλλο online κομματι που να αφορα την κονσολα. Θα ηθελα μια κονσολα Ready to Lauch online με οτιδηποτε την αφορα.
    Δεν το θεωρώ φοβερά δύσκολο αυτό αν απλά χρησιμοποιήσουν το υπαρκτό PSN (και δε βλέπω το λόγο να μην το κάνουν).
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ειμαι σπιτι μου, παιζω Uncharted στο PS3 και σκεφτομαι "Ποσο cool θα ηταν να εδινα 350€ για να παρω ενα NGP κι αλλα 50€ για να παρω ξανα το Uncharted στο NGP και να μπορω να παιζω το ιδιο παιχνιδι on the go"...

Τεσπα τα υπολοιπα θα τα πουμε σε ενα χρονο απο τωρα στο τοπικ "Γιατι δε πουλαει το NGP;", μου χουν λειψει απο την gamepro εποχη αυτα....
        Do a barrel roll!

Comment

Τεσπα τα υπολοιπα θα τα πουμε σε ενα χρονο απο τωρα στο τοπικ "Γιατι δε πουλαει το NGP;", μου χουν λειψει απο την gamepro εποχη αυτα....
          Πλάκα κάνεις έτσι; Μόνιμα από τότε έτσι απαντάς, η σοβαρότητα θα έπρεπε να σου έχει λείψει .

Comment

Δε χρειαζομαστε σοβαροτητα σε gaming forum...
            Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
              Δε χρειαζομαστε σοβαροτητα σε gaming forum...
              Mah gamez is teh serious shtick
              Originally posted by Raf

Comment

Εδώ που τα λέμε, δεν νομίζω να κάνει πάταγο λόγω τιμής. Κρατάνε και μικρό καλάθι οι (σοβαροί, όπως εμείς)αγοραστές λόγω του region lock. Το ίδιο κάνανε στο PS3 και ήταν πανάκριβο και δεν είχε day 1 ζήτηση. Το ίδιο θα κάνουν κι εδώ. Με λίγα λόγια, αυτοί εκεί είναι ξεροκέφαλοι.
                sigpic

Comment

Ναι ο καθημερινός mainstream αγοραστής το region lock κοιτάει, όχι την 400άρα που πρέπει να σκάσει (600άρα στο ps3)
                  Originally posted by Raf

Comment

Επειδη προκειται για ενα οντως σοβαρο ποστ απο τον Dj Solid,φανταζομαι την φατσα του oταν δει το FAIL.jpg , που θα του πηρε κανα μισαωρο να γραψει οτι εγραψε.:xp:

Comment

Θα του το διορθωνα αλλα περιμενω να το δει ο ιδιος πρωτα (μα ποσο λαμογιο ρε γμτ)...
                      Do a barrel roll!

Comment

Ε ναι πρεπει να μεινει.Το γαματο θα ηταν να γινοταν δευτερολεπτα μετα το ποστ του DJ(μετα ακριβως απο το ''η μπαλα σε εσας''.)

Comment

To φανταστηκα βασικα το προβλημα, διοτι δεν θυμαμαι την επιλογη για την γραμματοσειρα που ειναι μαυρη σε λευκο φοντο και ασπρη στο σκουρο.

Αλλα εδω που τα λεμε, απο οτι βλεπω το θεμα εχει παρει την κατηφορα, ο Ραμπο γενικοτερα τον τελευταιο καιρο εχει μια ταση να θαβει πραγματα και απο οτι βλεπω και κανεις αλλος δεν εχει και πολυ ορεξη για το θεμα, οποτε δεν το σβηνουμε καλυτερα να μην πιανει και πολυτιμα kilobytes;...

Παντως μην απορειτε για καποια "κοινωνικα" ζητηματα εδωμεσα πλεον μερικοι μερικοι...
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                            To φανταστηκα βασικα το προβλημα, διοτι δεν θυμαμαι την επιλογη για την γραμματοσειρα που ειναι μαυρη σε λευκο φοντο και ασπρη στο σκουρο.
                            Απλα δε βαζεις χρωμα γραμματοσειρας και by default γινεται αυτο που λες.

ΥΓ: Το πρωτο μου ποστ, ειναι λιγο πολυ η προβλεψη μου. Αν και οπως εχω ξαναπει πραγματικα δεν εχω ιδεα τι θα γινει. Απλα για μενα πιο πιθανο σεναριο ειναι να δυσκολευθει η κονσολα καθως θα παρεχει σε ακριβη τιμη οτι παρεχει το PS3. Θα μου πειτε δεν ειναι μονο PS3 φοβαμαι ομως οτι τελικα ετσι θα το αντιμετωπισει ο κοσμος.
                            Do a barrel roll!

Comment

βσκ δεν μπορω να προσθεσω κατι ,γιατι συμφωνω σχεδον σε ολα με το πρωτο ποστ σου Solid και πανω κατω περιμενω και εγω τα ιδια πραγματα.

Μονο για το monster hunder που εβαλες για day one,θα διαφωνησω,γιατι απο οτι καταλαβα(μπορει να ειμαι λαθος) εδειξαν αυτο του psp και οχι νεο monster hunder.

Comment

Working...
                              X