Δυστυχώς είχα περιορισμένο χρόνο και δεν το είδα όπως θα 'θελα το μηχάνημα.Πρώτες σκέψεις:
Τα multiplatform φαίνονται πανέμορφα.Κολλήματα και πτώσεις frame rate υπήρχαν αλλά είναι λογικό μιας και ήταν δοκιμαστικές εκδόσεις.
Από αποκλειστικότητες είδα λίγα πράγματα,οκ δεν τρελάθηκα,δεν είδα κάτι που δεν είχα ξαναδεί δηλαδή,όπως είχε γίνει φερ ειπείν με το Wii.
Το Zombi U μου άρεσε πολύ ενώ εκεί που τρελάθηκα ήταν στο Rayman Legends.Φαίνεται πως όλα όσα αγαπήσαμε στο Origins επιστρέφουν,ενώ και το multiplayer είχε πολύ γέλιο.
Αν παίζαν φράγκα θα το έπαιρνα Day 1.Ελπίζω να κερδίσω τον διαγωνισμό τουλάχιστον.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Wii U
Collapse
X
-
Και η Monolith ετοιμάζει νέα jrpg IP. Κι εδώ υπάρχει ενδιαφέρον. Αλλά ναι... κατά βάση συμφωνώ με Deus. Aδιάφορο τελείως το όλο σκηνικό για την ώρα.
Δεν ξέρω αν το Μπατονέτα είναι σημάδι για περισσότερες exclusive κινήσεις από τρίτους, έστω και χρονικά exclusive, η όλη φάση με το παιχνίδι πάντως όπως διαβάζω έμοιαζε περισσότερο με απελπίσμένο να βρει εκδότη developer και χώθηκε η Nintendo. Τα δικαιώματα πάντως ανήκουν στη Sega αν δεν κάνω λάθος οπότε ίσως μιλάμε για time exclusive. Οπως και να'χει "οκ", να 'ταν κάνα Metal Gear Solid να σειστεί η Γη συθέμελα να το καταλάβω, εξού και το "οκ", κατά τα άλλα σοφά έπραξε κατέ με.
Metroid οφείλουν να δώσουν στον sucker για Metroid τίμιο λαό της Nintendo. Ας τους φωτίσει ο Βούδας να το δώσουν σε καμιά Retro πάλι γιατί η Team Ninja σακς μπιγκ τάιμ.
Leave a comment:
-
Δεν έιναι και άσχημη η τιμή του γουι γιου για καινουρια κονσόλα.Το θέμα είναι τι θα κάνει με τα παιχνίδια όπως πάντα.Το ότι θα βγουν τα batman Kai mass effect είναι παντελώς αδιάφορο για εμένα,στο wii θα διατίθενται full price ενώ στα αλλά μηχανήματα θα είναι τίτλοι bargain.Θα διαφώνησε με τον παίκτη και θα τόλμησε να πω ότι η λίστα τίτλων στο launch είναι εντελώς αδιάφορη.
Πολυ καλή κίνηση πάντως από μεριάς νιντεντο η αποκλειστικότητα του μπατονετα.Αν μη τι άλλο δείχνει ότι προσπαθεί να προσεγγίσει και μια άλλη κατηγορία παικτών.action gamε τέτοιου ύφους δεν έχει ξανά βγει σε κονσόλα της νιντεντο.Μακαρι να συνεχίσει να επιδιώκει κυκλοφορία τέτοιων ξεχωριστών τίτλων.
Πάντως είναι ιδέα μου η ακόμα δεν ξέρουμε καλά καλά τις δυνατότητες της ταμπλετας;
Leave a comment:
-
Αν το προβλημα σου με τα λεφτά έχει να κάνει με τις πολλές κυκλοφορίες είσαι σε καλό δρόμο πάντως
Leave a comment:
-
420€ bundle με Pro Controller & Zombi U + Premium Console.
Χμμμ,δεν είναι κακό.Το ψήνω.Λεφτά να δω που θα βρω με αυτά που βγαίνουν τότε.
Leave a comment:
-
Εντάξει μπορεί να μην το βγάλει πάλι.Γι'αυτό λέω ποτέ δεν ξέρεις...
Leave a comment:
-
Τι σχέση έχουν αυτά με το Metroid το οποίο μόνο στο Ν64 δεν είχε παρουσία;
Leave a comment:
-
Είχε ξεχάσει το starfox ένα διάστημα.Επίσης έχει βάλει στο χρονοντούλαπο τα 3d donkey kong.Waverace,fzero επίσης ξεχασμένα.Και υπάρχουν κι άλλα που πολύ πιθανόν να θυμούνται και άλλοι.
Leave a comment:
-
Αν θα βγει κάποιο metroid...Ας μην το΄χουμε και σίγουρο...Τα standard είναι mario και zelda.Ποτέ δεν ξες αν αποφασίσει να μην βγάλει metroid.Τα κάνει αυτά πολλές φορές η nintendo απ' ότι έχουμε δει απ'το παρελθόν.Εγώ περιμένω κλασσικά το νέο mario kart και νέο zelda.
Leave a comment:
-
Από ακαδημαϊκή προσέγγιση η κυκλοφορία νέας κονσόλας δείχνει ενδιαφέρον αλλά προσωπικά ότι και να μου δείξει, όσο υποκειμενικά να το δω το πράγμα στο τέλος πάλι κονσόλα της MS θα πάρω αφού εκεί θα βγει το Halo 5 και ότι άλλο ακολουθήσει. Θα πρέπει να το κάνει πολύ λάθος για να προτιμήσω κάτι άλλο αλλά και πάλι δεν με βλέπω να παρατάω αυτή τη γενιά για τλχ. 3 χρόνια ακόμα. Έχει άπειρους καλούς τίτλους και έρχονται ακόμα περισσότεροι.
Leave a comment:
Leave a comment: