Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Wii U
Collapse
X
-
Τελικά, δυστυχώς, το Wii U παίζει τα παιχνίδια του Wii όπως είναι, δεν τα κάνει καθόλου upscale, ούτε σε HD τα παίζει. Το δήλωσε και η Nintendo 1-2 φορες αυτό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν έτσι, πραγματικά. Θα τους κόστιζε κάτι παραπάνω δηλαδή? Απογοήτευση για μένα που περίμενα να παίξω τόσα παιχνίδια του Wii και περίμενα να πάρω το Wii U για να το κάνω. Έχω δει και παίξει παιχνίδια του Wii σε HD σε emulator του PC και ξέρω την διαφορα, είναι κάμποση.
Κρίμα... I guess I'll stick with the emulator and its bugs/errors.
Leave a comment:
-
Τι να σου πω,ένα παιχνίδι δοκίμασα και μάλιστα ούτε καν τρισδιάστατο αλλά μου φάνηκε πανέμορφο.Αλλά οκ,εμένα και το Wii μου φαινόταν πανέμορφο στην HDTV με Component οπότε δεν ξέρω σίγουρα.Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
Φρούριο;Όχι ρε,απλά είναι πανάκριβο το χειριστήριο,αν πάθει κάτι άντε πλήρωνε.
Leave a comment:
-
A καλά εσύ το έκανες fortress.
Το κουτί το φύλαξα προσεκτικά μιας και είναι και το limited edition του Zelda, δεν θέλω να το αλλοιώσω με οποιονδήποτε τρόπο.
Το backwards compatibility τι λέει? Σκέφτομαι κατά ποσο αξίζει να παίξω τα παιχνίδια του Wii στο Wii U ή σε emulator στου PC μου που τα σηκώνει άνετα. Δεν έχω βρει κάπου στο internet να έχει γίνει σύγκριση για το που θα έχει καλύτερα γραφικά. Η μ*λακία με το emulator θα έχει bugs και errors και settings που πρέπει να κανεις, όμως από την άλλη είναι όλα free και άκουσα ότι το HD του είναι ανώτερο απότι αν παίξεις τα παιχνίδια σε Wii U. Δηλαδή ότι στο PC τα κάνει upscale, κάτι τέτοιο, όμως δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει.
Leave a comment:
-
Εγώ κράτησα τη συσκευασία που ήταν μέσα και το βάζω σε ξεχωριστό συρτάρι μαζί με το φορτιστή ώστενα είναι μονίμως προστατευμένο.
Leave a comment:
-
Αυτό με βλέπω να ξαναρχίζω να κάνω και εγώ.
Ναι ο μοχλός είναι pretty cool, το παιχνίδι στην οθόνη φαίνεται μια χαρά και πιστεύω πως θα δουλεύει πολύ καλά με κάποια παιχνίδια. Θα πρέπει να αγοράσουμε και screen protector όμως. Η μπαταρία του δεν αντέχει αρκετά, ok αναμενόμενο. Τις βάσεις της κονσόλας και του μοχλού/charger δεν τις χρησιμοποιώ για την ώρα, αν και είναι ωραία σαν εικόνα. Απορώ πάντως αν τους στοιχίζει πολλά τέτοιο controller, είναι σαν φορητή κονσόλα από μονο του.
Leave a comment:
-
Εγώ βάζω πετσετάκια πάνω από τις κονσόλες,και στο WiiU έκανα το ίδιο.Το βγάζω όταν είναι να παίξω βέβαια ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία.Ναι αυτό με τους χρόνους φορτώματος είναι κουραστικό.Κατά τ'άλλα το Wiipad τα σπάει άπειρα έτσι;
Leave a comment:
-
PLUS του ότι τονίζει και την σκόνη. Άσε θα θέλει ξεσκόνισμα κάθε 2-3 ημερες, ή θα κάνω ότι έκανα και παλιά, σκέπασμα με ένα ρούχο.

Τα loading στα menus και τα setup timings είναι υπερβολικά, μου την έσπασαν σε κάποιες φάσης. Δεν σε αφήνει να κινηθείς άνετα.
Leave a comment:
-
Προς όσους έχουν την μαύρη έκδοση.Ρε σεις;Αυτό γεμίζει δαχτυλιές για πλάκα..Κατά τ'άλλα έκανα το initial setup,κάνω το μεγάλο update και τελικά δε χρειάστηκε να κάνω χώρο.Το σύνδεσα δίπλα από το PS4,βολεύει τελικά πολύ ότι είναι μικρό όσον αφορά το πλάτος.
Ωπ τέλος το update.Πάω για NSMBU.
Leave a comment:
-
Οριστε ενα ωραιο αρθρο απο το Eurogamer για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν οι 3rd party devs στην προσπαθεια τους να αναπτυξουν παιχνιδια για το Wii U.
Σε αυτη τη γενια η Ν θα ειναι πιο μονη της κι απ' οσο ηταν στην εποχη του Ν64, τα λαθη που χουν γινει ειναι τραγικα.
Leave a comment:
-
Νομίζω ότι δεν μπορείς να καταχωρήσεις πόντους αν δεν είσαι από Αγγλία. Ή και να καταχωρήσεις δεν κερδίζεις τίποτα. Έχουμε nortec club αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με αυτό.
Leave a comment:
-
Λέει πάντως ότι το shipping είναι free. Δεν είναι worldwide? Αν είναι να μην ασχοληθώ τότε.
Leave a comment:
-
Νομίζω είναι μόνο για Αγγλία. Ή τουλάχιστον δεν έχει Ελληνικό Nintendo Club.
Leave a comment:
-
Κοιτάζω τώρα online να δω τι γίνετε με το Nintendo Club. Σου στέλνουν gifts ανάλογα με το ποσα coins έχεις ε? Έχετε account? Δουλεύει ok?
Leave a comment:
-
Ήδη έχει πέσει η φήμη ότι κατάφεραν να «σπάσουν» το region lock σύστημα στο 3DS. Περιμένω να επιβεβαιωθεί και να πάω να το «σπάσω» το δικό μου!
Leave a comment:
Leave a comment: