Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming Awards 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    γιατί το νέο ζέλντα τι το φοβερό, προς το καλύτερο έχει σε σχέση με τα προηγούμενα Ζέλντα για να είναι άξιο βραβείου GOTY; τι το νέο προσέφερε στα vg σε σχέση με ένα Heavy Rain, Little Big Planet, Minecraft, GTA III, ή Halo και άλλα που πράγματι επιρρέασαν την πορεία κάποιου είδους vg ή υλοποίησαν φρέσκες έως επαναστατικές ιδέες;
    Προκαλείς τώρα νομίζω..Θα μπορούσα να σου κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση για το skyrim.. αλλά δεν το έχω παίξει και δεν το κάνω.Το zelda έχει πολλές καινοτομίες και αν δεν το παίξεις δεν μπορείς να τις καταλάβεις.

Και μια τρολλιά.:troll:Το minecraft που έβαλες πιο πάνω μόνο γέλια προκαλεί...:troll:

Leave a comment:

• ShrinkShady
    replied
    Noμίζω το Zelda είχε λιγότερα bugs/glitches κτλ, για αυτό κέρδισε!!

Go Zelda, go!!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Προκειμένου όμως να διακρίνεις ποιος είναι ο ποιοτικός και ποιος ο άξιος βραβείου πρέπει να τον έχεις παίξει πρώτα...
    γιατί το νέο ζέλντα τι το φοβερό, προς το καλύτερο έχει σε σχέση με τα προηγούμενα Ζέλντα για να είναι άξιο βραβείου GOTY; τι το νέο προσέφερε στα vg σε σχέση με ένα Heavy Rain, Little Big Planet, Minecraft, GTA III, ή Halo και άλλα που πράγματι επιρρέασαν την πορεία κάποιου είδους vg ή υλοποίησαν φρέσκες έως επαναστατικές ιδέες;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Altair View Post

UEG πες μας εσύ,τι είναι άξιο βραβείου;
    Το Arkham city μονο Φυσικα.!!

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Σαν γενικος κανονας ναι αλλα δεν ειναι απαραιτητο για μερικα παιχνιδια..
    Και το καινούριο zelda δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία όπου βγάζεις συμπέρασμα αν δεν το έχεις παίξει.Θέλει εξονυχιστικό ψάξιμο για να βγάλεις συμπέρασμα.Γιατί ναι έχει πολλές αλλαγές.Τα κολήματα του παρελθόντος υπάρχουν αλλά υπάρχουν και πολλές φρέσκες ιδέες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πρώτα απ'όλα είναι Αλταήρ.Κατά δεύτερον,όλοι καταλάβαμε τι λες.Το θέμα είναι ότι εσύ δεν κατάλαβες τι λέμε εμείς.Κι επειδή χρειάζεται κατεβατό για να αναλύσω τι λέω μιας και δεν μπορείς να νιώσεις,αλλά πρέπει να παώ οδοντίατρο,σε αφήνω να ξαναδιαβάσεις τι έχω γράψει μπας και καταλάβεις.Όταν γυρίσω θα σου απαντήσω.Φιλικά.
    BTW τα fucking να τα βάλεις εκεί που ξέρεις,στην άκρη δηλαδή.Εγώ δε σου μίλησα έτσι.

UEG πες μας εσύ,τι είναι άξιο βραβείου;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Σαν γενικος κανονας ναι αλλα δεν ειναι απαραιτητο για μερικα παιχνιδια..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Δικιο εχει ο Somari σε αυτα που λεει, καταλαβαινω τι θελει να πει απολυτα.. Εχει μεγαλη διαφορα ο ποιοτικος τιτλος(ειδικα σε μια τετοια χρονια..) με τον τιτλο αξιο βραβειου..
    Προκειμένου όμως να διακρίνεις ποιος είναι ο ποιοτικός και ποιος ο άξιος βραβείου πρέπει να τον έχεις παίξει πρώτα...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δικιο εχει ο Somari σε αυτα που λεει, καταλαβαινω τι θελει να πει απολυτα.. Εχει μεγαλη διαφορα ο ποιοτικος τιτλος(ειδικα σε μια τετοια χρονια..) με τον τιτλο αξιο βραβειου..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Όσο για το Zelda, ε, ναι, 2011 και κολλήματα δεκαετίας, όχι δε χρειάζομαι να νιώσω το gameplay για να κρίνω πως θέλει +++ για να πάει για βραβεία...
    Αυτό δεν είναι λογική. Ειδικότερα όταν την λες στον paixtis πως βγάζει συμπεράσματα χωρίς να τα έχει παίξει.
    Δεν υποστηρίζω το zelda εδώ. Απλώς ή μιλάμε για games που όντως έχουμε παίξει ή απλώς για γνώμες που σχηματίσαμε διαβάζοντας τα αντίστοιχα threads.
    Φιλικά πάντα. :giggle:

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Τα βραβεία δεν είναι τίποτα παραπάνω από αφορμή για κουβεντούλα και αυτό ακριβώς κάνουμε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post

Δεν δινω και πολυ σημασια στα βραβεια αλλα αυτα (απο τις υποψηφιοτητες κυριως και οχι με τους νικητες) μου μοιαζουν για μεγιστη προχειροδουλεια του στυλ πρεπει να βγαλουμε βραβεια στο επομενο τευχος.....5λεπτα αργοτερα Edge Awards 2011

ναι, καπως ετσι...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Τα AC (εκτος του πρωτου που βαρεθηκα την ζωη μου) ειναι κατι παρα πανω απο καλα . Αλλα και εγω max 20 ευρω δινω και ουτε για GOTY θεωρω πως ειναι αξια (εκτος του 2) για του λογους που εγραψε κι ο somari.

Χθες τερματισα το Deus ex, απο τα καλυτερα φετινα games αλλα ειχε καποια μειων που το εβγαζαν εκτος GOTY competition.

Δεν δινω και πολυ σημασια στα βραβεια αλλα αυτα (απο τις υποψηφιοτητες κυριως και οχι με τους νικητες) μου μοιαζουν για μεγιστη προχειροδουλεια του στυλ πρεπει να βγαλουμε βραβεια στο επομενο τευχος.....5λεπτα αργοτερα Edge Awards 2011

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Καλά οκ ευτυχώς κατάλαβε ο Vayard τι ηθελα να του πω, γιατί οι άλλοι νομίζετε ότι τρολάρω.
    Και Αλταίρ αγορίνα μου, αλλο ποιοτικός τίτλος, άλλο άξιος βραβείου. Για να πάρει ένα βραβείο, πρέπει να είναι και πρωτότυπος/ανανεωμένος ΕΚΤΟΣ απο ποιοτικός, αλλιώς δώστε τα όλα στα GTA και τα PRO/FIFA να τελειώνουμε.

Όσο για το Zelda, ε, ναι, 2011 και κολλήματα δεκαετίας, όχι δε χρειάζομαι να νιώσω το gameplay για να κρίνω πως θέλει +++ για να πάει για βραβεία...

Άλλωστε,σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες Trolari (τι πιο ταιριαστό indeed),δεν είπα ποια προτείνω εγώ
    Τίτλοι που (δεν) έχω αγγίξει και κατ'εμέ για πολλούς και διάφορους λόγους αξίζουν τον τίτλο GOTY
    οκ πες μου, των αλλων δε τα διαβάζεις, τα δικά σου fucking post δεν τα διαβάζεις; (είδες το συνδυάζω και εγώ το αγγλικο με το ελληνικό)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πολλά δεν έχει παίξει απ'τη λίστα και απλά τρολλάρει.Εγώ ένα πράγμα λέω και δεν το κατάλαβες.Φέτος βγήκαν διαμάντια.Τι να λέει αν είναι πρωτότυπα ή όχι.Και σιγά.Μακάρι όλα τα dlc να είχαν την ποιότητα των σήκουελ του Assassin's Creed,τη διάρκειά τους,τους τόνους επιπλέον υλικού κλπ κλπ.Άλλωστε,σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες Trolari (τι πιο ταιριαστό indeed),δεν είπα ποια προτείνω εγώ.Απλώς ανέφερα όσους ΑΑΑ τίτλους μου ήρθαν στο μυαλό.

Leave a comment:

Working...
X