Announcement

Collapse
No announcement yet.

Best RPG(Action RPG) of 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Best RPG(Action RPG) of 2011

Πιο πιστεύεται είναι το καλύτερο RPG(Action RPG) της φετινής χρονιάς;Βγήκαν αρκετά φέτος και ακόμα δεν τελειώσαμε...
    But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Μιας και δεν έχω παίξει κανένα,θα πω αυτό που μου φαίνεται καλύτερο.
    Dark Souls φυσικά.
    Carpe diem

Comment

RPG γενικότερα;
      Xenoblade Chronicles*

Μόνο αυτό έπαιξα φέτος , αλλά μάλλον είναι ότι καλύτερο βγήκε.

Comment

The Witcher II!

Αν και δεν το έχω ακόμα, θεωρείται το καλύτερο RPG στην καρδιά μου.
        sigpic

Comment

action rpg? hmm με την ευρυτερη εννοια του ορου οπως την αντιλαμβανεται ο καθενας
          θα ελεγα για φετος
          darksouls>>>witcher2>>>>>>>bastion>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>rest

το xenoblade δεν θα το εβαζα σε αυτη την κατηγορια αν και θα επρεπε κανονικα

αλλα εχουμε και το skyrim για να δουμε

ειναι λιγο ξεκαρφωτο το topic η μου φαινεται?

Comment

:kill:......Nάι παίζει να έκανα βλακεία έπρεπε να βάλω αλλού το topic αυτό....

Comment

Kai h dikh mou psifos sto Witcher 2 paei BTW.
              To Dark Souls to epaiksa poly ligo gia na krinw.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εγώ περιμένω Skyrim δεν έχω παίξει ακόμα κάποιο φετινό RPG. Αχ να είχαμε ένα Tales of Xillia....

Comment

Εμένα πάντως μου άρεσε και το Dragon Age 2 όχι όσο το Origins όμως

Comment

Originally posted by Dragonickus View Post
                    Εμένα πάντως μου άρεσε και το Dragon Age 2
                    κανε δυο μετανιες και τρεις προσευχες στο avatar σου γι'αυτο που μολις ειπες...
                    lol σε πειραζω φυσικα, και μενα μου αρεσε το dragonage 2 ενταξει δεν ητανε και το καλυτερο δυνατο sequel αλλα οχι δεν αξιζε και το κραξιμο που εφαγε απο τον τυπο και τον κοσμο , ηταν κομματακι υπερβολικο, οι μεγαλες προσδοκιες καμια φορα θολωνουνε την κριση

Comment

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Οι fan tou DA περίμεναν πολλά περισσότερα από το sequel και στο τέλος ξενέρωσαν και άρχισαν να το κράζουν εμένα από την άλλη δεν με χάλασε απλά θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις.Κάτι άλλο πιστεύτε οτι απο το Skyrim περιμένουμε πολλά; ή μας υποσχέθηκαν πολλά;

Comment

εχω την αισθηση οτι θα αποθεωθει απο τον τυπο, επι της ουσιας ομως αν δεν διωρθωνουν τα αγκαθια και τα κακως κειμενα του oblivion θα παει χαμενη μια μοναδικη ευκαιρια και θα πρεπει να περιμενουνε 3-4 χρονια παλι

Comment

Κείμενα ενοείς το Story ή της συνομιλίες;

Comment

Originally posted by Grimmtak View Post
                            Εγώ περιμένω Skyrim δεν έχω παίξει ακόμα κάποιο φετινό RPG. Αχ να είχαμε ένα Tales of Xillia....
                            Λέγοντας γι' αυτό, το περιμένω κι εγώ, γιατί ανακοινώθηκε στα γενεθλιά μου!!!
                            sigpic

Comment

Κακώς κείμενα = σφάλματα, λάθη. Είναι έκφραση

Το Dark souls είναι action RPG και όχι RPG, νομίζω το πιο σωστό είναι να μιλάμε για δύο κατηγορίες.

Οι δικές μου ψήφοι

RPG - Witcher 2 χωρίς καν να περιμένω το Skyrim

action - RPG έτσι τιμής ένεκεν θα βάλω το Bastion, αφού δεν έχω παίξει το Dark Souls που έτσι κι αλλιώς όμως είναι sequel.
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                              X