Announcement

Collapse
No announcement yet.

God of Gaiden May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Βασικά για τον Aion μπήκε το gif, όχι για σένα .

Comment

• Originally posted by Phantom Duck View Post
          Σαφώς, το παιχνίδι τα σπάει. Έχει και το καλύτερο battle system απ' όλα όσα αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής.

Epic game ομως..

Comment

• Evans kai egw gia ton Aion to evala
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ground πουθενά δεν είπα κάτι για "άμυαλο γορίλα".Άλλο το ότι το υπονόησα.;)
              PhantomDuck ευτυχώς που δεν έκατσες περεταίρω στη Φινλανδία γιατί παγώσαμε από το χιούμορ σου.Και ναι Ninja Gaiden 1 είναι,μιας κι έχει βγει ήδη NG2 κι ετοιμάζεται 3.Εκτός κι αν είσαι άσχετος και δεν το ήξερες,οπότε πάω πάσο.
              Carpe diem

Comment

• Τόσα και τόσα σημεία και τέρατα ακούστηκαν σε αυτό το thread, η συμβολή μου στη χαλάρωση του κλίματος σε πείραξε ? Είσαι ο τελευταίος που θα περίμενα να πειραχτεί. Οκ, διορθώνω τότε

Σαφώς, το παιχνίδι τα σπάει. Έχει και το καλύτερο battle system απ' όλα όσα αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Αυτό σκεφτόμουν τώρα.Ότι αν είχες βάλει ένα emoticon δε θα είχα πειραχτεί,γιατί απλά θα το θεωρούσα αστείο,ενώ τώρα μου φάνηκε ως ειρωνία.Γράψε λάθος.
                  Carpe diem

Comment

• IHNE αν ερθω και σου πω, φιλε μην μπεις σε αυτο το σπιτι γιατι δεν θα υπαρχει γυρισμος, εσυ αν αποφασισεις να μπεις δεν θα εισαι καπως υποψιασμενος? Αν μπουκαρεις με ενα καλασνικοφ και αρχιζεις να θεριζεις οτι υπαρχει μετα θα σου φταιει ο αλλος που σου εστεισε παιχνιδι? Και επισης αν σκοτωνεις αδιακριτως χωρις να κοιτας το τι και πως, καποια στιγμη δεν θα παρει η μπαλα και τους δικους σου? Εχεις δικιο σε οσα λες περι πραγματικων γεγονοτων, εγω απλα λεω οτι σε καποια σημεια το σεναριο ειναι flawed.
                    Θελω να σταματησω την συζητηση και δεν με αφηνεις

Σιγα μην του λεει οτι αμα μπει θα σκοτωσει και την οικογενεια του :xp:
                    Η Oracle λεει λεξη προς λεξη : "Beware Kratos, the dangers in the temple are greater than you know "

Ελεος δηλαδη. To σεναριο στο συγκεκριμενο σημειο ειναι ξεκαθαρο αυτο που ειναι flawed αν θες, ειναι το presentation και η σκηνοθεσια της σκηνης.
                    Δηλαδη προσπαθεις να αποδειξεις αυτο που θες παση θυσια με αυθαιρετα συμπερασματα.

Αν του εβαζες την κορη του να φρουρει τις μοιρες αντι για τον Θησεα, πιθανοτατα θα την ξανασκοτωνε για να περασει και μετα θα ελεγε οτι φταιει
                    Αν ειχες παρει χαμπαρι εστω και λιγο την ιστορια του GOW θα καταλαβαινες οτι αυτο ειναι τελειος ακυρο.
                    Και να πω οτι ειναι κανα πολυπλοκο σεναριο.

Solid για να το κλεισω καπως, η εκδικηση του Κρατος ειναι δικαιολογημενη στα δικα του ματια (παροτι πιστευω οτι αν τον ρωταγαν ''Κρατος γιατι θες να σκοτωσεις τον Δια'' θα ελεγε ''aawawwa kill them all'') δεδομενης της δικης του νοημοσυνης και αντιληψης.
                    Εγω ρε φιλε προσπαθω να παραθεσω τα γεγονοτα και εσυ μου κανεις δικες σου υποθεσεις.

Τωρα σοβαρα μου το λες αυτο για την εκδικηση ; Η εκδικηση ετσι και αλλιως εξορισμου δεν πρεπει να δικαιολογειται αν το πας ετσι, και στο κατω κατω ειναι οφθαλμος αντι οφθαλμου και εχει νοημα για αυτον που παιρνει εκδικηση αλλιως δεν θα ηταν εκδικηση.....

Και το ολο GoW εχει να κανει με την εκδικηση.

Στην συζητηση συμμετειχα γιατι θεωρουσα οτι ελεγα απλα και ξεκαθαρα πραγματα, αλλα τελικα ισως και να μην ειναι . Σιγα μην κατσω να ασχοληθω αλλο με το σεναριο του GOW και του DMC.

Και κατι τελευταιο. Το συγκεκριμενο ειδος το γουσταρω με χιλια και εχω λιωσει τα dmc,gow,ng,bayonetta,Catlevania:LoS ακομα και godhand,vewtiful joe,shinobi,OTOGI κ.α. Αγαπημενο μου ειναι το DMC λογο του πρωτου που για εμενα ειναι και ο σημαντικοτερος με διαφορα τιτλος του ειδους . Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν βλεπω που υπερτερει ο καθε τιτλος. Το λεω και για το Aion γιατι καλο gameplay εχουν ολα (το καθε ενα με την λογικη του) αλλα το θεμα με τα battlesystem ειναι κατι δεδομενο, δεν ειναι κατι κρυφο. Πως να το κανουμε το GOW ειναι πιο απλο και προσβασιμο για τος απειρους και εχει καποια θεματα που πρεπει να διορθωθουν.

Comment

• Μεσω του Shenmue τα εμαθες ''εσυ'' οχι ''εμεις''... Οταν κυκλοφορησαν τα RE4 και GοW ''εσυ'' σκεφτηκες το Shenmue, οχι ''εμεις''...
                      A μιλώ του τοίχου. Θέλεις κατάλαβε, θέλεις μην καταλάβεις.
                      o Aion opws vlepw kai den exei idea gia poio pragma milaei kai synexizei na snobarei ton synomilith tou adikaiologhta xwris na diavasei kan thn gnwmh tou kai xwris na dwsei kan dika tou epixeirhmata.
                      Έδωσα ολίγα επιχειρήματα, αν δεν τα είδες δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα μου. Εγώ όταν λέω κάτι συνήθως το κάνω με επιχειρήματα, όχι σαν εσένα που "Και οι άλλοι συμφωνούν μαζί μου, πέστε του και εσείς παιδιά, πέστε του!". Το να δώσω επιχείρημα όμως σε ένα θέμα όπως είναι η ιστορία του GOW και γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λες, το θεωρώ σαν ντροπή. Βασικά, βαριέμαι.
                      Aion oson afora ta top paixnidia pou valame edw prwton einai apotelesma dikhs mas epiloghs, dhladh o kathenas mas evale oti tou arese tou idiou, ara prokeitai gia proswpikes listes kai o Loggo evgale aplws ena sygentrwtiko apotelesma.
                      Opote prwton den einai dynaton na epiteithesai sthn proswpikh gnwmh tou allou kai defteron den ginetai na apokaleis hlithious, gelious kai fanboys tous perissoterous sto forum pou psifhsan to DMC3, mono kai mono epeidh den antistoixei sta dika sou (an theleis na to akouseis "geloia") gousta.
                      Είναι η γνώμη σας, και είπα ξεκάθαρα από την αρχή ότι δεν σύμφωνο και το βρίσκω γελίο. Είχα σκοπό να πω πολλά άμα τύχαινε (που το περίμενα άλλωστε), να το συζητήσουμε, όμως μετά που είδα τις αντιδράσεις και ποσο γελία τα σκέφτεστε, το θεώρησα ανώφελο να πω αναλυτικά περισσότερα, όπως για παράδειγμα για το ότι ο Kratos δεν σκότωσε τόσο οικειοθελώς τους δικούς του.
                      Thewreis ton Dante synithismeno xarakthra kai esena sou aresei o "Ninja", mhn eisai toso protwtypos stis epiloges sou tha patheis tipote...
                      Ninjas yparxoun apeiroi, xarakthres san ton Dante den yparxei kanenas akomh sta video games giafto einai kai monadikos, to emathes twra kai afto.
                      Βασικά παραξενεύτηκα κάπως που δεν το είχες αναφέρει από πριν αυτό, για τον Ninja. Είναι ένα hack & slash adventure με ninja, άρα τι θα είχε σαν κεντρικό χαραχτήρα? Ninja! Το είδος του παιχνιδιού, σε σχέση με το θέμα, και τον κεντρικό χαραχτήρα, δεν σου δίνει πολλά περιθώρια για να παραπονεθείς. Ο Hayabusa δείχνει ένας πολύ cool ninja χωρίς να δίνει δικαιώματα για παράπονα.

Όσο για τον Dante, συμφωνώ. Δεν υπάρχει άλλος στα VideoGames που να φορα τα συγκεκριμένα ρούχα, να έχει άσπρα μαλλιά, να τον λένε Dante, και οδηγά μια μηχανή. Κατά τα αλλα, ΚΛΙΣΕ, RPG και Anime style, nothing special, ειδικά αν τον συγκρίνεις με άλλους χαραχτήρες του είδους.

Γενικά για μένα το Ninja Gaiden παίρνει την πρωτιά, όπως έχω ήδη πει όμως, αν στην λίστα έμπαινε δεύτερο για παράδειγμα, μαζί με αλλα δυο παιχνίδια του είδους που να αξίζουν πραγματικά μια θέση στην τριάδα, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Όχι πως τώρα έχει.

Αυτό για την μπανάνα που έβαλες μπορούμε να το συζητήσουμε μέσο chat.

Comment

• @Solid

Καλα ειναι προφανες πλεον οτι υπαρχει προβλημα επικοινωνιας και κατανοησης του τι λεει ο αλλος (δεν το λεω μονο για σενα γενικα μιλαω).

Anyway καλο ηταν οσο κρατησε αλλα καπου βαρεθηκα, εχουμε εστιασει σε 3-4 σημεια και απ'οτι φαινεται δεν υπαρχει ικανοτητα ουτε (στο στοιχειωδες) να κανουμε κατανοητα τα επιχειρηματα μας στον αλλον (δεν εχω το κουραγιο να σου εξηγησω οτι για ακομη μια φορα αλλα γραφω και σε αλλα μου απαντας... και μπορει να κανω και εγω το ιδιο, δεν αντιλεγω σε αυτο)...

Αν ειχες παρει χαμπαρι εστω και λιγο την ιστορια του GOW θα καταλαβαινες οτι αυτο ειναι τελειος ακυρο.
                        Και να πω οτι ειναι κανα πολυπλοκο σεναριο.
                        Δηλαδη εσενα αυτο ειναι θεμα σου και το τελικο σου point? Οτι δεν πηρα χαμπαρι? Συγχαρητηρια, δεχομαι το πορισμα σου...

Τουλαχιστον χαιρομαι γιατι πιστευω οτι ακουστηκαν και ωραια πραγματα μεσα σε ολο αυτο.

@Aion

Απο σενα τι να σχολιασω... Keep walking με αυτη την καταπληκτικη επιχειρηματoλογια...

Comment

• Count on me.

Comment

• Το "γελοίος" γράφεται έτσι.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Όντως.

Comment

• Count on me.
                                Ι bet...

Comment

Working...
                                X