Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tα χειρότερα fightings που έχετε δει ή παίξει

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tα χειρότερα fightings που έχετε δει ή παίξει

Aν κι υπάρχει ήδη άλλο thread για garbage games γενικά είπα ν' ανοίξω ξεχωριστό thread για garbage fightings.

Σίγουρα έχετε διαβάσει αρκετά threads κι άρθρα για τα αγαπημένα σας ή τα καλύτερα fightings κατά την γνωμη σας fightings. Καιρός όμως είναι να ρίξουμε μια ματιά και στην αντίθετη πλευρά, δηλαδή τα χειρότερα fightings που που έχετε δει ή παίξει ποτέ σας. Fightings τόσο κακοφτιαγμένα και κακόγουστα που απορείτε ποιός κατεστραμένος εγκέφαλος έδωσε την έγκριση κυκλοφορίας του. Ή κι επίσης fightings που ενώ δείχνουν παρακμιακά τουλάχιστον είναι playable και fightings τόσο απαίσια που αποκτούν cult αξία. Με δυό λόγια, θ' ασχοληθούμε με τα kusoge της fighting σκηνής (για οσούς δεν ξέρουν τι εστί kusoge: http://www.hardcoregaming101.net/kusoge/kusoge.htm ). Το thread αφορά επίσης και ακυκλοφόρητα παιχνίδια.

Ιδού μερικά τέτοια παιχνίδια που έχουν αντικρύσει τα ματάκια μου. Ετοιμαστείτε για αρκετό γέλιο ή κλάμα (οι αντιδράσεις ποικίλουν από άτομο σε άτομο).

- Anime based on videogames list -

props για την δουλεια σου vetus, μερικα απο αυτα μπορω να πω οτι δεν ηξερα καν την υπαρξη τους, ομως μου θυμισες και μερικα που θα ηθελα να ξεχασω

ευτυχως πλεον βλεπουμε σοβαρα fighting games που ηρθαν για να μεινουνε με ενδιαφερον συστηματα μαχης και ποιο balanced καταστασεις σχετικα με το παρελθον

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
      ευτυχως πλεον βλεπουμε σοβαρα fighting games που ηρθαν για να μεινουνε με ενδιαφερον συστηματα μαχης και ποιο balanced καταστασεις σχετικα με το παρελθον
      Όχι απαραίτητα. Αν και σίγουρα δεν υπάρχει ο υπερκορεσμός που υπήρχε τότε (πλέον λίγα fightings βγαίνουν και συνήθως αποτελούν μέρος μακρυχρόνιων, δημοφιλών francises) μια στο τόσο θα βλέπεις μετριότητες όπως τo Battle Fantasia:

Δείχνει εντυπωσιακό στο trailer αλλά άμα το παίξεις θ' απορείς πως η Arc System Works έβγαλε ένα τόσο generic fantasy fighting εν εποχή PS3/Xbox 360 (ειδικά από την στιγμή που ακόμα και για PS2 είχε βγάλει πιο ωραία κι εμπνευσμένα fightings όπως αυτά βασισμένα στο Hokuto no Ken και το Sengoku Basara και που ένα χρόνο μετά έβγαλε το BlazBlue που αποτελεί από τα καλύτερα fightings της τωρινής γενιάς).

Comment

Kai giati to Battle Fantasia den einai kalo?
        Egw mia xara to vriskw.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

το εχω το battle fantasia μια χαρα fighting ειναι και καθολου μετριοτητα αν και εχει θεματα με balance, μαλιστα στο greekdojo παιξαμε ενας κυκλος ατομων για κανα τριμηνο την ιαπωνικη εκδοση και την λιωσαμε , βγηκε πριν το sf4 και μπορουσες να βαλεις περιεργες ιδεες με το μυαλο σου για καποιες ομοιοτητες που μοιραζονται

Comment

Χαχα κορυφή το θέμα Vetus.
            Το ενδιαφέρον είναι ότι τα fightings είναι το μοναδικό είδος που μπορεί να ασχοληθώ με τις μούφες. Ίσως λόγω καλτίλας δεν ξέρω.

Σου ξέφυγε το θεϊκό G.A.S.P.

το άλλο τεράστιο Dangerous Streets

και το υπέρτατο Criticom

Τώρα το Clayfighter 63 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται τόσο χάλια. Εντάξει χαβαλεδιάρικο ήταν με ωραία γραφικά, εμένα θυμάμαι μου άρεσε.

Επίσης το Rise Of The Robots όταν είχε πρωτοβγεί είχε κάνει πολύ θόρυβο και οι κριτικές του ήταν καλές. Το 2 ήταν που όλοι το θάψανε (τότε). :xp:

Comment

Tekken 1, 2, 3

Στο Ν64 κυκλοφορουσαν επικα fightings και σε απιστευτη ποικιλια. Mace The Dark Age, Fighter's Destiny 1 & 2, MK 4, Killer Instict Gold, Bio Freaks κλπ ηταν μερικες απο τις δεκαδες επιλογες για οποιον εψαχνε κατι πιο κλασικο και ποιοτικο ενω και αυτοι που θελαν κατι πιο ποιοτικο και ιδιαιτερο, τιτλοι οπως Dual Heroes, Clayfighter, GASP, Rakuga Kids κα δε γινοταν να τους απογοητευσουν. Δυστυχως στο PSone τα Tekken παιζαν μπαλα μονα τους και οπως ειναι φυσικο, στους τυφλους ξεχωριζει ο μονοφθαλμος. Καθε ασχετος ειχε παρει Playstation επειδη ηταν cool και νομιζε οτι ειχε μαθει το Gaming με overrated trash (FFVII, Tomb Raider, Crash Bandicoot...). Μια τετοια περιπτωση ηταν και το Tekken. Ακομη και σημερα βλεπω ασχετους σχετικους να λενε ποσο γαμαγανε τα Tekken. Που πας ρε τσουτσεκι, εμεις εδω εχουμε λιωσει παντελονια...
              Τεσπα δε θελω να προσβαλλω κανεναν στη τελικη απλα να προβληματισω λιγο τους παλιους και να διδαξω τους νεους.
              Do a barrel roll!

Comment

ClayFighter 63⅓

EPIC WIN
                Ακόμα γελάω με την επική ιδέα του 63⅓.

Έτσι έπρεπε να είχαν ονομαστεί όλες οι σαβούρες στο Nintendo 64.

Btw, έχω να προσθέσω στο thread το Kensei στο PS1. Κάπως, κάπου, κάποτε είχε βρεθεί στα χέρια μου σε κόπια. Θυμάμαι μάλιστα μια φίλη μου το γούσταρε πάρα πολύ.

Magic moments.

EDIT
                Getta it sucks
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Μπράβο βετους,φοβερό θέμα και άψογο αρχικό ποστ.Αρχίζω να τα βλέπω.

Το tatoo assassins πάντως είναι :kill:Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα με το kasumi ninja και το shaq fu.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

Comment

Το Tattoo Assassins έχει 2196 fatalities.
                    Σοβαρά.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                      Το ενδιαφέρον είναι ότι τα fightings είναι το μοναδικό είδος που μπορεί να ασχοληθώ με τις μούφες. Ίσως λόγω καλτίλας δεν ξέρω.
                      Mια απ' τα ίδια κι εγώ. Γι' αυτό κι άνοιξα το thread. Aν και πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει και κοινό που ασχολείται και με παμπάλαια kusoge jrpg σε τέτοιο βαθμό που να μεταφράζουν κι ορισμένα απ' αυτά ή να φτιάχνουν βελτιωμένες εκδόσεις τους. Για του λόγου το αληθές:

Πάντως τώρα που ένας φίλος μου αγόρασε arcade καμπίνα και κατάφερε να την κάνει να τρέξει (χθες την δοκίμασα κι εγώ) μιας και του 'χω αποθημένο από χθες που παίζαμε μονάχα fightings όπως SFA3, Darkstalkers, MvC και τα συναφή (λες και δεν παίζουμε fightings και στις κονσόλες όπου παίζουμε τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά και ξανά) την επόμενη φορά θα του φέρω όλα τα arcade shitty fightings του thread και θα τον βάλω να τα παίξουμε με το ζόρι θέλει δεν θέλει. :whip:

Originally posted by Enpsty View Post
                      Σου ξέφυγε το θεϊκό G.A.S.P.

το άλλο τεράστιο Dangerous Streets

και το υπέρτατο Criticom
                      Το G.A.S.P. και το Crticom μια χαρά μου φαίνεται. Το Dangerous Streets από την άλλη είναι φοβερή ανακάλυψη. Μπράβο σου! ;) (Σημειωτέον πότε δεν ήμουν Αμιγκάκιας και γι' αυτό το μόνο exclusive που θυμάμαι γι' αυτό είναι το Shadow Fighter που μπορεί τότε να το λιώναμε με τον φίλο μου που είχε Amiga αλλά τώρα το βλέπω κι απορώ πως διασκεδάζαμε μ' αυτό:
                      http://www.youtube.com/watch?v=0tZQJdOjHo0 )

Originally posted by Ramparter View Post
                      Tekken 1, 2, 3

Στο Ν64 κυκλοφορουσαν επικα fightings και σε απιστευτη ποικιλια. Mace The Dark Age, Fighter's Destiny 1 & 2, MK 4, Killer Instict Gold, Bio Freaks κλπ ηταν μερικες απο τις δεκαδες επιλογες για οποιον εψαχνε κατι πιο κλασικο και ποιοτικο ενω και αυτοι που θελαν κατι πιο ποιοτικο και ιδιαιτερο, τιτλοι οπως Dual Heroes, Clayfighter, GASP, Rakuga Kids κα δε γινοταν να τους απογοητευσουν. Δυστυχως στο PSone τα Tekken παιζαν μπαλα μονα τους και οπως ειναι φυσικο, στους τυφλους ξεχωριζει ο μονοφθαλμος. Καθε ασχετος ειχε παρει Playstation επειδη ηταν cool και νομιζε οτι ειχε μαθει το Gaming με overrated trash (FFVII, Tomb Raider, Crash Bandicoot...). Μια τετοια περιπτωση ηταν και το Tekken. Ακομη και σημερα βλεπω ασχετους σχετικους να λενε ποσο γαμαγανε τα Tekken. Που πας ρε τσουτσεκι, εμεις εδω εχουμε λιωσει παντελονια...
                      Τεσπα δε θελω να προσβαλλω κανεναν στη τελικη απλα να προβληματισω λιγο τους παλιους και να διδαξω τους νεους.
                      Thumb up για από μένα το post σου. Αλλά μην τα λες έτσι απότομα γιατί θα σε ακούσει κανάς Ground Zero και θ' αρχίσει το debate.

Αν και τα overrated trash που αναφέρεις για PSX δεν τα λες και trash αλλά για το overrated δεν θα διαφωνήσω. Aν και μικρός είχα πορωθεί με τα δύο πρώτα Tomb Raider και με την Lara Croft (και μετά ακολούθησε το γνωστό άρμεγμα και μονάχα με το 2 είχα ασχοληθεί στο PC) κι είχα ρίξει τρελό λιώσιμο στα τρία πρώτα Crash Bandicoot (που είχε φτιάξει η Naughty Dog κι ήταν τα καλύτερα της σειράς μέχρι που εξαγόρασε το francise η Vivendi πιο μετά κι η σειρά όχι μόνο πήρε τον κατήφορο αλλά είχε μπαγατέψει ήδη) και τα τρία πρώτα Tekken (τα δύο πρώτα στα arcades και το τρίτο στο PSX, από το τέταρτο και μετά το βαρέθηκα κι η σειρά δεν είχε τίποτα το συνταρακτικό να μου προσφέρει) κοιτούσα τα καταπληκτικά 3D platforms που έβγαζε το N64 κι έκαναν οποιεδήποτε απόπειρες του PSX (Croc, Spyro the Dragon) να μοιάζουν με κακόγουστο αστείο και πορωνόμουν πιο πολύ με το Virtua Fighter που είχα παίξει πολύ πιο πριν το Tekken (συγκεκριμένα το πρώτο μου VF ήταν το 2 στα arcades που με είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό). Kαι για το Tomb Raider να προσθέσω ότι το έβρισκα αρκετά γελείο που αρκετοί άσχετοι ή fanboys τότε το ανέφεραν ως φοβερή αποκλειστικότητα του PSX άσχετα που είχε βγει πρώτα για Saturn και μετά βγήκε και για PC.

Και μπορεί το N64 να μην ήταν η πρώτη επιλογή για τους fightings maniacs αλλά δεν μπορούσες να πεις ότι ήταν και παντελώς παραμελημένο με φοβερές αποκλειστικότητες όπως το Killer Instic Gold και το Mace the Dark Age (που αρκετοί το κράζουν και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί μιας κι ήταν ένας απίστευτος συνδυασμός Soul Blade με Mortal Kombat και με αρκετά, δικά του στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει και γι' αυτό χάρηκα που βρήκα επιτέλους ένα άτομο να το εκτιμά όπως κι εγώ). Το Rakuga Kids αν και δεν με ξετρέλανε τουλάχιστον έχει την πλάκα του κι είναι πιο αξιοπρεπές από τις περισσότερες overrated fighting σαβούρες που κυκλοφορούσαν τότε. Eπίσης, και για το Dual Heroes έχει πέσει γενικά αρκετά κράξιμο αλλά κι από κόντα που το είχα δει τότε και τώρα που το βλέπω στο YouTube μια χαρά μου φαίνεται. Σε κάποια φάση θέλω να το δοκιμάσω. Για άλλη μια φόρα μπράβο σου που το εκτιμάς.

Comment

Μπράβο σου ρε Ραμπ, μπράβο.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ramparter EPIC FAIL!!!
                          Vetus πολύ καλό θέμα,θα δω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και τα βίντεο.
                          Loggo το Kensei ήταν ένας πάρα πολύ καλός κι ευχάριστος κλώνος του Tekken.
                          Carpe diem

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                            Tekken 1, 2, 3

Σωστός! Να συμπληρώσω ότι τα Virtua Fighter 2 και λίγο αργότερα το 3 συν του Soul Calibur βάζει κάτω όλη τη σαβούρα που παρέλασε στο post σου. Mη σου πω και το Powerstone μόνο του.
                            sigpic

Comment

Οκ κι επίσημα το κάψατε.
                              Carpe diem

Comment

Working...
                              X