Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predictor - NGP / PSP2 Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ramparter View Post
    Ειμαι σπιτι μου, παιζω Uncharted στο PS3 και σκεφτομαι "Ποσο cool θα ηταν να εδινα 350€ για να παρω ενα NGP κι αλλα 50€ για να παρω ξανα το Uncharted στο NGP και να μπορω να παιζω το ιδιο παιχνιδι on the go"...

Τεσπα τα υπολοιπα θα τα πουμε σε ενα χρονο απο τωρα στο τοπικ "Γιατι δε πουλαει το NGP;", μου χουν λειψει απο την gamepro εποχη αυτα....

Χαχαχα πραγματικα ωραιος. Να σου πω κατι ρε χοντρε:

Λοιπον καταρχας το Uncharted, δε θα ειναι port.Καθως θα ειναι ξεχωριστο game.

Αλλα κοιτα να δεις γελιο τωρα. Ποτε βγηκε το NES? Ε να σε, τοτε. Εσεις καθε φορα παιρνετε νεα κονσολα για να παιζετε Zelda, Μario κτλ( βασικα τι "κτλ'' δεν υπαρχουν ΚΑΝ λοιπα, αυτα τα δυο ειναι).

Και οχι μονο αυτο αλλα παιρνετε και φορητη για να παιζετε τα ιδια!

Αχου τα μωρε!

Τους τσουζει!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισης κατι σοβαρα: Αν καποιοι βαριεστε να ειστε mods πλεον ή το εχετε δει ''μαγκια'' να εχετε τα αρχιδια να αφησετε τη θεση αυτη.
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Azrael τα παραλές. Απλώς είναι ωραίο να κράζεις κάτι που θα ήθελες να έχεις και δε θα το έχεις. Εσύ δηλαδή όταν ο Σούτσος είχε παπούτσια με φωτάκια κι εσύ είχες τα κοινά, δε ζήλευες;

Comment

Μαλιστα.

Οποτε σημασια σε αυτο που εγραψα ειχε το γεγονος οτι εκανα ενα λαθος στην επιλογη της γραμματοσειρας και οχι αυτα που ελεγα.

Και εσυ Χρηστο σαν υπευθυνος mod εδω μεσα θεωρησες πρεπον να το παιξεις "λαμογιο" και να φερεις τον αλλο σε δυσκολη θεση (οπως και ο Νικολακης) αντι να κοιταξετε ειτε να πειτε κατι νορμαλ επανω στο ζητημα ειτε απλως να μην ασχοληθειτε εαν δεν σας ενδιαφερει το θεμα, οπως κανει και πολυς αλλος νορμαλ κοσμος.

Και ετσι καταληξαμε να αναλωθουμε σε καμια δεκαρια posts "εξυπναδας",fail, lol, omg iz teh shitz και οτιδηποτε αλλο παρα επανω στο θεμα, οταν καποιοι απο εδω μεσα ευαγγελιζονται την "ταξης και ηθικη" οταν δημιουργουν οι ιδιοι ενα θεμα.

Αλλα ξεχασα, οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια...

Τα συγχαρητηρια μου.
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Evans οχι, καθως εγω ημουν μπροστα. Οταν εγω ειχα σπορτεξ επαναφορτιζομενα με usb οι αλλοι φοραγαν παντοφλες ακομα

Dj-καλα τα λες.
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Σκέψου τότε πόσο σε ζήλευαν τα άλλα παιδάκια. Για ρώτα τους τώρα.

Comment

Οντως βαριεμαι να μαι mod, τη θεση admin την εχω για τεχνικη υποστηριξη, η αληθεια ειναι πως καιρο εχω να βοηθησω σε κατι τεχνικης φυσεως, πραγματικα δε με νοιαζει καθολου αυτη τη στιγμη και να φευγα...

Και ναι dj αφησα το ποστ σου επιτηδες αμονταριστο για να σε φερω σε δυσκολη θεση, ειναι βλεπεις πολυ ντροπιαστικο σε gaming forum οπου σχεδον ολα τα ενεργα μελη τα ξερεις προσωπικα να εκτιθεσαι με αυτον το τροπο... (πραγματικα ωρες ωρες δε πιστευω τι διαβαζω εδω μεσα)

ΥΓ: Ποτε δε καταλαβα πως γινεται να τρολλαρει καποιος μια συσκευη/εταιρια/game και οι αλλοι να το παιρνουν προσωπικα
              ΥΓ2: Ε οχι και χοντρος, λιγα παραπανω κιλα εχω....
              Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post

ΥΓ: Ποτε δε καταλαβα πως γινεται να τρολλαρει καποιος μια συσκευη/εταιρια/game και οι αλλοι να το παιρνουν προσωπικα
                ΥΓ2: Ε οχι και χοντρος, λιγα παραπανω κιλα εχω....
                α)Ρώτα τους φίλους σου τα φανμπόιζ της μαμάς
                β)

Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Πιστεύω ότι στην αρχή δεν θα πουλήσει αρκετά. Τουλάχιστον όχι σαν τρελό.

Πολλοί όντως θα το δουν σαν ένα φορητό ps3 και όταν έχεις κάνει αμάν να πάρεις το ps3 (κοινώς περίμενες και περίμενες μέχρι να φτάσει τα 300 ευρώ) τότε μάλλον δεν θα πας για day one.
                  Πιστεύω ότι θα αρχίσει να πουλάει σαν τρελό όταν πέσει η τιμή του και φυσικά όταν σπάσει.

Λίγο off topic αλλά τώρα που έβλεπα κάτι βιντεάκια φοβάμαι μήπως παραείναι ευαίσθητο.
                  Touch οθόνη μπροστά (και τι οθόνη), touch panel πίσω, αναλογικοί που εξέχουν.
                  Αυτό θα φοβάσαι να το πιάσεις μην το γρατσουνίσεις.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post

Λίγο off topic αλλά τώρα που έβλεπα κάτι βιντεάκια φοβάμαι μήπως παραείναι ευαίσθητο.
                    Touch οθόνη μπροστά (και τι οθόνη), touch panel πίσω, αναλογικοί που εξέχουν.
                    Αυτό θα φοβάσαι να το πιάσεις μην το γρατσουνίσεις.
                    Σε ένα βαθμό γινόταν και με το παλαιό psp, θυμάμαι τον sain't που φοβόταν να μας το δώσει μη φτύσουμε την οθόνη.
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Το να πιστεύει κάποιος που βρίσκεται τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ ότι υπάρχει πιθανότητα ο Ramparter να ζηλεύει ένα προϊόν σαν το PSP είναι πραγματικά κατόρθωμα, σημαίνει αν μη τι άλλο, ότι ο ίδιος βρίσκεται στην κοσμάρα του και ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή τι πιστέυετε, ότι γουστάρει σαν τρελός να έχει PSP αλλά φοβάται να το αγοράσει? ήμαρτον!!

Χωρίς πλάκα τώρα... Είναι υπερβολικά όλα αυτά τα threads και οι συζητήσεις για ένα μηχάνημα το οποίο ακόμα δεν έχει δείξει ΤΙΠΟΤΑ. Και όπως βλέπετε έχουν πέσει ήδη στο επίπεδο του να γίνονται για να φανούν οι υποστηρικτές από τους υπόλοιπους, ανούσιες λογομαχίες και ανύπαρκτα console wars που νομίζαμε ότι τα μέλη αυτού του φόρουμ τουλάχιστον (που είναι και μιας κάποιας ηλικίας αν μη τι άλλο, και όχι δεκαεξάχρονα) είχαν ξεπεράσει. Λογικό θα μου πείτε αφού εξαντλήθηκαν ήδη αυτά που είχατε να πείτε για το NGP, τι άλλο μένει πραγματικά, είμαι πολύ περίεργος για το πόση ακόμα ανάλυση μπορεί να βγει από το τίποτα.

Comment

O ενθουσιασμός είναι απόρροια της ενασχόλησής μας με τεχνολογικά θέματα και εξελίξεις σε χώρους που προφανώς οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται. Ok αν είσαι άσχετος, δεν μπορείς να καταλάβεις από που πηγάζει .

Comment

Καλα δεν συμφωνω με το post του sain't, δηλαδη ενταξει, καινουργια κονσολα ανακοινωθηκε δεν ειναι λογικο για καποιο διαστημα να γινουν συζητησεις πανω σε αυτο το θεμα και τα φωτα να πεσουν εκει? Gaming forum ειμαστε...

Επισης και στο κεντρικο topic, εγω δεν ειδα κανενα post που να το πηγαινει σε console wars, ουτε καν για τα γραφικα δεν μιλησαμε, το μεγαλυτερο μερος της συζητησης αφορα στο potentional και τις παρεχομενες απο το μηχανημα δυνατοτητες. Δεν ειναι λογικες τετοιου ειδους συζητησεις?

Και με το 3DS παρομοιες κουβεντες εγιναν και με το kinect το ιδιο (που εκει μαλιστα ηταν και καθαρο κραξιμο ανα τα topics, επισης χωρις να εχουμε δει τιποτα) και δεν ειδα κανεναν να παραπονιεται...

Comment

Εγώ μίλησα για το παρόν τόπικ, γι αυτό άλλωστε και απάντησα εδώ. Συμφωνώ στο άλλο topic είναι πολύ πιο νορμάλ τα πράγματα. Εδώ όμως, οι προβλέψεις γίνονται πάνω σε τελείως υποθετική βάση, σε όλους τους τομείς (από το software ως την ημερομηνία κυκλοφορίας και το πως θα αξιοποιηθεί το hardware) και φυσικά έπαιξαν μπηχτές που παραπέμπουν σε console wars... είναι εμφανές από ποιους και σε ποια posts.

Evans αμφιβάλλω ότι ο δικός σου ενθουσιασμός απορρέει από την γενικότερη ενασχόληση σου με τα τεχνολογικά θέματα και μόνο αλλά ok ότι πεις

Comment

Evans αμφιβάλλω ότι ο δικός σου ενθουσιασμός απορρέει από την γενικότερη ενασχόληση σου με τα τεχνολογικά θέματα και μόνο αλλά ok ότι πεις
                              Ώπα ρε, ξέρεις με τι ασχολούμαι τους τελευταίους 3-4 μήνες;

Comment

Originally posted by Evans
                                Ώπα ρε, ξέρεις με τι ασχολούμαι τους τελευταίους 3-4 μήνες;
                                Όχι. Ξέρω όμως με τι ασχολείσαι τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Comment

Working...
                                X