Ε3 και TGS δεν είναι, αλλά όλο και κανά σχόλιο θα βγει και κυρίως έχει την φοβερή διαφορά πως μπορούμε ρεαλιστικά να πάμε να πουλήσουμε τσαμπουκά, ειδικά όσοι είναι/σκοπεύουν να έρθουν κατά Β.Ευρώπη μεριά γενικά. Είναι 22 με 25 του μήνα στο κεντρικό Λονδίνο, εισιτήρια 7,5 με 10 λίρες, για Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή έχει ακόμη. http://www.eurogamer.net/expo/ Eγώ θα είμαι Κυριακή, αν έρθει κανείς να συνεννοηθούμε για cosplay τσολιά που ζητιανεύει Vita
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurogamer Expo '11
Collapse
X
-
Όσα έπαιξα, με φθίνουσα σειρά εντυπώσεων (δεν έχει νόημα post-σεντόνι για πράματα που ξέρετε/δεν ενδιαφέρεστε, αν κάποιος θέλει περαιτέρω εντυπώσεις για κάποιο μου λέει)
++
Skyward Sword
Skyrim
PSVita
+
Uncharted 3
Mario Kart 7
Resident Evil Revelations
Journey
The Old Republic
+-
FFXIII-2
AC Revelations
Dark Souls
-
Super Mario 3DLand
Kid Icarus
Rage
--
Metal Gear 3DS (απλά τραγικό)
Comment
-
Μακάρι όλα τα dlc να είχαν την ποιότητα του Brotherhood και -εικάζω- του Revelations.
Μια ολόκληρη νέα πόλη προς εξερεύνηση,μεγαλύτερη από αυτές που είχε το 2,20+ ώρες διάρκεια,multiplayer κι ένα σωρό νέα πράγματα.Αλλά οκ τι να πεις.Έξω υπάρχουν τίτλοι με τιμολόγηση ίδια με του Brotherhood/Revelations έχουν 4 ώρες διάρκεια και σου λένε σαν διακιολογία ότι έχουν multiplayer.Ένα Multiplayer το οποίο είναι ολόιδιο με τίτλων παρόμοιας φιλοσοφίας ή ίδιων με τα προηγούμενα της σειράς στην οποία ανήκουν.Και μετά γκρινιάζουμε για το Revelations.
Carpe diem
Comment

Άντε να βρω δουλειά να μαζέψω λεφτά και μετά να σου έρθω, Xeno. Υπάρχει όμως μεγάλη περίπτωση να πάω με την μάνα μου στην Ιταλία αργότερα για διακοπές.
Comment