Announcement

Collapse
No announcement yet.

God of Gaiden May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ρε παιδια εδω και τοση ωρα δηλαδη λεμε τα ιδια και τα ιδια...

IHNE αν ερθω και σου πω, φιλε μην μπεις σε αυτο το σπιτι γιατι δεν θα υπαρχει γυρισμος, εσυ αν αποφασισεις να μπεις δεν θα εισαι καπως υποψιασμενος? Αν μπουκαρεις με ενα καλασνικοφ και αρχιζεις να θεριζεις οτι υπαρχει μετα θα σου φταιει ο αλλος που σου εστεισε παιχνιδι? Και επισης αν σκοτωνεις αδιακριτως χωρις να κοιτας το τι και πως, καποια στιγμη δεν θα παρει η μπαλα και τους δικους σου? Εχεις δικιο σε οσα λες περι πραγματικων γεγονοτων, εγω απλα λεω οτι σε καποια σημεια το σεναριο ειναι flawed.

Αion quick time events υπηρχαν απο την εποχη του die hard arcade, μην τσαπουνας οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι. Το bayonetta δεν υπαρχει στις λιστες γιατι το τελευταιο post ειναι 6/2/10, το παιχνιδι βγηκε ενα μηνα πριν, μπορει να μην το ειχαμε παιξει-τερματισει τοτε... παλι οτι να να ναι δηλαδη.

Εdit: Απο την ωρα που κυκλοφρησε το Bayonetta μεχρι τις 6/2 υπαρχουν μονο 3 tops...

Comment

Πω πω,λίγες μέρες έλειψα και τα κάνατε όλα μπάχαλο.
      Aion λες βλακείες.Κι εσύ Ground.Οι υπόλοιποι μιλάτε σωστά κατά το ήμιση αλλά μόνο εγώ έχω δίκιο.Άντε και οι IHNE & Evans.

Οκ εντάξει κάτσε να απαντήσω σοβαρά.Όσο γίνεται με αυτά που διάβασα.

Ground,o Kratos δεν κατάλαβε ότι είναι η οικογένειά του γι'αυτό τους έσφαξε.Ήταν brainwashed από τον Άρη,gone berzerker δεν ξέρω κιε γώ τι,αλλά σίγουρα δεν ακταλάβαινε τι έκανε εκείνη την ώρα.Επίσης το ότι στο βίντεο δείχνει να τους σφάζει με μια κίνηση δεν λέει κάτι,είναι συμβολικό το θέμα.Σιγά μην κάτσει να μας δείξει κάθε λεπτομέρεια.Έκανε ένα βήμα μπροστά μετά ένα ακόμα,μετά άναψε τσιγάρο,ακόνισε τις λεπίδες και μετά άρχισε να ανεμίζει αριστερά δεξιά τις λεπίδες.Έλεος με τα αυτονόητα.

Το God of War δεν είναι hack n slash.Το ότι έχει μηχανισμούς hack n slash δεν λέει κάτι.Με αυτή τη λογική να το βάλουμε και στα Platforms,mini games Και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού.Action/adventure είναι,αν σας αρέσει.Αν όχι τη βόλτα σας.

Tα DMC/Bayonetta είναι hack n slash.Και ναι,το DMC3 είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του,whether you like it or not.

Πάμε στο θέμα των χαρακτήρων.Και οι 3 (Dante,Kratos,Ryu) είναι γαμάτοι,cool & awesome ανάλογα τα γούστα του καθενός,με το δικό του τρόπο έκαστος.Γούσταρα άπειρα με τον Ryu vα σφάζω δαίμονες και να νιώθω Master ninja.Γούσταρα τρελά με τον Kratos να κατακρεουργώ ότι βρίσκω μπροστά μου γιατί απλά μπορώ.Το DMC3 αν και το απόλαυσα κι αυτό πολύ,ξενέρωνα γιατί δεν μπορούσα να το παίξω όπως έπρεπε,aka δεν έβγαζα καλή βαθμολογία στο τέλος.Αλλά το ότι εγώ είμαι άχρηστος δεν πάει να πει ότι ο τίτλος πάσχει.Είναι καθαρά δικό μου φταίξιμο.Για το τέλος να πω εδώ,ότι ο Dante είναι ο πιο COOL χαρακτήρας EVER.
      Aν συμφωνείτε με όσα έγραψα καλώς,αν όχι,σπμ,500 ποστς διάβασα για να απαντήσω,μπορεί να μου ξέφυγαν κάποια πράγματα.
      Carpe diem

Comment

Αυτό που λες για την ιστορία, είναι ηλίθιο, παλαβό, και γέλιο. Απορώ πως και το λες, πραγματικά. Βαριέμαι όμως να κάτσω να μιλήσω για την ιστορία, ο sOLiD_SNAKE έχει περισσότερη όρεξη.

Όσο για τα quick time events, ακόμα και αν υπήρχαν από τον καιρό του Pac-Man, το Shenmue τα καθιέρωσε και τα έβγαλε στην επιφάνεια, όλα τα αλλα είναι περιττά. Μην λέμε ότι θέλουμε ε.

Να ξαναγίνουν τότε η λίστες, να μπει το Bayonetta πρώτο, δεύτερο το DMC3, τρίτο χατιρικώς το GOW, και το Ninja Gaiden, το πιο ισορροπημένο, το πιο όμορφο, το επίτευγμα μιας γενιάς, το ανώτερο παιχνίδι όλο τον άλλον, να μην μπει στην λίστα καν. Χαχαχαχαχα.

Και έζησαν αυτοί καλά, και εμείς καλύτερα! Αστείε κόσμε. Να βάλουμε fanboy meter στο forum.

Comment

Altair, τότε να ξαναγίνει πιο προσεγμένη λίστα στο topic. Όχι να μου συγκρίνουν πράγματα αστεία. Όσο για τους χαραχτήρες, το DMC3 δεν έχει κάτι να δείξει. Τίγκα στα κλισέ με ένα χαραχτήρα μαϊμού για να χαίρονται τα πιτσιρίκια. Είναι σαν τον Steven Seagal από μια άποψη.

Comment

nooto οκ υποψιασμενος θα ημουν για παγιδα και οκ ειναι flawed το σεναριο σε εκεινο το σημειο θα μπορουσαν να το εξηγησουν αλλιως δεν διαφωνησα με αυτο.. Νομιζω δεν υπαρχει λογος να συζηταμε αλλο για το συγκεκριμενο κομματι της ιστοριας.. ;)

Αληθεια τι γνωμη εχετε για τον punisher σαν χαρακτηρα??

Comment

Ότι έγινε,δεν ξεγίνεται.Επίσης ο Dante μόνο μαϊμού δεν θυμίζει.Ο Kratos θυμίζει γορίλα.Τέλος.
              Ο Punisher σπέρνει.Τέλος και από δω.
              Συνεχίστε το θέμα χωρίς ανούσιες συγκρίσεις..+-
              Carpe diem

Comment

Σπερνει ο serial killer/mass murderer punisher αλλα ειναι gtp ο kratos γιατι??

Comment

Από πια άποψη δεν σου θυμίζει μαϊμού? Κάνει τούμπες, σκοτώνει τέρατα λέγοντας αστεία που δεν ξέρω ποιοι γελάνε με αυτά, είναι κλισέ χαραχτήρας που ουσιαστικά δεν έχει χαραχτήρα, πετάει πίτσες και μπάλες του μπιλιάρδου, κάνει ακροβατικά με την μηχανή... Τότε η μαϊμούδες πως είναι? Επειδή δεν τρώει μπανάνα?

Ο Kratos γιατί γορίλας? Πως θα έκανες εσύ τον πιο βίαιο και ανένδοτο χαραχτήρα όλο τον εποχών?

Comment

@Aion

Καλα θα ξαναμιλησουμε οταν παιξεις πρωτα τα παιχνιδια, προς το παρον πηγαινε και διαβασε το gamespot.

Μιλησες στο πρηγουμενο post για το ποιος τις γεννησε οχι για το ποιος τις καθιερωσε... και παλι εγω μπορω να σου πω οτι τις καθιερωσε το gow ή το RE4, beat that. Ασε που ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις ιδεα σε ποσα παιχνιδια εχει παρουσιαστει ο μηχανισμος πριν μπει με αυτον τον τροπο στο shenmue.

Τα παντα κρινονται με καποια κριτηρια, αν εσενα σου φαινεται φυσιολογικο τη στιγμη που σου εχουν πει μην μπεις εκει να μπεις και να σκοτωνεις τους παντες τι να σου πω, μπραβο... Κατα τα αλλα εγω λεω τα παλαβα.

Το ασχημο ειναι οτι καθομαι τελικα και τρωω το χρονο μου για να σου επιχειρηματολογησω ενω ειναι ξεκαθαρο ή οτι τρολλαρεις ή οτι πιστευεις αυτα που λες επειδη δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα. Καθομαι και γραφω σεντονια και μου πετας ''λες μλκς''... Θες να σε παρω στα σοβαρα?

Εχω πει οτι δεν εχω παιξει τα NG γι'αυτο και οπως βλεπεις δεν τα εντασσω στο λογο μου και καθομαι να διαβασω με ενδιαφερον το οτι γραφεται. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο, οταν δεν εχεις γνωση πανω στο αντικειμενο το καλυτερο ειναι να ακους και οχι να πετας αυτα που εχεις διαβασει στο gamespot...

Comment

• Ρε Aion είπα μια βλακεία,μην πιάνεσαι από αυτήν.Έλεος με τα πιθήκια.Άντε να παίξεις τα παιχνίδια και ξαναμιλάμε.Nooto είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!Παίξε άμεσα Ninja Gaiden 1.Τρέχουμε λέμε.
                      IHNE δεν είνα κατάλληλο το θέμα για τον Punisher.O Punisher όμως σκοτώνει μόνο εγκληματίες,γιατί τέτοιοι σκότωσαν τους δικούς του.Και καλά κάνει.
                      Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                        Ρε Aion είπα μια βλακεία,μην πιάνεσαι από αυτήν.Έλεος με τα πιθήκια.Άντε να παίξεις τα παιχνίδια και ξαναμιλάμε.Nooto είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!Παίξε άμεσα Ninja Gaiden 1.Τρέχουμε λέμε.
                        IHNE δεν είνα κατάλληλο το θέμα για τον Punisher.O Punisher όμως σκοτώνει μόνο εγκληματίες,γιατί τέτοιοι σκότωσαν τους δικούς του.Και καλά κάνει.
                        Ειναι λογικο αυτο που λες?? Μαλλον για double standards μου κανει.. Στο civil war ο captain america ειπε τον punisher "τρελό" και "ζωο" Τεσπα βγηκα offtopic αλλα τα σπαει ο punisher ειναι fact anyway...

Comment

• nooto

Συνεχίζω να λέω ότι λες αστεία πράγματα. Το Shenmue καθιέρωσε ή ακόμα γέννησε κιόλας, αν θέλεις, τον συγκεκριμένο μηχανισμό παιχνιδιού. Όταν κυκλοφόρησαν τα ΡΕ4 και GOW δεν σκεφτήκαμε το Die Hard, αλλα το Shenmue. Μέσο του Shenmue βασικά μάθαμε τα quick time events. Διαφορετική προσέγγιση, διαφορετική συνολική παρουσία και εμπειρία.

Επιχειρηματολογείς με το να λες ότι ο Kratos απλά μπήκε οικειοθελώς και σκότωσε την οικογένεια του? Επειδή του είπαν να μην μπει? Είσαι σοβαρός?

Όσο για το Gamespot:

1. Έχει κατηγορια με αλλα sites, όπως είπα ήδη δυο φορες, και σου δείχνει κατά μέσο ορο τι γίνετε. Δηλαδή ακόμα και αν δεν σαρέσει το Gamespot, μπορείς να το αγνοήσεις και να δεις τι γίνετε στα αλλα sites και τι λένε οι users μέσο αυτού.

2. Να ξαναπώ ότι το ανέφερα επειδή ο Ground_Zero έριξε την κοτσάνα ότι όλοι εδώ συμφωνούν μαζί του. Έτσι του εξήγησα ότι με αυτή την εννιά εγώ έχω όλους τους άλλους, γίαυτό και έβαλα το Gamespot στην μέση.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                            Nooto είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!Παίξε άμεσα Ninja Gaiden 1.Τρέχουμε λέμε.

Σαφώς, το παιχνίδι τα σπάει. Έχει και το καλύτερο battle system απ' όλα όσα αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Μεσω του Shenmue τα εμαθες ''εσυ'' οχι ''εμεις''... Οταν κυκλοφορησαν τα RE4 και GοW ''εσυ'' σκεφτηκες το Shenmue, οχι ''εμεις''...

Οk, συνεχισε να λες οτι λεω αστεια πραγματα...

Comment

• Tha pw kai egw ta dika mou teleftaia logia giati o Aion opws vlepw kai den exei idea gia poio pragma milaei kai synexizei na snobarei ton synomilith tou adikaiologhta xwris na diavasei kan thn gnwmh tou kai xwris na dwsei kan dika tou epixeirhmata.

Altair kai I have no equal, kserw POLY kala ti paizei me to senario tou God of War, exete dikio se afta pou lete, etsi egine, ton tyflwse o "arhs" me dolofonikh mania, mphke mesa sto spiti, esfaze adiakritws to sympan kai mesa se olous htan kai oi dikoi tou.

ALLA, to olo thema onomazetai "suspension of disbelief", ean egw san theaths eimai aprothymos na pistepsw pws egine etsi, giati to senario den mporei na me peisei se ekeino to shmeio oti egine etsi (dioti den anaferetai pouthena oti o arhs ekane kati parapanw apo to na valei thn oikogeneia tou kratos ekei) tote kai egw aftomata krinw apo thn symperifora tou Kratos sta ypoloipa paixnidia kai se afta pou vlepw (stis prakseis tou dhladh).
                                Egw apo afta pou vlepw na kanei EPEITA (otan ypotithetai oti psaxnei gia retribution kai oti den to phdaei to sfazei), DEN mporw na sympasxw me ton xarakthra kai aftomatws den dexomai thn logikh oti einai to thyma.
                                Afto enow, ean eseis akomh mporeite kai efxaristieste kala kanete, emena o Kratos mou einai akrivws afto pou eipe o Altair "Amyalos gorilas".

Nooto ta les teleia, den xreiazetai na ksanapeis tipote parapanw, o Aion to mono pou mporei na apanthsei aftomatws einai oti osa leme emeis pou exoume paiksei ta paixnidia einai geloiothtes kai vlakeies, opote aston na kourevetai sthn telikh.

Aion oson afora ta top paixnidia pou valame edw prwton einai apotelesma dikhs mas epiloghs, dhladh o kathenas mas evale oti tou arese tou idiou, ara prokeitai gia proswpikes listes kai o Loggo evgale aplws ena sygentrwtiko apotelesma.
                                Opote prwton den einai dynaton na epiteithesai sthn proswpikh gnwmh tou allou kai defteron den ginetai na apokaleis hlithious, gelious kai fanboys tous perissoterous sto forum pou psifhsan to DMC3, mono kai mono epeidh den antistoixei sta dika sou (an theleis na to akouseis "geloia") gousta.

Thewreis ton Dante synithismeno xarakthra kai esena sou aresei o "Ninja", mhn eisai toso protwtypos stis epiloges sou tha patheis tipote...
                                Ninjas yparxoun apeiroi, xarakthres san ton Dante den yparxei kanenas akomh sta video games giafto einai kai monadikos, to emathes twra kai afto.

To Bayonetta fysika kai einai anwtero tou DMC3 texnika, alla ekeinh thn stigmh kaneis mas den to eixe paiksei kai to Bayonetta vghke to 2010 ektos Iapwnias, ara prwton kaneis mas den to eixe paiksei gia na mpei se listes kai defteron oi listes pou kaname einai gia ta kalytera paixnidia pou paiksame thn dekaetia twn 00's kai OXI twn 2k10's opote mporeis na peis oti to Bayonetta den anoikei kan sthn lista, to idio kai to God of War III.

Ean htan sto diko mou xeri tha evaza prwto to DMC3, deftero to Gaiden kai trito to God of War, alla den thewrw hlithious h fanboys osous exoune psifhsei to God of War oti tous arese, an einai dynaton dhladh.

O Punisher den maresei san xarakthras, alla toulaxiston den skotwse o idios thn oikogeneia tou

Den tha ksanapanthsw sta geloia posts tou Aion.
                                Apofasisa oti den aksizei pleon, tha ton afisw na kakarizei monos tou, grafontas me ena hlithio xamogelo sto stoma, forontas gyalia asterakia kai perouka, strifogyrizontas mia mpala sthn myth tou.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X