Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μικροί χαρακτήρες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Tanno όχι ο Big Boss δεν ήταν αυτός νομίζω είχε πεθάνει στο MGS1
    Και που το ξες ? Ακόμη και στα επόμενα MGS γι' αυτόν έλεγαν... Ας μας διαφωτίσει ο BigBOSS που ζει ακόμα !

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Tanno όχι ο Big Boss δεν ήταν αυτός νομίζω είχε πεθάνει στο MGS1

Δεν θα τον έβαζα ως "μικρό" , αλλά είδα που έβαλε τον Campbell ο G0 και έβαλα και τον OCELOT.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Μόνο εγώ δε συγκινήθηκα που έκαψα μια κυβική βλακεία με καρδούλες;
    Ούτε κι εγώ και την έστειλα την βλακεία στον Sorrow να πάει να την τρελάνει στην παράνοια !:xp:

Leave a comment:

• straier
    replied
    EDIT:

Για αυτούς που ξέρουν .
    Δεν κατάλαβες τον τίτλο του θέματος. Δεν εννοεί μικροί σε μέγεθος. Το βρωμοπόντικο του Minsk είναι αυτό που σου έπιανε και χώρο στο inventory;

Τα υπόλοιπα είναι πατατόπιτες.-
    Αυτά είναι αυτονόητα, αν και δεν είναι ακριβώς μικροί χαρακτήρες.

Μόνο εγώ δε συγκινήθηκα που έκαψα μια κυβική βλακεία με καρδούλες;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τέλος πάντων, για να επανέλθουμε στο topic, οι καλύτεροι secondary characters EVER είναι:

Τα υπόλοιπα είναι πατατόπιτες.-

EDIT:

Για αυτούς που ξέρουν .

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Σωστά τα λέει ο Evans. Και γω τα έγραψα εδώ http://mgsgreekfans.blogspot.com/201...er-ocelot.html

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εννοείς στο πρώτο του PS (ένα βγήκε) στο οποίο ήταν ένα boss, έκανε τα βασανιστήρια και στο τέλος άκουγες τη φωνή του να μιλάει με τον πρόεδρο (Solidus Snake αν θυμάμαι καλά); Όχι και μικρό ρόλο .
    Να σου πω δεν τα θυμάμαι και όλα. Αλλά σε σχέση με το Liquid Snake ή τη Sniper Wolf ή ακόμα και το Νιτζα δε μου εντυπώθηκε ιδιαίτερα ως χαρακτήρας.
    Είπα πρώτο του PS για να το ξεχωρίσω από τα προηγούμενα σε MSX, NES.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Εννοείς στο πρώτο του PS (ένα βγήκε) στο οποίο ήταν ένα boss, έκανε τα βασανιστήρια και στο τέλος άκουγες τη φωνή του να μιλάει με τον πρόεδρο (Solidus Snake αν θυμάμαι καλά); Όχι και μικρό ρόλο .
    Μάλλον λες τον Big Boss.

Πάντως τώρα που το λες, θυμήθηκα κι ένα άλλο boss που ήταν μικρός χαρακτήρας.

Ήταν ο Sorrow, o άντρας της The Boss.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Leave a comment:

• straier
    replied
    E oxi kai mikros xarakthras o Ocelot, sxedon olo to Metal Gear san seira gyrw apo afton peristrefetai....
    Στο πρώτο του PS δεν έχει και κάποιον σοβαρό ρόλο πάντως... Λιγότερο σημαντικός από τα άλλα bosses.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    E oxi kai mikros xarakthras o Ocelot, sxedon olo to Metal Gear san seira gyrw apo afton peristrefetai....

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Revolver Ocelot: MGS series

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στο Muramasa The Demon Blade,καθώς περπατάς σε ένα χωρίο μπαίνεις σε μία από τις καλύβες που έχει.Εκεί συναντάς ένα γεράκο που ούτε λίγο ούτε πολύ σου λέει το εξής:
    Τέρατα;Δε με φοβίζουν αυτά.Το μόνο που με τρομάζει πραγματικά είναι μην τελειώσει το νερό στο πηγάδι.
    Μου έμεινε απίστευτα η συγκεκριμένη ατάκα του ανώνυμου γεράκου.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Καλά θυμόσασταν. Έγινε μια μεταφορά posts, οπότε συνεχίστε με την ησυχία σας.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post

blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah
    Did you get all this?
    -> No
    Yes

blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah
    Do you want to here this again?
    -> Yes
    No

Leave a comment:

Working...
X