Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ε3 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Enpsty View Post
    Το Uncharted 3 έχει όντως εξωπραγματικά γραφικά αλλά μιλάμε για το top of the top του PS3. Τέτοια γραφικά μπορούσε εξαρχής να βγάλει το PS3 αλλά έπρεπε να βρεις τον τρόπο να το κάνεις.
    καλά ναι και ο Κοτζίμας έλεγε πως με το MGS4 πέτυχε το απόλυτο στο ps3 και μέρικοι τον πίστευαν και λέγαμε ουάου με το τελικό αποτέλεσμα. Αν όμως βάλεις το MGS4 δίπλα στο Uncharted 3 μπορείς να πεις πως ίσως και να μιλάμε για διοφορετικές γενιές κονσολών.

Το τι μπορούσε να βγάλει εξ αρχής το ps3 είναι πολύ γενικόλο, αυτό μου θυμίζει το αυγό του Κολόμβου, κανείς δεν μπορούσε να στήσει όρθιο ένα βρασμένο αυγό στο τραπέζι και τελικά κάποιος σκέφθηκε να σπάσει το κάτω μέρος του αυγού ώστε να γίνει "επίπεδη επιφάνεια" και το αυγό να στερεωθεί. Έτσι και με το Uncharted 3, είναι και θέμα ικανότητας και ταλέντου και όχι μόνο του τι θεωρητικά θα μπορούσε να δώσει το ps3, μην σου πω πως πολλοί δεν πιστεύουν στα μάτια τους με αυτά που κάνουν οι της ND με το ps3.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
      καλά ναι και ο Κοτζίμας έλεγε πως με το MGS4 πέτυχε το απόλυτο στο ps3 και μέρικοι τον πίστευαν και λέγαμε ουάου με το τελικό αποτέλεσμα. Αν όμως βάλεις το MGS4 δίπλα στο Uncharted 3 μπορείς να πεις πως ίσως και να μιλάμε για διοφορετικές γενιές κονσολών.

Το τι μπορούσε να βγάλει εξ αρχής το ps3 είναι πολύ γενικόλο, αυτό μου θυμίζει το αυγό του Κολόμβου, κανείς δεν μπορούσε να στήσει όρθιο ένα βρασμένο αυγό στο τραπέζι και τελικά κάποιος σκέφθηκε να σπάσει το κάτω μέρος του αυγού ώστε να γίνει "επίπεδη επιφάνεια" και το αυγό να στερεωθεί. Έτσι και με το Uncharted 3, είναι και θέμα ικανότητας και ταλέντου και όχι μόνο του τι θεωρητικά θα μπορούσε να δώσει το ps3, μην σου πω πως πολλοί δεν πιστεύουν στα μάτια τους με αυτά που κάνουν οι της ND με το ps3.
      Μα αυτό δεν λέω;

Το PS3 ήταν ικανό εξαρχής να βγάλει γραφικά σαν του U3. Το hardware του ps3 δεν άλλαξε, όπως ήταν είναι. Το παν είναι στην μαγκιά και το ταλέντο των devs.

Comment

• Έχει δει κανείς το gamepaly trailer του Far Cry 3???

Δείτε το και τα λέμε...ΚΟΡΥΦΑΙΟ animation και stealth kills χωρίς χαζά animations αλλά ΠΟΛΥ εντυπωσιακά!!!

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Αν είναι σαν το 2 όμως προβλέπονται πολοίιιιιιιιιι ύπνοι
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βιντεο!!!!!! Δειτε το ολοι μεχρι το τελος!!!!

Credits Titus δεν το ειχα προσεξει!!

Comment

• Καλό αλλα τα γραφικά μου θυμίζουν την πλαστικούρα του uncharted και δεν με τρελαινουν.. Επισης αν ειναι σαν το 2 οντως θα πεσει πολυς υπνος...

Comment

• Πωπω καλά τι να λέμε τώρα.Εισαγωγή αλά half life 2 και gameplay με ωραία animations.Δεν περίμενα να το πω αυτό αλλά το παιχνίδι προβλέπεται να είναι ο ορισμός του καλού fps.To τέλος απλά wtf!Σε ταινία τρόμου είμαστε?
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Όποιος δεν είδε την PC της Ubisoft,ας το δει το παραπάνω λινκ.Για μας που το έχουμε ήδη δει,να πω πως όσο το έβλεπα μου θύμισε πολύ το πρώτο Far Cry.Σε όλα.
                  Carpe diem

Comment

• Giati ti ginetai sto telos?

EDIT:
                    Akyro eida oloklhro to video, wraios hthopoios o trelos.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ο ένας και μοναδικός winner του forum είμαι εγώ.

Δυο μήνες πριν μάγκες. Δυο μήνες πριν.

Comment

• Ti akrivws einai to orizontio ipad?
                        Ta ipad einai katheta?
                        Kai ti enwouses otan eleges oti tha allazei layout me to game?
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Witcher 2 X360 Version

Comment

• Πληροφορίες για το Ruin και ένα μικρό preview:

Αυτά που διάβασα στην 2η παράγραφο τα βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Το όλο σκηνικό που στήνεις το δικό σου dungeon πιστεύω θα είναι πολύ εθιστικό. Επίσης καλή η σκέψη που καταρρέει αν σταματήσεις να παίζεις.

Comment

• Polygamia.pl????
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Προσοχη, το παρακατω video ειναι in game footage:

[YOUTUBEHD]tNjuv5Y_oA8[/YOUTUBEHD]
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X