Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reviews by Nikos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reviews by Nikos

Reviews με τον ενθουσιασμό, τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητα του μικρού Νίκου!

Το κανάλι του: http://www.youtube.com/user/nikosorange1997#p/u

Kudos στον sub_zero που τον ανακάλυψε! Επίσης, τι κάνει το τμήμα δημοσίων σχέσεων του Gamers Odyssey; Γιατί δεν έγινε ακόμα μέλος;
    The illusion of free will is an illusion.

Επίσης, τι κάνει το τμήμα δημοσίων σχέσεων του Gamers Odyssey; Γιατί δεν έγινε ακόμα μέλος;
    Aν σκεφτεις οτι τον αακαλυψαμε χθες ξημερωματα, το πρωι ειχε σχολειο και τωρα θα ειναι στο φροντιστηριο, ε δεν θα εχει κατσει ακομα στο Pc για να δει τα μηνυματα θαυμασμου

Comment

Η διόρθωση που ζήτησε ο Ryu έγινε.

Ο Νικολάκης είναι ωραίος και το ότι μας θυμίζει τα νιάτα μας τον κάνει ακόμα πιο ωραίο. Μακάρι να έρθει και να τον γνωρίζουμε!
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

γαταρος ο Νικολας! αντε να μπει λιγο newblood στο forum

Comment

Του έστειλα πμ, αν θέλετε κάντε το ίδιο μπας και μπει (αν δεν το κάνατε ήδη). Ο ενθουσιασμός του μου θύμισε τις αντιδράσεις μου όταν ήμουν στην ηλικία του και έπαιζα κάτι καινούριο. Ακόμα θυμάμαι τις ατελείωτες συζητήσεις με τον αδελφό μου για τα RPG και το πόσο "περίεργο" είδος είναι όταν πρωτοπιάσαμε το Story of Thor στο Megadrive .

Comment

Working...
          X