Και ναι τα P0rtal, Xenogears τα έσπασαν.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Epic GMVs
Collapse
X
-
Είχα δει το dead or alive fan video και βλέπω στα related το The good, the bad and the ugly RDR fan video. Σκέφτηκα πως αν και τέλειο, είναι κάπως αναμενόμενο, ενώ ένα vid με το Ecstasy of Gold θα τα έσπαγε. Να είναι καλά το παληκάρι που το έφτιαξε. Ανατριχίλα. Περιττό να πω, πως σκέφτομαι σοβαρά να βάλω πάλι RDR για ένα ακόμη playthrough.
Και ναι τα P0rtal, Xenogears τα έσπασαν.
-
:resp: για τα βιντεο.
Ειδικα τα δυο του Burai με RDR, το Portal και ICO του Loggo και Xenogears του Scatman πηγαν αμεσως στα αγαπημενα
Leave a comment:
-
Curse you Burai.Πως την έχεις δει,δηλαδή,θα με κάνεις να το ξαναπαίξω από την αρχή;
Επίσης το βίντεο με το Portal απίστευτο.
Leave a comment:
-
Ναι, κι εγώ αυτό το παράπονο έχω από τα περισσότερα GMV's, ενώ δηλαδή δένουν τον ήχο με την εικόνα, συνήθως, το αποτέλεσμα είναι άσχετο με την ατμόσφαιρα και τη γενικότερη κουλτούρα του παιχνιδιού.
Btw, το δεύτερο video του Burai ήταν κορυφή.
Leave a comment:
-
Η ένστασή μου με τα περισσότερα AMVs είναι πως οι δημιουργοί τους επιλέγουν ότι να'ναι μουσική/τραγούδια και τα κολλάνε....
Όπως και να έχει, το Video που πόσταρε ο Ground είναι τοπ όπως κι ο Burai με το Wanted Dead or Alive.
Μετά,
Ο στίχος ταιριάζει ιδανικά με το παιχνίδι...
Leave a comment:
-
Akouw Bon Jovi me Red dead kai lew entaksei, ti mousikh exei to deftero video wste na synagwnizetai to prwto dhladh?
Meta vazw to deftero video na akousw kai entaksei...
Apla ypoklinomai "Ecstasy of gold" kai peftoun ola ta respect, ti poio teriasto apo Morricone me afto to game?
Leave a comment:
-
Όντως το τραγούδι μου άρεσε πολύ, και το βρήκα να το ακούω. Το video απέφυγα να το δω όλο για τυχόν spoilers καθώς θέλω να παίξω το παιχνίδι.
Να και ένα καλούτσικο (ειδικά το song πολύ powerful):
Το τραγούδι είναι από τον Jonathan Coulton, αυτόν που έγραψε το τραγούδι του Portal, Still Alive. Το έχουν βάλει και σαν Easter Egg στο Left 4 Dead 2:
Leave a comment:
Leave a comment: