)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Έχετε ερωτευθεί με κάποια videogame character?
Collapse
X
-
Που θα παει ρε, σε λιγο αντι να χαζευω fb profiles θα κουβαλαω και καμερα μαζι μου για να σας δειξω ποσο γαματος stalker ειμαι, σιγουρα αμα δεν την ειχα δει με καρεδακι θα την ελεγα μονο αρκουδιτσα, περα απτο μαλλι δεν εφερνε και τοσο σε jill αλλα ok, το μαλλι παιζει πιο μεγαλο ρολο αποσο νομιζετε, πληροφοριακα ειναι ενας απτους 3 βασικους λογους που ειμαι μεγαλος fan της tina armstrong ( οι αλλοι 2 βρισκονται λιγο πιο κατω απτον λαιμο της ....
)
-
Epeidh exw dei kai photo pou mou exei deiksei o CRPL mporw na epivevaiwsw oti kamia sxesh den eixe me Jill, opote mhn pistevete thn sygekrimenh tou dhlwsh.
Leave a comment:
-
Το χειροτερο ητανε οτι περσι εφαγα φλασια με μια τετοια στο γυμναστηριο, ελαφρως σκουρο δερμα ( σαν της christie monteiro, ραουρ !, πανεμορφα πρασινα ματια, ακριβως ιδιο μαλλι, κοιλιτσα αλλα και καμπυλες οπου αλλου χρειαζοτανε ( λιγο ακωλη αλλα ok
) Jill την ανεβαζα Jill την κατεβαζα, ( ενιοτε και αρκουδιτσα ) τελικα ειχε και εχει γκομενο, ραουρ
Leave a comment:
-
-
-
Αυτό δεν το λες πρόβλημα,ανωμαλία το λες.Βίτσιο.Όπως θες πες το αλλά όχι πρόβλημα.Πρόβλημα είναι να μην έχεις λεφτά στη τσέπη να πάρεις φαγητό αν φας.;)
Leave a comment:
-
Nai kai oi dikies mou:
Perfect Dark Zero:

Soulcalibur:

Final Fantasy 7
Leave a comment:

Leave a comment: