Announcement

Collapse
No announcement yet.

Airtrip to E3 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Somari, το ξέρουμε και ξέρουμε ότι θα πάρει λιγότερο από 24 ώρες να φτάσουμε εκεί.

Ρε παιδιά, για μία βδομάδα λέτε να μείνουμε εκεί ? Βάλτε με στην λίστα των "ίσως", γιατί παίζει να δουλέυω αμέσως μετά την σχολή ή και όχι, αλλά θα κρατάω οικονομία για του χρόνου. Συγκεκριμένα πόσο κάνουν συνολικά τα διάφορα(ξενοδοχείο, εισητήρια, Ε3 εισητήρια κ.α.) ? Όλα τα άλλα είναι προσωπικά έξοδα που θα τα φάμε, όταν πάμε μία βόλτα στο Λος Άντζελες. Ειδικά στα αεροπορικά εισητήρια, βρείτε προσφορές μπας και μπορέσουμε να πάμε κάπως φθηνά.
    sigpic

Comment

Εγώ θεωρητικά ψήνομαι, πρακτικά όμως μάλλον δύσκολο . Όπως είπε ο Κώστας θα κοστίσει γύρω στα 2000€, ποσό που πολύ δύσκολα το δίνει κάποιος, πόσο μάλιστα όταν τα άμεσα σχέδιά του περιλαμβάνουν σπουδές στο εξωτερικό.

Χρόνο έχουμε ακόμα βέβαια, οπότε το συζητάμε. Περισσότερο πάντως δε με ψήνει η Ε3 όσο το να πάμε όλοι μαζί ένα ταξίδι κάπου, θα ήταν ιδανική ευκαιριά να γνωριστούμε.

Η ιδέα πάντως είναι super .

Comment

Ok θέλω να έρθω αλλα εννοείτε τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν είμαι πλέον και ο μεγαλύτερος fan τον VideoGames, όμως θα μ'άρεσε κάτι τέτοιο. Count me in, και αν κάτσει θα έρθω.

Comment

Na ksanapw pws den kleinoume theseis afth thn stigmh.
          Tipote den thewreitai dedomeno kai oute einai fysika.
          Mexri stigmhs ekfrazoume epithymies kai an katsoume kai thn psaksoume ligo parapanw thn douleia, mporei na ginei kai pragmatikothta.

Kai sto katw katw o Evans exei dikio, an einai na mhn mporesoume na mazepsoume 2000 evrw kai na pame Los Angeles, mazevoume 600-1000 kai pame Hrakleio pou gamaei kai dernei kai pername mia xara, mazi na maste parea na kanoume!
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Αν θέλετε πάντως υπάρχει και η εναλλακτική 3ήμερο στο Χορτιάτη με E3 live streaming, beers, coke, lemonade, βρωμιά (γύρο), gaming, κους κους για την conference, gaming, σκάκι και cake :xp: . Προϋπολογισμός 20-55€ στα τρένα, 25€/μέρα συνεισφορά έκαστος στο φαγητό και στις μπύρες και ό,τι άλλο προκύψει, δηλαδή είμαστε στα 95-200€ το πολύ . Τελευταία μέρα πάμε και Χαλκιδική για μια βουτιά, βάλτε κάποια €€€ έκαστος σε βενζίνες και είμαστε super :xp: .

Για τους πιο hardcore υπάρχει η πρόταση ανάβασης στο βουνό, κατάληψη του καταφυγίου και E3 live streaming (3G internet ολέ) από εκεί. Το budget ανεβαίνει .

Comment

Originally posted by TravisGr View Post
              Βάλε με μεσα στην λιστα Altair είμαι στανταρακι!
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Evans View Post
                Αν θέλετε πάντως υπάρχει και η εναλλακτική 3ήμερο στο Χορτιάτη με E3 live streaming, beers, coke, lemonade, βρωμιά (γύρο), gaming, κους κους για την conference, gaming, σκάκι και cake :xp: . Προϋπολογισμός 20-55€ στα τρένα, 25€/μέρα συνεισφορά έκαστος στο φαγητό και στις μπύρες και ό,τι άλλο προκύψει, δηλαδή είμαστε στα 95-200€ το πολύ . Τελευταία μέρα πάμε και Χαλκιδική για μια βουτιά, βάλτε κάποια €€€ έκαστος σε βενζίνες και είμαστε super :xp: .

Για τους πιο hardcore υπάρχει η πρόταση ανάβασης στο βουνό, κατάληψη του καταφυγίου και E3 live streaming (3G internet ολέ) από εκεί. Το budget ανεβαίνει .
                Μία τέτοια πρόταση είναι δελεαστική, ότι πρέπει για καλοκαιρινή έξοδο για το τωρινό Ε3. :xp: Για τα άλλα, I'll pass.:xp:
                sigpic

Comment

Μιλάμε για Χορτιάτη και δεν έχεις βάλει στο προγραμμα οδήγηση.

Ντροπή. :whip:
                  I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Δίκιο έχεις, το σκέφτηκα κάποια στιγμή αλλά βαρέθηκα να κάνω νέους υπολογισμούς .

Σταμάτω το off topic.

ΥΓ: Θα μέτραγε να βρισκόμασταν όλοι μαζί στα πλαίσια της Ε3. Αναλαμβάνω φωτογραφική κάλυψη .

Comment

Παιδιά εγώ δεν έχω ιδέα αλλά θα είχε φάση η όλη υπόθεση. Δε δηλώνω συμμετοχή γιατί το 2012 είναι πολύ μακριά, αλλά οσοι πάνε θα πρέπει να φοράνε μπλουζάκια Gamers Odyssey!

Έκανα edit μια από τις πιο άθλιες πληκτρολογήσεις μου...
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Να πάει κανείς ένα τόσο μακρινό (και ακριβό) ταξίδι μόνο για την Ε3 δε λέει με την καμία. Δε ξέρω καν αν οι press conference είναι ανοιχτές στο κοινό. Αν πάτε καλύτερα να κάτσετε 1-2 βδομάδες για να δείτε και τίποτα αλλά φυσικά όσες περισσότερες μέρες τόσο πιο ακριβό θα σας βγει ειδικά αν συμπεριλάβεις τα μεταφορικά σε άλλες πόλεις.

Δε με ενδιαφέρει προσωπικά αλλά σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Υ.Γ. Μήπως η καλύτερη λύση είναι να μπαρκάρετε με το Ground Zero;
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by Somari View Post

Comment

Μάγκες το ότι είναι πανάκριβο το ξέρουμε.Το θέμα είναι πως αν μπορέσουμε να κλείσουμε πολλά άτομα,όλο και κάποιο bargain θα παιχτεί.Αυτό λέμε.Κάποια στιγμή θα ρίξω κι ένα τηλέφωνο στο παλιό μου γραφείο να δω τι παίζει με τιμές,γκρουπ κλπ.Και βλέπουμε.Αλλιώς να δεν τα καταφέρουμε,worst case scenario,θα έχουμε κάνει μια καλή αποταμίευση και θα πάμε γαμώ τις διακοπές.
                            Carpe diem

Comment

Originally posted by Evans View Post
                              [...]Για τους πιο hardcore υπάρχει η πρόταση ανάβασης στο βουνό, κατάληψη του καταφυγίου και E3 live streaming (3G internet ολέ) από εκεί[...]
                              Μέσα. Χωρίς πλάκα

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Nerdism Limit Break: Θεσσαλονικιείς στον Χορτιάτη Live streaming, Αθηναίοι Live streaming σε ραμπόσπιτο/σομαρόσπιτο/ζηνόσπιτο ΚΑΙ Live streaming μεταξύ των 2 πόλεων ταυτόχρονα μέσω skype.
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X