Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSN Hack Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Μετά από τέτοιο φιάσκο ένα LBP2 θα έπρεπε να είναι σίγουρο, το 1 πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις.
    Μαζι σου,αλλα υπαρχει στο Psn για download το lbp2?

Originally posted by sOLiD SNAKE
    Και μιας και εχω LittleBigPlanet και Infamous θα τσιμπησω και τα Super Stardust HD και Ratchet and Clank: Quest for Booty στον αμερικανικο λογαριασμο μου
    Ωπ.Σωστος.
    Ελπιζω να μας αφηνουν βεβαια να παρουμε και απο 2 λογαριασμους παιχνιδια.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Kαλα επι της ουσιας μονο το Wipeout HD/Fury ειναι ευχαριστο πακετο. Τωρα θα ηθελα και το infamous που ανεφερε ο hideo, αλλα οκ το εχω βρει και retail κατω απο 10 ευρω. Απο τα υπολοιπα (μαζι με αυτα του psp) δεν ξερω αν θα κατεβασω κατι μιας και κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται να ασχοληθω. Τεσπα, απο τη στιγμη που ειχαν ανακοινωσει οτι η λιστα θα περιλαμβανει συνολικα 9 παιχνιδια, ηταν δυσκολο να υπαρχει κατι που θα ικανοποιει τους παντες. Το σιγουρο o καταλογος ειναι οντως καπως απαραδεκτος...

Να δουμε τωρα αν θα υπαρχουν καλες περιπτωσεις για αγορα (εκπτωσεις κλπ) μεσω psn plus.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Συμφωνώ κι εγώ με τον Laharl, τα έλεγα και στον αδελφό μου. Μετά από τέτοιο φιάσκο ένα LBP2 θα έπρεπε να είναι σίγουρο, το 1 πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις. Το WipEout HD Fury είναι πολύ καλή περίπτωση, σίγουρα αρκετοί δεν το έχουν.

Επιλογές υπήρχαν και το Sly Trilogy που ανέφερε ο Burai θα ήταν όντως τέλειο. Τέλος πάντων, -1 από εμένα, πραγματικά πολύ απογοητευτική κίνηση από μεριάς Sony.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Εντάξει για εμένα είναι ντροπή να δίνεις παιχνίδια 4ετίας για να ζητήσεις συγνώμη.

Δεν λέω είναι πολύ καλά παιχνίδια αλλά δεν παύουν να είναι παιχνίδια 4ετίας.Εκτός αυτού πολλοί έχουν ήδη αρκετά από αυτά.Θα έπρεπε για εμεάν να υπήρχε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ή κάποια πίστωση λογαριασμού με 10-15 ευρώ...
    this

Και εκτός αυτού το Quest for Booty expansion είναι διαρκειας 4-5 ωρων. Βάλτε τουλάχιστον ολόκληρο το Ratchet and Clank: ToD ή το Sly Trilogy... Πάλι καλά που δεν δίνουν το Lair δλδ...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Δεν νομιζω οτι υπαρχαν και πολλες επιλογες απο τα ''μεγαλα games'',εφοσον θα επρεπε να ειναι της sony παιχνιδια και να μην ειναι psn φυσης games,αλλα retail.
    Αυτα πρεπει να ειναι ολα κι ολα.

Απο την αλλη για τα psn φυσης games,υπηρχαν πολλες επιλογες...

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    το dead nation ειναι μαπα,
    Δεν το έχω παίξει αλλα σε ένα βίντεο που είχα δει καλο μου είχε φανεί.
    Και νομίζω και σε reviews έχει πάρει καλούς βαθμούς.

Μην το πάρω τσάμπα...

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Εγώ από του PS3 δεν έχω κανένα οπότε θα διαλέξω 2. Από PSP έχω τα 2 από τα 4 απότε θα πάρω τα άλλα 2.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ε ναι , lbp υπαρχει ηδη το 2 , infamous βγαινει σε 20 μερες το 2 , το dead nation ειναι μαπα, για τα rachet και stardust οκ ουτε κρυο ουτε ζεστη, to wipeout HD ειναι καλη προσφορα αλλα και παλι οπως ειπε ο laharl ειναι παιχνιδια 3ετιας+ κανονικα θα επρεπε να δινανε psn points στο κοσμο να παρει οτι θελει

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Δεν μπορούσαν να βάλουν και το Folklore.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Εντάξει για εμένα είναι ντροπή να δίνεις παιχνίδια 4ετίας για να ζητήσεις συγνώμη.

Δεν λέω είναι πολύ καλά παιχνίδια αλλά δεν παύουν να είναι παιχνίδια 4ετίας.Εκτός αυτού πολλοί έχουν ήδη αρκετά από αυτά.Θα έπρεπε για εμεάν να υπήρχε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ή κάποια πίστωση λογαριασμού με 10-15 ευρώ...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Εννοειται οτι θα φυγει για κατεβασμα με το που επανελθει το store! Για τα υπολοιπα τωρα, ακομα δεν ξερω τι θα προτιμησω.
    infamous.

Tα 3 πρωτα ειναι σουπερ για οσους δεν τα εχουν.
    Εγω παω για wipeout ΗD και βλεπουμε.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Tα παιχνίδια είναι καλά και καιρός οι αμαρτωλοί να αποκτήσουν το WipEout HD Fury (θυμάμαι κάποια περίοδο ο nooto να κάνει αναφορά), εμένα όμως δε με συμφέρουν
    LoL ρε συ, και να σκεπτεις οτι πριν πεσει το psn ειχα αγορασει psn card για να το παρω αλλα ηρθε το crysis 2 και το αφησα για την επομενη φορα που θα ανοιγα το ps3 . Εννοειται οτι θα φυγει για κατεβασμα με το που επανελθει το store! Για τα υπολοιπα τωρα, ακομα δεν ξερω τι θα προτιμησω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Wipeout HD τσαμπέ;Καλή φάση.Κρίμα που το Super Stardust δεν με πιάνει.Βέβαια αν κάνω έναν γερμανικό λογαριασμό ίσως το τσιμπήσω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τσάμπα πράμα (από kotaku, βαριέμαι να βάλω link):
    Here's whats on offer. Two PlayStation 3 games from the following list:
    • LittleBigPlanet
    • Infamous
    • Wipeout HD/Fury
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty (Europe only)
    • Dead Nation
    • Super Stardust HD (North America/Germany only)

And two PSP games from the following list:
    • LittleBigPlanet PSP
    • ModNation Racers PSP
    • Pursuit Force
    • Killzone Liberation
    Έχω τα 3/5, το quest for booty είναι expansion του Tools of Destruction και για το Dead Nation ok... Σωθήκαμε .

Tα παιχνίδια είναι καλά και καιρός οι αμαρτωλοί να αποκτήσουν το WipEout HD Fury (θυμάμαι κάποια περίοδο ο nooto να κάνει αναφορά), εμένα όμως δε με συμφέρουν .

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Δουλεύει, μπήκα στο PSN home και λογικά θα μπορώ να μεταφέρω και παιχνίδια στο PSP.

Το PSN store δεν δουλεύει ακόμη...

Leave a comment:

Working...
X