Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ήμουν υποστηρικτής του GC και του DS αλλά η Ninty και τα πατσαβούρια, όπως προειπώθηκε, που περνάει για κονσόλες, είναι ξεγραμμένη υπόθεση για'μένα εδώ και χρόνια.
Εγώ το είπα κυρίως βάσει του ότι δεν μπορεί να βγήκε κονσόλα 6 χρόνια μετά από μια άλλη και να έχει κατώτερα ή στα ίδια επίπεδα γραφικά..
Παρα ένα χρόνο, συνέβη κάτι τέτοιο με το Xbox και το Wii.
Τεσπά.Εγώ το είπα κυρίως βάσει του ότι δεν μπορεί να βγήκε κονσόλα 6 χρόνια μετά από μια άλλη και να έχει κατώτερα ή στα ίδια επίπεδα γραφικά..Σε αυτό που λέει ο luffy πιθανόν να έχει δίκιο.Ας περιμένουμε κάποιο επόμενο multiplatform game που θα φαίνεται διαφορετικά στις 3 ή στις 5 κονσόλες στο μέλλον και τα λέμε.
τι λες μωρε
1) στο Χ360 φαινεται καλυτερα
2) ειπες καθαρα "εχει ανωτερο hardware απο ps3, και θα φανει στο μελλον". που κολλανε οι συγκρισεις; το να λες οτι ειναι καλυτερο απο ps3 σημαινει πως ΞΕΡΕΙΣ τι τσιπακια εχει εσωτερικα.
Με πειραζει το οτι δεν εχεις ιδεα τι λες, μιας και κανενας δεν ξερει επακριβως για τι επιπεδου τεχνικο τομεα μιλαμε ακομα, εκτος αν εισαι ενα βημα μπροστα απ' ολους μας.
Τελοσπαντων, μεχρι αυριο ολα τα posts-αερολογιες θα εχουν παρει ποδι.
poli thapsimo akoma den kikloforise kala to wii u.ego pistevo tha polisi pali opos ke to wii pou ta grafika tou itan gia klamata xirotera apo ps2 ke omos xeperase se polisis ke to 360 ke to ps3
Leave a comment: