Πιο πιστεύεται είναι το καλύτερο RPG(Action RPG) της φετινής χρονιάς;Βγήκαν αρκετά φέτος και ακόμα δεν τελειώσαμε...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Best RPG(Action RPG) of 2011
Collapse
X
-
action rpg? hmm με την ευρυτερη εννοια του ορου οπως την αντιλαμβανεται ο καθενας
θα ελεγα για φετος
darksouls>>>witcher2>>>>>>>bastion>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>rest
το xenoblade δεν θα το εβαζα σε αυτη την κατηγορια αν και θα επρεπε κανονικα
αλλα εχουμε και το skyrim για να δουμε
ειναι λιγο ξεκαρφωτο το topic η μου φαινεται?
Comment
-
Kai h dikh mou psifos sto Witcher 2 paei BTW.
To Dark Souls to epaiksa poly ligo gia na krinw."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by Dragonickus View PostΕμένα πάντως μου άρεσε και το Dragon Age 2
lol σε πειραζω φυσικα, και μενα μου αρεσε το dragonage 2 ενταξει δεν ητανε και το καλυτερο δυνατο sequel αλλα οχι δεν αξιζε και το κραξιμο που εφαγε απο τον τυπο και τον κοσμο , ηταν κομματακι υπερβολικο, οι μεγαλες προσδοκιες καμια φορα θολωνουνε την κριση
Comment
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Οι fan tou DA περίμεναν πολλά περισσότερα από το sequel και στο τέλος ξενέρωσαν και άρχισαν να το κράζουν εμένα από την άλλη δεν με χάλασε απλά θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις.Κάτι άλλο πιστεύτε οτι απο το Skyrim περιμένουμε πολλά; ή μας υποσχέθηκαν πολλά;But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!
Comment
-
Κακώς κείμενα = σφάλματα, λάθη. Είναι έκφραση
Το Dark souls είναι action RPG και όχι RPG, νομίζω το πιο σωστό είναι να μιλάμε για δύο κατηγορίες.
Οι δικές μου ψήφοι
RPG - Witcher 2 χωρίς καν να περιμένω το Skyrim
action - RPG έτσι τιμής ένεκεν θα βάλω το Bastion, αφού δεν έχω παίξει το Dark Souls που έτσι κι αλλιώς όμως είναι sequel.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment