Announcement

Collapse
No announcement yet.

Έχετε ερωτευθεί με κάποια videogame character?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vetus
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Πλάκα πλάκα η Τάκι (Soul Calibur) θα ήταν πολύ καλή αν ήταν ζωντανή
    Kι υπάρχει ένας λόγος παραπάνω: όσο προχωράει η σειρά τόσο μεγαλύτερα γίνονται τα στήθια της. Τ' ακριβώς αντίθετο της Lara Croft δηλαδή που ήταν διάσημη για τα πελώρια στήθια της και τώρα έχει καταντήσει να έχει κανονικό μέγεθος για να δείχνει και καλά πιο αληθοφανές. Παλιοφλώροι! :whip:

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Madison από Heavy Rain : http://tiny.cc/0znq0 και Vanille από Final Fantasy XIII .

Leave a comment:

• dOOpLiSSaKoS
    replied
    OUG

YEAAAAAAH!!!

Leave a comment:

• Koul
    replied
    ..

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Mai Shiranui FTW, αλλά δυστυχώς για σένα, τα έχει με τον Andy Bogard.

Επίσης...

Nakoruru ftw... Me likes !

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    No Mai No Buy...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    :resp:

Leave a comment:

• Enpsty
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied

Rampidis ♥

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Πάντα κρατάμε ψηλά τον πήχυ για σένα, Scatty. :xp: Για πες μας ποία γουστάρεις εδώ κι αρκετό καιρό... Έτσι να κρατάμε πιο ψηλά τον πήχυ.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Λείπω καιρό και μπορώ να πω ότι έχετε κρατήσει ψηλά τον πήχη.

Θυμάμαι παλιότερα έκανα κάτι τρελά κοντινά στο πιξελάτο στήθος της Λάρα στο Tomb Raider IV. Ήταν απ'τις ψηφιακές ηρωίδες που την θεωρούσα αρκετά σέξυ.

Άλλη ήταν η Tifa με το super στήθος της (στο artwork)

Leave a comment:

• Imrahil
    replied

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Παντως τωρα που βλεπω το βιντεο, οκ ητανε οντως λιγο γκαβλωτικο, το παρδεχονται και μερικοι στα comments, αλλα δεν το λες και rape, προσωπικα θα εγλειφα καποια μονο ως ενδειξη ευγνωμοσυνης για τις ομορφες στιγμες που μου χαριζει, αλλα οπως μου ειχε πει καποτε η αλβανιδα " εδω μιλαω για ανωμαλους, εσυ εισαι φυσιολογικος "

Αυτο με την εξεταστικη σηκωνει μεγααααααλη κουβεντα και βγαινουμε τελειως OT, παντως μια απτις υποψηφιες ουτε θυμιζει καμια ηρωιδα απο game ουτε πρεπει να ασχολειται με games γενικα, αλλα παει καλα το πραγμα και περιμενω να τελειωσει η δικια της εξεταστικη σε 20 μερες απο τωρα για να ερθει σπιτi μου να παιξουμε volleyball room edition στο wiiiiiii

Btw daisy >>>>>> peach, η δευτερη παρα ειναι αθωα και χαζοχαρουμενο, η πρωτη ειναι πιο κοντα στο στυλ μου, πειραχτηρι και λιγο φωνακλου ( αν κρινω απτο strikers charged )

Leave a comment:

• straier
    replied
    Άντε τελείωσε και η εξεταστική...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Entaksei pes oti eixe idio xtenisma, mhn les oti emoiaze kiolas
    Skouro derma den exei h Jill, oute prasina matia, ase pou einai kai japaneza, just saying...

Leave a comment:

Working...
X