Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Wii U
Collapse
X
-
Όχι ρε δεν παίρνεις cash με τέτοια games. Άντε κανένα 5ευρω για το καθένα και με την προϋπόθεση ότι θα αλλάξεις τηλέφωνο μετά σε περίπτωση που θέλουν τα λεφτά τους πίσω. Το premium χτυπα και μην το σκέφτεσαι.
Leave a comment:
-
lol Aion
Thanks Enpsty.
Τις πατατες (Fifa, NBA, Zombie, Sonic) θα τις ξεφορτωνομουν ουτως ή αλλως οποτε θα γλιτωνα καποια εξτρα € αλλα οκ νομιζω με πεισατε.
Leave a comment:
-
Καλά ρε είσαι σοβαρός? Ειρωνικά απάντησα, αφού το ZombiU είναι πατάτα και το εξέφρασα αρκετές φορες εδώ μέσα. Το δεύτερο με διαφορα ασυζητητί.
Leave a comment:
-
To 2o με τεράστια διαφορά γιατί:
Premium>>>Basic και λόγω μνήμης και λόγω χρώματος και λόγω cradle.
Έχει ΜΚ8.
Τα Fifa+NBA 13 σου είναι άχρηστα.
Το Sonic (που παίζω τώρα) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Το ZombiU όπως είπες το βρίσκεις τζάμπα.
Τα Batman και φυσικά Zelda είναι κλάσεις ανώτερες επιλογές.
Το μόνο που θα σου λείπει είναι το NSLU αλλά με τόσα games για αρχή και με το NSMBU δεν έγινε και τίποτα.
Leave a comment:
-
Το θεμα ειναι για το Wii U γενικα οποτε μαλλον οχι... Το Zombi U βρισκεται new για λιγοτερο απο 10€ στο skroutz, οχι οτι με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Δε βοηθα η απαντηση σου
edit
Paixtis ειναι απ αγγελια αλλα κι εγω προς τα εκει κλινω γιατι αν παρω το basic θα πρεπει να βαλω εξτρα μνημη που αρχικα πιστευα οτι δε θα ταν προβλημα αλλα τελικα 1) τα usb stics που σκεφτομουν να βαλω δεν ενδεικνυνται γι αυτο, 2) η nintendo προτεινει δισκο με εξωτ. τροφοδοσια που σημαινει κι αλλα καλωδια πισω.
Αυτο βεβαια καταλαβαινεις οτι δε βγαζει πολυ νοημα, συνιστας το game αλλα λες οτι το κατεστρεψαν στο gameplay...Originally posted by paixtis View PostΤο δεύτερο μόνο και μόνο επειδή έχει Mario Kart(άσχετα αν το κατέστρεψαν gameplay wise).Ας έβαζες και στο δεύτερο το ZombiU!Μου αρέσει πολύ!
Leave a comment:
-
Το δεύτερο μόνο και μόνο επειδή έχει Mario Kart(άσχετα αν το κατέστρεψαν gameplay wise).Ας έβαζες και στο δεύτερο το ZombiU!Μου αρέσει πολύ!
Leave a comment:
-
Ας παιξουμε ενα παιχνιδι, θα το ονομασω The Deal is Right!
Μεταξυ των δυο:
Wii U basic 8GB
Wii Pad Pro
Super Mario 3D World
DKC Tropical Freeze
New Super Mario Bros U + New Super Luigi U
Zombi U
Sonic Lost World
NBA 13 + Fifa 13
290€Ποιο ειναι το καλυτερο deal? Απαντηστε και κερδιστε!Wii U premium 32GB
Wii Pad Pro
Super Mario 3D World
DKC Tropical Freeze
New Super Mario Bros U
Mario Kart 8
Batman Arkham City
Zelda Wind Waker HD digital
320€
Leave a comment:
-
Είχα δοκιμάσει το Pandora's Tower και γινόταν συνεχεια disconnect το controller. Όμως μιλάμε για μεγάλη διαφορα στον οπτικό τομέα.
Leave a comment:
-
Καλα το emulation με το dolphin αν εχεις και καλο pc ειναι αλλη φαση, 1080p λεμε..
Βεβαια εχει τα glitches του σε μερικα games αλλα αυτα που παιζουν καλα ειναι πολυ πολυ καλυτερα απο το wii/wiiU.
Leave a comment:
-
Καλά του Altair του έσπασαν τα γυαλιά, εσύ τι δικαιολογία έχεις?Originally posted by i Have no Equal View PostΕγω που ειχα δοκιμασει DKCR μου φανηκε αρκετα καλυτερο απο wii με component, μπορει να ειμαι στραβος και εγω δεν ξερω..
Αν δεν βαριομουν να συνδεω wii παλι θα τεσταρα και τα 2.. 

Όταν βάλεις παιχνίδι του Wii στο Wii U σε παίρνει στο Wii Menu και είναι σαν να λειτουργείς Wii κονσόλα. Θα κάνω και εγώ σύγκριση αλλα ανάμεσα σε Wii U και PC emulator να δω τι γίνετε.
Πάντως από comparison που βλέπω εδώ όντως τα κάνει λίγο καλύτερα, παρόλο που επίσημα δεν θα έπρεπε:
Αμφιβάλλω όμως να τα κάνει τόσο καλά όσο το Dolphin.
Leave a comment:
-
Εγω που ειχα δοκιμασει DKCR μου φανηκε αρκετα καλυτερο απο wii με component, μπορει να ειμαι στραβος και εγω δεν ξερω..
Αν δεν βαριομουν να συνδεω wii παλι θα τεσταρα και τα 2..
Leave a comment:
Leave a comment: