Announcement

Collapse
No announcement yet.

Έχετε ερωτευθεί με κάποια videogame character?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το χειροτερο ητανε οτι περσι εφαγα φλασια με μια τετοια στο γυμναστηριο, ελαφρως σκουρο δερμα ( σαν της christie monteiro, ραουρ !, πανεμορφα πρασινα ματια, ακριβως ιδιο μαλλι, κοιλιτσα αλλα και καμπυλες οπου αλλου χρειαζοτανε ( λιγο ακωλη αλλα ok ) Jill την ανεβαζα Jill την κατεβαζα, ( ενιοτε και αρκουδιτσα ) τελικα ειχε και εχει γκομενο, ραουρ

Comment

Epeidh exw dei kai photo pou mou exei deiksei o CRPL mporw na epivevaiwsw oti kamia sxesh den eixe me Jill, opote mhn pistevete thn sygekrimenh tou dhlwsh.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Που θα παει ρε, σε λιγο αντι να χαζευω fb profiles θα κουβαλαω και καμερα μαζι μου για να σας δειξω ποσο γαματος stalker ειμαι, σιγουρα αμα δεν την ειχα δει με καρεδακι θα την ελεγα μονο αρκουδιτσα, περα απτο μαλλι δεν εφερνε και τοσο σε jill αλλα ok, το μαλλι παιζει πιο μεγαλο ρολο αποσο νομιζετε, πληροφοριακα ειναι ενας απτους 3 βασικους λογους που ειμαι μεγαλος fan της tina armstrong ( οι αλλοι 2 βρισκονται λιγο πιο κατω απτον λαιμο της .... )

Comment

Entaksei pes oti eixe idio xtenisma, mhn les oti emoiaze kiolas
          Skouro derma den exei h Jill, oute prasina matia, ase pou einai kai japaneza, just saying...
          "

Greek Gaming Videos

Comment

Άντε τελείωσε και η εξεταστική...
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Παντως τωρα που βλεπω το βιντεο, οκ ητανε οντως λιγο γκαβλωτικο, το παρδεχονται και μερικοι στα comments, αλλα δεν το λες και rape, προσωπικα θα εγλειφα καποια μονο ως ενδειξη ευγνωμοσυνης για τις ομορφες στιγμες που μου χαριζει, αλλα οπως μου ειχε πει καποτε η αλβανιδα " εδω μιλαω για ανωμαλους, εσυ εισαι φυσιολογικος "

Αυτο με την εξεταστικη σηκωνει μεγααααααλη κουβεντα και βγαινουμε τελειως OT, παντως μια απτις υποψηφιες ουτε θυμιζει καμια ηρωιδα απο game ουτε πρεπει να ασχολειται με games γενικα, αλλα παει καλα το πραγμα και περιμενω να τελειωσει η δικια της εξεταστικη σε 20 μερες απο τωρα για να ερθει σπιτi μου να παιξουμε volleyball room edition στο wiiiiiii

Btw daisy >>>>>> peach, η δευτερη παρα ειναι αθωα και χαζοχαρουμενο, η πρωτη ειναι πιο κοντα στο στυλ μου, πειραχτηρι και λιγο φωνακλου ( αν κρινω απτο strikers charged )

Comment

Comment

Λείπω καιρό και μπορώ να πω ότι έχετε κρατήσει ψηλά τον πήχη.

Θυμάμαι παλιότερα έκανα κάτι τρελά κοντινά στο πιξελάτο στήθος της Λάρα στο Tomb Raider IV. Ήταν απ'τις ψηφιακές ηρωίδες που την θεωρούσα αρκετά σέξυ.

Άλλη ήταν η Tifa με το super στήθος της (στο artwork)
                  " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Πάντα κρατάμε ψηλά τον πήχυ για σένα, Scatty. :xp: Για πες μας ποία γουστάρεις εδώ κι αρκετό καιρό... Έτσι να κρατάμε πιο ψηλά τον πήχυ.
                    sigpic

Comment

Rampidis ♥
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Comment

:resp:
                          Carpe diem

Comment

No Mai No Buy...
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Mai Shiranui FTW, αλλά δυστυχώς για σένα, τα έχει με τον Andy Bogard.

Επίσης...

Nakoruru ftw... Me likes !
                              sigpic

Comment

..

Comment

Working...
                                X