Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μικροί χαρακτήρες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Wii_Master_Link
    replied
    tingle! γιατι ας το παραδεχθουμε ολοι... η βοηθεια του ειναι πολυτιμη οταν ειχε να κανει με τους χαρτες

λολ. σορρυ παιδια, δεν μπορω να σκεφτω κατι αυτη την στιγμη αλλα ηθελα και εγω κατι να γραψω επειδη ζηλεψα.

Leave a comment:

• hideo.
    replied
    Δύο που ξέχασα και κακώς, συν άλλος ένας που μου ήρθε σήμερα στο νου:

Yorda
    Agro
    Issun
    [/b]
    Σιγουρα γαμω τους χαρακτηρες αλλα δεν νομιζω να θεωρουνται μικροι.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Για να δουμε...ο Fel,ο tatoo artist του PlaneScape Torment ηταν καταπληκτικος.Τρομερη εντυπωση μου εκανε επεισης και ο "φαφλατας" στα Baldur's Gate και Shadows Of Amn(το ξερετε πως αν τον αφηνατε να σας πρηξει εδινε 1000xp?Mαλλον για ψυχικη οδυνη... ).Δε θυμαμαι κατι αλλο αλλα ρε Titus ο νανος που αναφερεις ουτε μουγγος ειναι και το τριανταφυλλο σου το δινει για να το γυρισεις πισω στο πανδοχειο που βρισκεται στην αρχη του Heart Of Winter.Σε αυτον αναφερεσαι ετσι δεν ειναι?

Leave a comment:

• utsutsu
    replied
    po po ti spoilers ine auta!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δύο που ξέχασα και κακώς, συν άλλος ένας που μου ήρθε σήμερα στο νου:

Yorda
    Agro
    Issun

Leave a comment:

• hideo.
    replied
    Sorrow MGS3

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Monkey Island 3

Murray, the DEMONIC SCULL!!!!!!!

Threepwood: "How can you talk without a tongue?"
    Murray: "How can you walk without a brain???????"

---------------

Threepwood: (ενω το κρανιο ειναι κρεμασμενο στην εισοδο του βαλτου)
    "What are you doing here?"
    Murray:"I am standing as a testament..."
    Threepwood:" Standing?"
    Murray:"HANGING!!! HANGING as a testament of evil power..."

Απλα επικος χαρακτηρας....

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εγώ προσωπικά θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν μη ανθρώπινο χαρακτήρα η παρουσία του οποίου,πραγματικά,με συγκλόνισε καθ'όλη τη διάρκεια της ασχολίας μου με το συγκεκριμένο παιχνίδι.Μιλάω για το άλογο του κεντρικού χαρακτήρα στο Shadow of the Colossus.Όντας η μοναδική σου συντροφιά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν γίνεται να μη δεθείς άρρηκτα μαζί του.Πραγματικά από τις αγαπημένες μου "side" παρουσίες σε Video Game.[/b]
    Οντως ειδικα στην τελευταια μαχη εκει που...δεν θυμαμαι να εχω αισθανθει ετσι για αλλο side χαρακτηρα..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ένας από τους χαρακτήρες που συμπάθησα πολύ ήταν η αδελφή του Χαλ Εμμεριχ η Εμμα και συγκεκριμένα η σκηνή όπου κολυμπάτε και την έχεις πιάσει από το χέρι είναι μέσα στις αγαπημένες μου.Σκέφτηκα να βάλω 2 χαρακτήρες ακόμα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν εδώ ή σε "boss characters we love" section.

Leave a comment:

• Gintama
    replied
    Το πρώτο ζόμπι στα Resident Evil.

Θυμάστε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς εκεί στο δωμάτιο με τη τραπεζαρία και τη λίμνη απο αίμα που ακούτε τον πυροβολισμό; H δίπλα πόρτα βγάζει σε εναν διάδρομο ο οποίος οδηγεί στην πιο τρομακτική σκηνή της παιδικής μας ηλικίας. Εκείνο το ασπροκέφαλο ζόμπι να μασουλάει το πτώμα του Kenneth και όταν καταλαβαίνει την παρουσία του ήρωα, γυρνάει σιγά σιγά...

http://www.youtube.com/watch?v=skm3iXz9qSU

Leave a comment:

• Neltharion
    replied
    HEY!!
    (όποιος τόπιασε, τόπιασε)
    [/b]
    HEY!!! LISTEN!!! Πω πω τι μου θύμισες τώρα...Ακόμα περιτριγυρίζει το μυαλό μου αυτή η φράση...

- Οι Κανιβαλοι στα Monkey Island 1,3
    [/b]
    Και η φοβερή ατάκα "There's a 3 Headed Monkey behind you!!!" που είχε πει ο Guybrush για να ξεφύγει από τη...χύτρα τους.

(ο τρελός ναυαγός στο Monkey Island είναι απίθανη φάτσα)
    [/b]
    Γνωστός και ως Herman Toothrot.Εκτός από τις απίθανες ατάκες που "πετούσε" στο 4ο Monkey Isnald αποκαλύπτεται ότι είναι ο παππούς της Elaine και πρώην δήμαρχος του συμπλέγματος των νησιών.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν μη ανθρώπινο χαρακτήρα η παρουσία του οποίου,πραγματικά,με συγκλόνισε καθ'όλη τη διάρκεια της ασχολίας μου με το συγκεκριμένο παιχνίδι.Μιλάω για το άλογο του κεντρικού χαρακτήρα στο Shadow of the Colossus.Όντας η μοναδική σου συντροφιά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν γίνεται να μη δεθείς άρρηκτα μαζί του.Πραγματικά από τις αγαπημένες μου "side" παρουσίες σε Video Game.

Leave a comment:

• Irvine
    replied
    O Hollo, ο Korok potion-maker, στο Wind Waker. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας αλλά μικρότερος είχα απίστευτο κόλλημα μαζί του. Είχα φτάσει σε φάση να δημιουργήσω μια Korok clan, αναγκάζοντας τους φίλους μου να υιοθετήσουν ονόματα των Koroks. Είχα φάει τρελό κορόιδεμα για την όλη φάση.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Επιμένοντας κλασσικά, ο τρελός του Steinchencroe στο Blood Omen. Έχοντας μόλις πρόσφατα επιστέψει στο Nosgoth σα βρικόλακας, ο Kain προσπαθεί να βρει τη θέση του στον κόσμο. Φτάνοντας στην κωμόπολη, ένα άθλιο και ακόλαστο μέρος, γεμάτο καπηλειά και πορνεία, νιώθει πως, αν και σαν ευγενής απέφευγε το μέρος, τώρα η παρουσία του μόλις που προσθέτει στη δυσωδία ("The town of Steinchencroe bore with it the infamous aroma of its inhabitants. In life, I would not have graced the place with my presence. In death, I merely added to the stench"). Σε ένα στενάκι βρίσκει ένα (φαινομενικά) τρελό ζητιάνο να ανακατεύει ένα καζάνι ("This lunatic was delighted to see me. Perhaps his madness would reveal a great truth"). Και ο τρελός, κοιτάζοντάς τον και αναγνωρίζοντάς τον σα βρικόλακα μα κυρίως σαν απόκληρο, λέει...

"The bastards of Steinchencroe shun me as Nosgoth shuns them! I know what it means to be an outsider, vampire. I fear you not, but remember this -- there are others who will speak to you so long as you know how to look."

Το όνομα του τρελού φημολογείται πως είναι Irmok. Ίσως δε μοιάζει για την πιο δυνατή σκηνή. Δεν έχετε ακούσει όμως τη φωνή του γέρου, και δεν έχετε ακούσει έναν απόκληρο να σας αποκαλεί απόκληρο ακόμα και από ένα διεφθαρμένο κόσμο, ένα κόσμο στον οποίο δεν ανήκετε πια όσο και να προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας...

(ο τρελός ναυαγός στο Monkey Island είναι απίθανη φάτσα)

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    - Δημαρχος απο Fisherman's Horizon στο FF8
    - Headmaster Cid στο FF8

- Ο τρελος ναυαγος στα Monkey Island 1 και 2, που δεν θυμαμαι το ονομα του. Οι ατακες του ηταν απλα καταπληκτικες.

- Οι Κανιβαλοι στα Monkey Island 1,3

(Δεν εχω παιξει το 4ο)

- Pudgy στο Animal Crossing DS. Ενα απο τα τυχαια ζωακια, ενα αρκουδακι πορτοκαλι και αθωο που εγινε και το αγαπημενο μου.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Στο Disgaea μιας και το ανεφερες υπαρχει ενα ακομα καλυτερο τριο.

It's the Priiiiiiiiism Rangeeeeeers:
    http://www.youtube.com/watch?v=dFb1_SFqG8A

Must see!
    [/b]

OMFG!!!!! Τους είχα ξεχάσει αυτούς XD XD XD XD XD .Τι καμμένοι τύποι και πόσο γελίο θέαμα

Δείτε το,αξίζει ;)

Leave a comment:

Working...
X