Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Καλά οι διαφορές δεν ήταν τεράστιες. Αμελητέες θα τις έλεγα.

Originally posted by nooto View Post
    Στο πρωτο συμφωνω, στο δευτερο αν θεωρησουμε δεδομενο οτι οι 2 αλλες εταιριες βγαλουν μηχανηματα πιο ισχυρα απο τα τωρινα τους, θεωρω αδυνατο τα multiplatforms να εχουν βαση το WiiU (μπορουμε να συνεχισουμε με βαση το 360 αν ειναι).

Στα ports παντως παιχνιδιων που ηδη κυκλοφουν μην περιμενετε πραγματα καλυτερα απο αυτα που δινουν τα τωρινα μηχανηματα (το πιθανοτερο ειναι οι περισσοτεροι τιτλοι να ειναι χειροτεροι ακομα και αν το WiiU ειναι πολυ ισχυροτερο). Θα χρειατουν καποιοι μηνες και καποια exclusives για να δει κανεις τι μπορει να κανει το μηχανημα.

Χαχαχαχαχα
    Το δεύτερο το είπα με την προϋπόθεση ότι το Wii U θα είναι όντως δυνατότερο των ps360 απλώς όχι υπερβολικά. Αν όταν βγουν τα ps4/720 η διαφορά τους με το Wii U είναι όση ήταν του Wii με τα ps360 τότε ναι προφανώς δεν γίνεται.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    To NSMB U φαίνεται super fun για co-op παντως.. Αν ειχε κανενα 150-200 max παιζει να το χτυπαγα μονο για αυτο..

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Το θέμα είναι:
    -Αν είναι όντως ανώτερο θα φανεί από τα first party και εκεί πρέπει να δούμε αν η Nintendo είναι διατεθειμένη να κάνει καμία μεγάλη παραγωγή γιατί από τα NSMU δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.
    -Αν το WiiU θα γίνει το νέο 360. Δλδ. η κονσόλα όπου θα αναπτύσονται τα multiplatforms και μετά θα περνάνε με ports του κώλου στα ps4/720. Σε αυτήν την περίπτωση χαμένα θα είναι τα ps4/720 όπως ήταν χαμένο και το ps3 σε αυτή την γενιά με επεξεργαστή cell, blu-ray και δεν συμμαζεύεται να ανέχεται ports με γραφικάκια 360.*
    Στο πρωτο συμφωνω, στο δευτερο αν θεωρησουμε δεδομενο οτι οι 2 αλλες εταιριες βγαλουν μηχανηματα πιο ισχυρα απο τα τωρινα τους, θεωρω αδυνατο τα multiplatforms να εχουν βαση το WiiU (μπορουμε να συνεχισουμε με βαση το 360 αν ειναι).

Στα ports παντως παιχνιδιων που ηδη κυκλοφουν μην περιμενετε πραγματα καλυτερα απο αυτα που δινουν τα τωρινα μηχανηματα (το πιθανοτερο ειναι οι περισσοτεροι τιτλοι να ειναι χειροτεροι ακομα και αν το WiiU ειναι πολυ ισχυροτερο). Θα χρειατουν καποιοι μηνες και καποια exclusives για να δει κανεις τι μπορει να κανει το μηχανημα.

Λες να υπάρχει hack να κάνω το GC μου να παίζει Wii games?:troll:
    Χαχαχαχαχα

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Το Wii μπορει να παιξει GC games, πολλα απο τα οποια εχουν καλυτερα γραφικα απο του Xbox.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    oll:

Έχεις δει πολλά παιχνίδια του wii μα έχουν καλύτερα γραφικά από παοχνίδοα του χβοχ;Εγώ δεν έχω δει κανένα.Οκ,συμφωνώ ότι στην θεωρία το wii είναι ισχυρότερο αλλά στην πράξη δεν το είδαμε αυτό.
    Το Wii μπορει να παιξει GC games, πολλα απο τα οποια εχουν καλυτερα γραφικα απο του Xbox. Ergo...

hint: ενα απο αυτα το βλεπετε στο gif απο πανω

Leave a comment:

• Loggo
    replied

Originally posted by paixtis View Post
    Τεσπά.Εγώ το είπα κυρίως βάσει του ότι δεν μπορεί να βγήκε κονσόλα 6 χρόνια μετά από μια άλλη και να έχει κατώτερα ή στα ίδια επίπεδα γραφικά..
    Από που προκύπτει αυτό;

Μέχρι στιγμής πάντως, δυο πράγματα έχουν γίνει γνωστά αναφορικά με τα specs του Wii U.

1: Η CPU είναι αρκετά κατώτερη τόσο από του Xbox 360 όσο και από του PS3.

Wii U is now available in the US, but the verdict is still up in the air for many critics. One comment that's repeatedl…

2: Η RAM του Wii U είναι 43% πιο αργή από εκείνη των PS360.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Kαι μην ξεχνάς το χάσμα 5 ετών.

Το gamecube παίζει να είναι πιο ισχυρό από το Wii :troll:
    Λες να υπάρχει hack να κάνω το GC μου να παίζει Wii games?:troll:

(repeat for infinite wiis)

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    oll:

Έχεις δει πολλά παιχνίδια του wii μα έχουν καλύτερα γραφικά από παοχνίδοα του χβοχ;Εγώ δεν έχω δει κανένα.Οκ,συμφωνώ ότι στην θεωρία το wii είναι ισχυρότερο αλλά στην πράξη δεν το είδαμε αυτό.
    Kαι μην ξεχνάς το χάσμα 5 ετών.

Το gamecube παίζει να είναι πιο ισχυρό από το Wii :troll:

Leave a comment:

• Deus
    replied
    oll:
    Originally posted by paixtis View Post
    Τεχνικά είναι ανώτερη και σε μικρότερο μέγεθος..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Καλά το αν το WiiU είναι ανώτερο από τα ps360 δεν θα φανεί από τα day one ports. Δεν θα φανεί ούτε καν με τα μετά ports γιατί με αυτή την λογική το ps3 έχει χειρότερα γραφικά από το 360.

Το θέμα είναι:
    -Αν είναι όντως ανώτερο θα φανεί από τα first party και εκεί πρέπει να δούμε αν η Nintendo είναι διατεθειμένη να κάνει καμία μεγάλη παραγωγή γιατί από τα NSMU δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.
    -Αν το WiiU θα γίνει το νέο 360. Δλδ. η κονσόλα όπου θα αναπτύσονται τα multiplatforms και μετά θα περνάνε με ports του κώλου στα ps4/720. Σε αυτήν την περίπτωση χαμένα θα είναι τα ps4/720 όπως ήταν χαμένο και το ps3 σε αυτή την γενιά με επεξεργαστή cell, blu-ray και δεν συμμαζεύεται να ανέχεται ports με γραφικάκια 360.*

*Αυτό για τα MS fanboys :troll:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ναι, είχε 22ΜΒ Ram παραπάνω. -_-

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Τεχνικά είναι ανώτερη και σε μικρότερο μέγεθος..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εγώ το είπα κυρίως βάσει του ότι δεν μπορεί να βγήκε κονσόλα 6 χρόνια μετά από μια άλλη και να έχει κατώτερα ή στα ίδια επίπεδα γραφικά

Nintendo, ποτέ μη λες ποτέ!!!

(εντάξει, 5 χρόνια)

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    γουστάρω κράξιμο!!!!

nintendo failed once again!
    Δε μπορώ να φανταστώ τι θα έχει να αντιμετωπίσει το Wii U αλλά θα πατώσει.

Leave a comment:

Working...
X